Tonnin motti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja C5_Z06, 31.10.2018.

  1. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

  2. LUM-1

    LUM-1 Gearhead

    Rotten tykkää tästä.
  3. LUM-1

    LUM-1 Gearhead

  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Toi plug and play voi olla pikkasen haasteellinen saada katastettua äspeniin esimerkiksi, siis tässä maassa:rotfl: .
     
  5. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    No ei nyt sentään Aspeniin kun se on liian nuori. Mut jos mama-Mopar kirjoittaa todistuksen, että kyseinen moottori on alkuperäisvaraosa pre-76 mopariin malli ja sarjanumero se ja se, niin kai sen karsastuksessa täytyy kelvata?

    Aikanaan kun Mäkelä Auto Tuning rakensi Juha Kankkuselle pirteän A-Fordin niin joku epäili, ettei Cosworthin kone tule kelpaamaan. Eikö joku Fordin ukko luvannut oitis, että Kankkusen aakkoseen löytyy vastaavuustodistus sopivuudesta jos sellainen tarvitaan.
     
    Rotten ja Powerstroke tykkäävät tästä.
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ai niin pyllypen tuli vasta -76, voi -75 mallin darraankin olla vähän haasteita saada leima. Mersun tehdas on ainakin joskus, joko entisöinyt vanhan mesen tai uudistanut vanhan uudella tekniikalla.
    Kyrslerillä ei taida olla moista "palvelua" ? Olishan se aika pornoo vaikkapa -60 luvun 4ovitolppa Belve joka on rakennettu tehtaalla uusix tollasella tonnin hempalla.
     
  7. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Onko noissa crate koneissa millaiset numerot vai saako tehtaalta asiakkaan omilla numeroilla koneen?

    Nimim. tollanen se on aina ollu kato vaikka build sheetistä
     

Kerro tästä muillekin!