Toosan asennus mömmöt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Kimmeli, 24.3.2009.

  1. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Mitä aineita olette käyttäneet automaatin kasauksessa, o-rinkuloissa, teräs renkaissa ja rummuissa ja planeetoissa ym hilppeissä? Kumitiivisteihin käy varmaan normi jarrukumi rasva?
     
  2. tuisteri70

    tuisteri70 3rd gear

    Ihan vuan uateeäffee(lue ATF) on laeteltu :D
     
  3. Ck

    Ck Gearhead

    Kumitiivisteissä, o-rinkuloissa ja teräsrenkaissa oon käyttäny tommosta dr.trannyn asennusrasvaa, näppärää ainetta kun sillä saa "liimattua" laakerit sun muut kohdilleen ja rasva pysyy pinnoissa niin kauan kun loota menee käyttöön. Sulaa atf:n sekaan.

    http://www.transmissionpartsusa.com/v/v ... 260-2T.jpg

    Planeetoissa sun muissa hilppeissä normi atf.
     
  4. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Olenkohan vainoharhainen kun välttäisin ehdottomasti käyttämästä jarrukumirasvaa? Meinaan sehän on suunniteltu sellasille kumeille jotka kestää jarrunestettä, sitä kestävät kumit taas ei useinkaan taas kestä öljyjä. Eihän jarruosiakaan kuulu kasata normaalilla yleisrasvalla. Voin olla ylivarovainen mutta ei kannata mielestäni kokeilla huvikseen kun ei se lootaremppa nyt niin kivaa ole? Jotenka laittasin jollain muulla mömmöllä, vaikkapa ihan vaan moottoriöölillä tai sitten sillä atf:llä....
     
  5. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Niinpä, mutta paikallisen tarvikepuljun myyjä lykkäs käteen jonkun "Rubber jotain (musta tuubi)", ja siinä mainostettiin että käy o-renkaille ja muille tiivisteille ja myös jarruosille, mutta vois varmaan suosiolla tilata tuon Ck:n suositteleman purnukan, tulee noita lootia jatkossakin ropattua.
     

Kerro tästä muillekin!