"Torpedo" coupet Suomessa ,montako?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Akseli von Gardan, 5.11.2013.

  1. Vähän kiinnostaisi tietää paljonko noita tuolla korilla olevia on.

    Omaani olen yrittänyt kaupatakkin mutta näyttää siltä että hitsailen sen kuntoon ,leimaan ja korotan sitten hintapyynnön järkevälle tasolle.
    Ei taida tekijämiehiä enää suomesta oikein löytyä?

    http://www.nettiauto.com/oldsmobile/fastback/5361192

    Näitähän on tällä samalla peruskorilla myyty myös Chevyinä , Pontiac:na ,mites Käkkylä ?
     
  2. Näissä siis etulokari jatkuu oven puoleenväliin.
     
  3. ASENTAJA

    ASENTAJA Gearhead

    Mulla on samanlainen -47 Oldsi.
    Oikea mallinimi omassa on Dynamic Cruiser Club Sedan Series 76.
    Vika numero kertonee korin ja akselinvälin pituuden, niitä ollut tuolloin 66,76 ja 98 sarjan koreilla.
    Ollut pois liikenteestä muutaman vuoden alustan muutostöiden vuoksi ja harraste ajan vähyyden johdosta.
     
  4. pequli

    pequli Gearhead

    Tallista löytyy muiden projektien ohella 1941 Pontiac Streamliner Torpedo. Nämä pre-war antiikkikapineethan ovat vielä lyhyillä etulokasuojilla, jotka loppuvat ennen ovea.
    [​IMG]
    Muutamaa puuttuvaa listaa lukuunottamatta kori- ja tekniikkaosat rupeavat olemaan hallussa ja joskus kai vielä valmistuukin.
     
  5. Upeita vehkeitä ! Omat visiot oli laittaa ilmajousitus ja päivittää tekniikkaa pirteemmäks , mutta tällähetkellä ei kykene tuota ees aloittaa...
    No ,patinakuosi onneks ei huonone säilytyksessäkään ja kait se aika vielä koittaa et saa ton(kin) projektin tulille jos ei mee polkuhintaankaan kaupaks.
     
  6. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Pequlin Pontiacista lisäkuvia.
    [​IMG]

    [​IMG]
     
  7. f-85

    f-85 Gearhead

    41 Cadillac on työn alla. Hitsuutusta ollu ihan reilusti. Cad onkin ollut ainut syy ettei torpeedo ole jo meillä.
     
  8. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  9. No löytyyhän näitä kohta kourallinen. Miulle oli toi lokarien pituus kriteerinä kun noita kattelin , jotenkin enemmän art decoa kun jatkuvat oviinkin.
     
  10. bel58

    bel58 3rd gear

    Löytyy tuon Asentajan oldsin kanssa samaan aikaan saapunut 78 dynamic.Tämä on se vähän kulahtaneempi yksilö.
     
  11. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

  12. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Näyttäshän tuossa fenderit (= likasuojat) paikallaan olevan ;-) Komee kyllä.
     
  13. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    On ne vaan upeita laitteita. Mukava jotta näitä on alkanu Suomeenkin rantautumaan. Tämä on kyllä automalli, joka huutaa fenderskirtsejä jos sellaset sattuu uupumaan.
     
  14. rane58

    rane58 Double Gearhead

  15. drpete

    drpete 3rd gear

    Mulla on kanssa Espoossa yksi Oldsmobile. Vuosimalli on 1948, väri musta ja mallimerkintä Dynamic Series 78 Club Sedan. Alkuperäinen lättäpääkasi on tosin hävinnyt ja tilalla on -47 vuoden kutonen.

    Laivasin viime talvena jenkeistä. Pohja on melko mätä ja koko tekniikka pitää käydä läpi, mutta kyllä se siitä vielä jonain päivänä kulkee. Hienoja autoja!
     
  16. drpete

    drpete 3rd gear

    Kun nyt täällä alkaa olla huomattava määrä näiden autojen omistajia paikalla, niin löytyisiköhän joltakulta ylimääräisiä vanteita? Tarvitsisin joko yhden 16" tai kaksi 15" vannetta, joissa alkuperäiset clipsit pillerikapseleille. Onko vanhaa vararengasta kellään jäänyt konttiin pölyyntymään?
     
  17. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Rättimallin leveällä valkosivulla varustettu rengas ilman vannetta löytyy (merkintä "Low profile"), kun laitoin vararenkaaksikin vyörenkaan. Voi noutaa Laukaasta ihan ilmatteeksi. Tai sovittaessa Jyväskylästä, Inkeroisista, Vetelistä tai Järvenpäästä.

    61Pannun Olssi on kyllä hieno, makeesti passaa nuo virheettömät kromipyörät yhteen patinakuosin kanssa. Ei olisi itsellä tullut heti Mieleen.
     
  18. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Löytyy 2kpl 16" vanteita, tarkistan onko kapseliklipsejä.
     
  19. drpete

    drpete 3rd gear

    ^ Upeaa jos viitsit tarkistaa :) Klipsit saattaa olla myös poistettu kokopeittävien pölykapselien tieltä, jolloin niistä on jäljellä kolme pitkulaista aukkoa, joiden vieressä niitinreiät. Tällaiset käy kanssa. Noita klipsejä kun saa ostettua.
     
  20. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Fleetline-nimimerkillä lienee vieläkin 2 vastaavaa vannetta, jotka aikoinaan piti tulla mulle muistaakseni Impala1968-nimimerkiltä. Nämäkin vanteet joutavat ainakin omasta puolestani jos omistussuhteet Mikan ja Jusun puolesta ovat selvät.
     

Kerro tästä muillekin!