torsion bar jouset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja jaketin, 30.9.2009.

  1. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kyllä pitäis olla ihan hyvä paketti tohon. Ei ne tuumaset liian paksut ole, vaik makuasioita ja kompromissejahan nuo usein ovat.
     
  2. Belvedereman

    Belvedereman 1st gear

    Jos ei Firm Feeliltä tilaaminen onnistu vaivatta niin eBayssa ainakin yksi pulju myy niiden jousia. Ja jopa hieman edullisemmin mitä on hinnoiksi mainittu Firm Feelin omilla kotisivuilla. Esim 1.06" sauvat hintaan 310 dollaria plus rahti 80. Kerran olen tuolta Rocket Restorationsista tilannut osia eikä ollut mitään ongelmia.

    http://stores.shop.ebay.com/Rocket-Rest ... QQ_armrsZ1
     
  3. jaketin

    jaketin Gearhead

  4. Belvedereman

    Belvedereman 1st gear

    Ne just suspensionin jouset ovat varmaan sellaiset ettei siinä ole sitä kierrettä luonnostaan? Eli toinen pää ei ole kierretty 30 astetta kuten normaalisti, saakohan tästä mun selostuksesta mitään selvää...


    Katselin tässä juuri parhaillaan noita, 200 dollaria just suspensionilla 1.00 paksuiset plus rahti, 124 tai reilut 300 dollaria riippuen käyttääkö UPssäää vai USPSsää.
     
  5. jaketin

    jaketin Gearhead

    juu, ne ovat juuri selostuksesi kaltaiset... postikulut ovat "parhaimmillaan" kyllä aika rajut :eek: :eek:

    meikäläisen jouset matkustavat eräässä kontissa, joten maksut pienemmät..
     

Kerro tästä muillekin!