Torstai 24.3.2005

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vantaan Harrasteautot ry', aloittaja saab.96, 23.3.2005.

  1. saab.96

    saab.96 3rd gear

    Ilmeisesti meillä ei ole kerho-iltaa huomenna vaan "kokoonnumme" rakentamaan American Car Show näyttelyosastoa. Saako siellä (messukeskuksen parkkipaikalla) muuten pysäköidä ilmaiseksi huomenna vai yrittääkö messukeskus taas rahastaa rakentajia pysäköintimaksulla???
     
  2. fe390

    fe390 Gearhead

    Jes, torstaina ollaan Messarissa rakentamassa. Pysäköinnin pitäisi olla silloin maksuton.
    Yritetäänpä ottaa mukaan kuusikoloavain, jotta saataisiin tänä vuonna tiski ja aidat näppärämmin kokoon. Niin, ja nippusiteitä ja roudarin teippiä varmuuden vuoksi.
     
  3. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    Älkääkä sit livistäkö, tarttee työntäjiä.. :oops:
     
  4. ruuvari

    ruuvari 2nd gear

    Olen messukeskuksessa kello 16.00 mennessä. Minulla ovat rannekkeet, rakentajakortit ja paperit jotka pitää täyttää. Yritän pysyä paikan päällä kunnes kaikki VanHan osastolla on valmista.
     
  5. ruuvari

    ruuvari 2nd gear

    Koska VanHan kotisivuille tulee kuvia kerho-osastosta?
     
  6. fe390

    fe390 Gearhead

    tulossa lähiaikoina.
     

Kerro tästä muillekin!