Toyota Carina II 1987

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 23.12.2001.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mistähän kannattaisi lähteä paikallistamaan vikaa, joka autossa on ollut kuulemma uudesta lähtien.

    Auto käynnistyy hyvin ja käy tyhjäkäyntiä tasaisesti, mutta tietyn ajan kuluttua kierrokset putoaa ja kone on sammahtamaisillaan.. lähtee sitten uudelleen käyntiin. Joskus kyllä sammuu.

    Ilmeisesti tästä samasta viasta johtuen auto sammuu toisinaan risteyksissä kun päästää kaasun ylös. Tyhjäkäyntiin liittyvä vika siis.

    Merkkikorjaamo on yrittänyt korjata vikaa heti uutena ja myöhemminkin vaan selitystä ei ole löytynyt ja vika on edelleen.

    Törmäsin samaan vikaan myös toisessa melkein samanikäisessä Carina II:ssa!
     
  2. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Jotenkin haiskahtaisi automaattiryypyn toimimattomuudelta.
     
  3. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Meillä on vuotta vanhempi Carina II hautautuneena lumeen tuolla pihalla ja siinä ilmenee aivan samanlainen ominaisuus eli auto sammuu risteyksissä itsekseen. Niin kesällä kuin talvellakin. Jopa pitkienkin ajomatkojen jälkeen ts. kone varmasti lämpimänä. Kun auto on ollut vaimon vanhemmilla uudesta alkaen, niin tiedän että tätäkin yksilöä on yritetty jo uutena huollossa korjata ja ryyppyäkin säädetty/vaihdeltu vuosien varrella, mutta edelleen tekee samaa. Noh, eipä tuosta ole haittaa kun oireisiin on tottunut ja myllyn saa uudelleen käyntiin avaimesta <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kannattaa tsekata kiihdytys pumppu itselläni oli sama vika ja kun vaihdoin kiihdytys pumpun ja tulpat niin kyllä pelasi hyvin
     
  5. J-peg

    J-peg Gearhead

    Sama vika löytyy mun 15vuotta vanhemmasta Celicasta. Eli hiljentäessä katoaa tyhjäkäynti. Sinänsä varsin ikävä vika. Jotkut väittävät, että syynä olisi se fuel-cut-solenoidi. Mutta vika tuntunut siinäkään olevan.
     

Kerro tästä muillekin!