Toyota-rodi...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Chevy ´53, 1.11.2006.

  1. mke77

    mke77 Gearhead

    ei muutakun lexuksen motore bj:n keulalle ett ei vierasta!! 8) oli ainakin jollain pk-seudun purkaaamolla irrrallaan!! hinta oli jossain 3500€kieppeillä ja voimaakin vois olla tarpeks bj:hin!
     
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Niin täytynee vielä tosiaan varmistaa ettei kommenttini liittynyt millään tavalla siihen mikä on auton valmistus maa. Tarkoitus oli ilmaista, että pienellä venytyksellä ja paukuttelulla tosta sais TOSI äheen pelin. Kyllä itsekin koen harrastavani ennemminkin VANHOJA autoja kuin pelkästään AMERIKKALAISIA pirssejä. Paljon on hienoja eurokustomeja nähty. 8) Kyllä voin sanoo, että täällä kajaanissakin moni jenkki kalpenee yhden kaiffarin lintta crownille. :wink:
     
  3. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    www.rmf.fi
     
  4. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Mikä on lähtökohta autolle (malli) ja tuleva tekniikka?
    Kilpiin asti?
     
  5. Muki

    Muki Gearhead

    Toitsulla on kanssa sellaisia jätti-kutosia (muistaakseni 4.5 litraa) ihan bensalla käyviä, ja niistä vois tehdä sellaisen hottentotti linjamoottorin, ehkä mieluummin sen pakollisen veekasin sijaan ?
     
  6. marcorolla

    marcorolla 3rd gear


    MS55 ja 1UZ-FE ja todennäköisesti ahdettuna, joko kahdella turbolla tai yhdellä sentrifugaalilla. Sen tarkempaa ei ole vielä mietitty, vain pääpiirteitä hahmoteltu, vuodenpäästä syksyllä/talvella vasta aloitellaan jos luoja suo ja talli on valmis.
    Kilpiin tuskin tulee jossei lakipykälät muutu tällävälin ja akselistojen suhteen myös mahdollisia muutoksia...

    Kuva uhrista ja moottorista

    http://groups.msn.com/markoautot/shoebox.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=330

    http://groups.msn.com/markoautot/shoebox.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=335
     
  7. jart$u

    jart$u Gearhead

    Olla henkeen ja vereen jotain, on aika lähellä ahdasmielisyyttä.

    minusta toi toyo-rodi on pyllystä.
     
  8. mke77

    mke77 Gearhead

    olen omin silmin :eek: nähnyt letun pikkulohko rs56lv:hen!! ja auto palo tallin mukana (tosin ei poroks, mut hidasti intoa)!! ja Janne tuli järkiins ja muutti luvat supran 7mgte:hen 8) tosin onkyl menny nekin luvat kait jo vanhaks :cry: on muuten asiallisesti tehty 2d-wagon......
     
  9. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  10. Mr. Toyoda

    Mr. Toyoda 1st gear

  11. mke77

    mke77 Gearhead

    ainakin nämä ekat isot toyon lantikat (ei bj40) vaan muut oli ekaks 4litranbensoja ja myöhemmin 4,2bensoja ja varmaan jotkut dynat kosk niis samat kiukaat oli pitkään!!

    ......... simmonen vanhan diiseli lantikan kone hj60:set varmaan vois saada hauskan lelu moottorin kun noi puristuksetkin olis kohillaan!! vaihtais vaan suuttimet boshin-bensmiini malleihin!! :rotfl: vittu ja eikun tekemään.
     
  12. ekkeri

    ekkeri 1st gear

    Toyota FJ40

    On näköjään tehty jo valmiiksi kunnon moottorilla !!!!http://www.birfield.com/~morgan/images/print/1966_V8_Power.jpg
     

Kerro tästä muillekin!