TPI:n base platen korkeus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anssi, 29.12.2005.

  1. Anssi

    Anssi Gearhead

    Olisiko tietoa otsikon kysymykseen? Runnerit, plenumit ja suuttimet ovat toissijaisia, vain baseplaten korkeus kiinnostaisi. Erityisesti kiinnostavin mitta olisi korkeus lohkon (etu- ja takapäädyn) tasosta siihen runnereiden kiinnityspinnan korkeimpaan kohtaan. Tarkoitus olisi heittää siihen yläpuolelle vähän isompi "apulaite" ja kiinnostaisi tietää, että kuinka matalalle sen saa kiinnitettyä :)
     
  2. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Jos ei muilta vastausta löydy helpommin, niin voin kaivaa "romukasan" alimmaisena olevan base platen esille mitattavaksi - kun seuraavaksi tallille menen (ehkä vielä tänä vuonna).
     
  3. Anssi

    Anssi Gearhead

    Hieno homma! Siinä vehkeessä taitaa olla jotain kiinnikkeitä törröttämässä suoraan ylöspäin. Niidenkin korkeuden voisi jättää huomiotta, koska raapaisen ne tarvittaessa poijes.. Eli riittää, että siihen saisi omatekoiset runnerit kiinni. Kaiken muun liian korkealle tulevan tavaran voin poistaa..

    Jos nyt sitten kävisi niin, että se base plate löytyisi sieltä romukasasta, se ei olisi Vortec-malli, saisit sen mitattua ja vielä kaiken lisäksi ne mitat vastaisivat huutooni, niin voisiko se mahdollisesti olla myynnissä? :p
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tossa on kuva josta näjet sitä korkeutta hieman.

    Tsiikaa sitä kuvaa vähän tarkemmin ja etsi viisi "virhettä" :odroll: .
     
  5. Anssi

    Anssi Gearhead

    Kiitos, Mudracer, mutta nyt on kyseessä millipeli. Sen verran vähän on korkeussunnassa tilaa tuolla Cobran konepeiton alla 8) Ei sulla tuommoista löytyis mitattavaksi?
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Onhan toi "raato" tuolla tallissa, koitan muistaa huomenna mitata :odroll: .
     
  7. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Ei pitäisi olla Vortec. Voin sen mahdollisesti myydäkin. Tänään olen menossa tallille piipahtamaan. Toivottavasti imari on siinä paikassa missä sen muistelen olevan, niin saattaisin sen ehtiä kaivamaan mukaan.
     
  8. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei tullu ihan tarkkaa mittaa kun siinä on kaikki nipussa, mutta ~120mm se syö vähintään!
     
  9. Anssi

    Anssi Gearhead

    Kiitos! Harmillisen korkea. Pari senttiä pois, niin olisi just passeli...
     
  10. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Base platen kiinnitystasosta etäisyys sen
    - korkeimpiin kohtiin eli polttoainejohtimien ja -suuttimien kiinnitystorneihin on 109 mm,
    - runnereiden ylempien kiinnityspulttien kierrepesien ulkopintoihin on 97 mm ja
    - imukanavan ylimpään ulkoreunaan noin 85 mm (jos siirtäisi runnerin ylimmän kiinnityspultin paikan muualle).
     

Kerro tästä muillekin!