tps

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 280471, 12.7.2006.

  1. 280471

    280471 1st gear

    eli astron tps kyseessä.voiko ko anturi. olla rikki vaikka mittauksessa näyttää täydet arvot ? eli väliin toimii ja välillä ei ? sehän on jonkin sortin potentiometri ?
     
  2. VooDoo_

    VooDoo_ 1st gear

    on mahdollista.. Ei tarvi olla ku sen vastuksen "liukupinnoilla" pasketta niin aiheuttaa just tommosia kekkuleita juttuja, suosittelen vaihtaan koko anturin, jos ei hirveitä maksa.
     
  3. 280471

    280471 1st gear

    eli voiko johtua tepsistä,että katkoo virtaa joiltain pytyiltä välillä mut pinta kaasulla pelaa, bensaa tulee ja kaikki muut hilppeet on uusitttu ? auto voi toimia päiviä ok,mut pedaalin lipsuttelu ja härnääminen tuo/vie vian.sehän ohjaa ennakkoo kierrosten ja kaasuläpän asennon mukaan.+seosta tietenki.
     
  4. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Ei se virtaa katkaise, siis tulpilta.
     
  5. 280471

    280471 1st gear

    viekö sitte ennakon minne sattuu ja tuntuu niinku ois pyttyjä pois pelistä ? vian ollessa päällä ,vähän kun löysää pedaalia ni taas mennään ?
     
  6. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Se vois olla että tps:n antaman väärän tiedon mukaan tietsikka säätää seosta sillä viisin pieleen että nykii. Ei kai se sytkääkän aivan mettähallituksen puolelle vie, arvelen. Seosmittari putkeen ois varmaan kova sana...taikka pystyyhän sen mittaamaan sen TPS:n että toimiiko.
     
  7. 280471

    280471 1st gear

    mittauksessa tps näyttää olevan ok,mut vian ollessa päällä,alkaa bensa haisee oikeen reilusti ? tuleeko sit liikaa ?
     
  8. VooDoo_

    VooDoo_ 1st gear

    ei kai toi tps anturi kovin kallis voi olla? Pistä vaihtoon jos ei oo kallis.

    Ja toinen mikä voi aiheuttaa tommosia on rikkinäinen lambda anturi
     
  9. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    About 46,-!!
     
  10. 280471

    280471 1st gear

    tilauksessa on.ihme juttu laitoin uuden akun ja maakaapeli ni vika paheni entisestään,eli kulku on todella vaikeeta muulla kuin pinta kaasulla.
     
  11. 280471

    280471 1st gear

    anturi vaihdettu,viat poistui,auto lentää entiseen verrattuna.saapa nähdä kauanko ? voi vittu että tuntuu hyvältä ! (siis auto ).
     

Kerro tästä muillekin!