Track Week Finland 2021

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja supo, 22.1.2020.

 1. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Ilmottautumisen PITI aueta sivustolle 22.3.2020 klo 12.00...mitään ei näy klo 12.42...eri aikavyöhyke käytössä vai joko se tuli täyteen ? :odeek:

  https://trackweek.fi/
   
 2. xarper

  xarper Gearhead


  Tuollahan tuo FB lukee? Tunti sitten.  Ilmoittautuminen alkaa ja säännöt julkaistaan näillä näppäimillä!

  Nykyinen tilanne on tuonut tähän hommaan paljon lisämuuttujia sekä pohdittavaa.

  Ilmoittautuminen ja säännöt linjoilla viimeistään huomenna illalla!

  Koronaviruksen luoman epävarmuuden takia Trackweek Finland 2020 -ilmoittautumista jouduttin muuttamaan aiemmin kaavaillusta. Näillä näkymin hallituksen asettamat rajoitukset yleisötilaisuuksiin eivät toivottavasti ole enää heinäkuussa voimassa, jotta tapahtuma voidaan järjestää. Ymmärrämme myös tämän hetkisen tilanteen vaikutuksen mahdollisten osanottajien talouteen, joten ymmärrämme hyvin ettei kaikilla halukkailla olekkaan mahdollista osallistua tämän vuotiseen tapahtumaan. Koska tapahtumalla on melko suuret kiinteät kulut tapahtuma vaatii toteutuakseen yli 40 autokuntaa. Jos kuukaudessa ei saada kasaan minimimäärää, niin tapahtuma siirretään suosiolla ensi vuoteen. Ilmoittautumisaikaa jatkettiin alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen pääsiäisestä kesäkuun alkuun(American Car Shown loppuun asti).

  Osallistumismaksu per autokunta(sis. kuljettajan) on 480/400€(Touring/Drag) ja apulkuljettat 120€/henkilö.
  Haluamme tarjota porkkanana nopeimmille 5.4 mennessä ilmoittautuneille ilmaisen 1. apukuljettajan(etu 120€)!

  Osallistumismaksun maksaminen vahvistaa osallistumisen tapahtumaan. Jos tapahtuma päätetään siirtää kuukauden kuluessa(22.4.2020 mennessä) ensi vuodelle, niin koko osallistumismaksu palautetaan. Jos tapahtuma peruuntuu järjestäjästä riippumattomista syistä(esim. hallituksen asettamat rajoitukset jatkuvat kesän yli), niin osallistumismaksusta palautetaan ⅔-osa ja loppu ⅓-osa hyvitetään ensi vuoden tapahtuman osallistumismaksusta.

  Pysytään terveinä!
  Toivoopi Trackweek -Team
   
 3. supo

  supo Gearhead

  Säännöt julkaistu!
   
 4. RcT

  RcT 3rd gear

  Ja Ilmo auki !!!!
   
 5. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Minä jätän välistä tällä kertaa. Ku ei jaksa alkaa rakentamaan kun kuitenkin perutaan tapahtuma. Niinkun kaikki muutki tapahtumat peruttu. Jaksa enää keskittyä.

  vaikka olis kyllä ollu mielenkiintoista kokeilla. Aina ei voi voittaa
   
 6. Poni -69

  Poni -69 2nd gear

  Mulla kans alkaa olla kahen vaiheilla.. mielellään olis tienny etukäteen ajopäivät/radat...majoitusten kannalta.
  Tosin voipi olla koronan takia majoitusliikkeetki kiinni tuolloin.
  Ja telttailut on telttailtu nuoruudessa..
   
 7. Tatsga

  Tatsga 1st gear

  Majoituksesta tiedotetaan ke/to osalta lähiaikoina. Mahdollisuus kahteen hotelliyöhön samassa paikkaa tai samalta alueelta kahteen erilliseen majoitukseen. Oletuksena ja toiveena olisi, että porukka olis jo pe iltana Motoparkissa nauttimassa festarimeiningistä :)
   
 8. Ville L

  Ville L 3rd gear

  Nostellaan tätäkin ketjua. Järjestävään tahoon oltu yhteydessä... Töitä he paiskivat kovin ja pohdittavaa riittää. Akinaattori pyysikin minua tänne välittämään tietoa että tapahtuma pyritään järjestämään aikataulussa, mutta asioita "pureskellaan" vielä
   
 9. xarper

  xarper Gearhead

  Hiljasta on ollu, mitähän lie tapahtuu vai tapahtuuko ollenkaan?
   
 10. RcT

  RcT 3rd gear

  Porukka on nyt niin varovasta ja tuntuu jättävän ilmottauttumiset kaikkiin tapahtumiin ihan viimehetkeen, mistä johtuu se että monikaan järjestäjä on tosi epävarmalla pohjalla tapahtuman suhteen. Eli sitä aktiivisuutta/uskoa pitäs myös löytyä nyt - niin saatas kaikki hommat pyörimään kaikkuen tapahtumien suhteen.
   
  three hundred tykkää tästä.
 11. xarper

  xarper Gearhead

  Radalle.com järjestetään ainaskin, eli toivoa ehkä vielä on Track Weekin suhteen?
   
 12. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Mä jättäydyin pois ku epä varma järjestetäänkö ollenkaan.

  kattoo toinen kerta uutestaan lähetäänkö
   
  xarper tykkää tästä.
 13. Red chevy

  Red chevy 3rd gear

  Tänäkesänä jää kyllä väliin,mut tulevaisuudessa mukana
   
 14. Turbiini

  Turbiini Gearhead

  Minä saattaisin vieläkin olla lähdössä auto "valmis" ja varaosia hommattu sen verran että 2 nopeaa lähtöä paikalta voi koittaa ja korjata niistä syntyneet vahongot, radalla vois mennä jopa lujaakin, eikä siitymät pitäisi tuottaa tuskaa. ilmoittautua ei vaan ole vielä viitsiny kun ei vaan ole näkyny pienintäkään vihjettä että sitä edes oltaisiin järjestämässä enää. Alunperin olisin hoitanu ilmoittautumisen heti mutta ei sitä saanu tehtyä silloin kun alkutietojen mukaan olisi alkanu. https://photos.app.goo.gl/TGKhvjoStg2gqQSa9
  https://photos.app.goo.gl/ZBceCT5x3ewVeWbYA
   
  xarper tykkää tästä.
 15. RcT

  RcT 3rd gear

  https://www.facebook.com/Trackweekfinland/
  12. heinäkuuta kello 2.32

  Valitettavasti tämän vuoden Track Week siirtyy ensi vuoteen Laittakaas ensi vuoden päivämäärät ylös! Infotaan heti kun ensi vuoden ilmoittautuminen aukeaa.

  PS. RADALLE.com Festival Motopark pidetään nykyisestä tilanteesta huolimatta 23.-26.7.2020!!! Siellä pääsee ajelemaan radalla ja myös kiihdyttelemään

  Kiihdyttelyhän on Sunnuntaina 26.7
   
  josu tykkää tästä.
 16. xarper

  xarper Gearhead

  Mitenkäs tonne kiihyttelyyn pääsee/ilmottaudutaan? Vähän sekavat sivut noilla.
   
 17. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Eipä tuolla ole ainakaan ennen tarvinut mitenkään ilmottautua, riittänyt kun menee paikalle...vanhalla varikkoaluleella siinä tornin kupeessa yleensä porukat ollu, myös siinä "Pro-varikolla" on ollut osa autoista ja katsastettu paikan päällä.
  Melumittaus ja katsottu ettei vuoda mitään, sekä vastuuvapaus paperin allekirjoitus.
  Koko päivän tuolla on saanut ajaa yleensä, ympäri-ympäri-sladissa porukat ajaa montussa ja satunnaisesti jotain bemareita käynyt radalla, ei mitään ruuhkaa.
  Kuulutukset ovat yleensä vähän huvittavia, oletuksena kun on että ajetaan "huippunopeutta", mutta ei kannata stressata moisella... :rotfl:
  Iltapäivällä ovat sitten hätistelleet yleensä jossain vaiheessa väliaikasesti pois siitä varikolta ja sillä ajaneet isolla radalla ympäri-ympäri-ajoa tunnin verran.
  Katsojia tuppaavat hätistelemään myös joskus pois katsomoalueelta siitä tornin vierestä, kun eivät oikein käsitä että se on juuri se kiihdytysajojen katsomoalue...mutta ne keltaliivit ovat yleensä kyllästyneet aika nopeasti ja menneet matkoihinsa, joten ei haittaa.

  Tuning hommasta en mitään ymmärrä, enkä ole käynyt varsinaisella varikkoalueella, ( ei kestä katsoa sitä meininkiä :odeek: ), mutta kun pysyttelee kuppilan ja tornin päässä aluetta koko päivän, niin ei eroa juuri mitenkään normi kadunmiehen kiihdytyspäivistä :odcool:

  Outoa ettet ole aikasemmin käynyt tuolla kun asutkin niin lähellä ?
   
  xarper ja Herje tykkäävät tästä.
 18. xarper

  xarper Gearhead

  En ole uskaltanu koskaan, nyt vois uskaltaakkin. Mut siellä on ihan ajanotto 1/4 tjsp?
  Jos se noin helppoo o et ajaa vaa sinne ni pitäähä tuota käyvä pyörähtää sit.

  Kaippa nuo sit paikanpäällä opastaa minne ajaa?
   
  supo tykkää tästä.
 19. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Joo, en itekään perusta tosta tuning touhusta, mutta ainakin aikasempina vuosina tuolla on ollut ihan Riverside Cruisers ottamassa aikoja, sama joka Kiikalassa, Street Slide Hyvinkää, Vesivehmaallakin, samoin WCSC-kisoissa vuosien mittaan jne jne katuautokisoissa...ihan pro meininkiä siinä mielessä.

  Varmaan jostain Facebook:sta Riverside Cruisers ry löytyy tarkempaa infoa, nettisivuilla ei ollut ainakaan tämän vuoden keikkakalenteria.
   
  Muokattu: 19.7.2020
 20. supo

  supo Gearhead

  Katso että auto kunnossa,liikennevakuutus ja ajovermeet.Ilmoittautuminen Motoparkissa varikon rakennukseen ja mielellään käteistä rahaa riittävästi.Siellä on kaikki ajanotosta lähtien 1/4 hommat ja maalin jälkeen pärähtää kännikkään tiedot ajamastasi lähdöstä,paperiversion saa ajanoton kärrystä.
   
  xarper tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!