Trafin laskut ja postin lakko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja nuc-64, 7.11.2019.

  1. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Nii-in, onhan se ihme tingeltangeli, se telefooni. Trafilta käsittääkseni saa maksutiedot vaikka puhelimitse (029 534 5125) ja muistaakseni A. Bell patentoi tuollaisen huikean mystisen yhteydenpito-rakkineen kohta 150 vuotta sitten. Voisi siten jotenkin kuvitella, että vaikka miten olisi nykyaikavastainen, niin jos autolla kuitenkin suostuu ajamaan niin samainen ihminen omistaa varmaan edes jonkinlaisen Nokian 3110 puhelimen, johon saa pre-paidin ja jolla voi soittaa sinne Trafille.

    Mitä itse topicciin tulee, niin sen ei pitäisi tulla kenellekään yllärinä, että veron maksuvelvollisuus ajallaan ei ole riippuvainen siitä, tuleeko lappu kotiin vai ei.

    -JJ-
     
    dart -66, miguelo ja Inlinee tykkäävät tästä.
  2. DX

    DX Double Gearhead

    kyllä ainakin yrittäjälle postin hukkaamat laskut tulevat esmes autoveron suhteen katsastuksen yhteydessä aikalailla täytenä yllätyksenä.

    ps: järeällä tietoturvalla varustettu tietokone ei toimi jawapohjaisella pankkitunnuskirjaantumisjärjestelmällä toisen osapuolen sivustoilla.
     

Kerro tästä muillekin!