Traileriin sopivat pyörien navat ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Jukka K, 15.9.2005.

  1. Jukka K

    Jukka K 1st gear

    Satuin hankkimaan trailerin, joka on rakennettu 70-luvulla A-Kadetin (!) navoille. Yhdestä pyörästä puuttui jarrut, mutta sain korjattua sen ehjällä jarrusylinterillä purkamalla ja kasaamalla uudelleen. Trailerissa on siis nestejarrut. Nyt olisi suunnitelmana vaihtaa nuo vanhat navat tuoremmilla. Mistä autosta mahtaisi löytyä sopivat navat ja jarrut, mielellään 4x100 jaolla. Vanhat navat ovat kiinnitetty neljällä pultilla/napa. Kokonaispaino on 1400 kg.
     
  2. -TH-

    -TH- Gearhead

    siis miten meinasit ne päivittää? en oikein jymmärtänyt. ehkäpä joku e kadett olisi käypänen luovuttaja? minulla olisi kyllä jemmassa e rekun etunapoja, tolppia ei kyllä ole kuin pari. myös b askonan palikat varmaan kestää kärrin alla.
     
  3. Jukka K

    Jukka K 1st gear

    Ottaa ne vanhat navat pois ja korvata hieman uudemmilla, johon saa osia helpommin ja jarrut olisivat paremmat. Tietenkin tilalle käy napa, jossa on levyjarru :lol:
     

Kerro tästä muillekin!