Traktori asenteella

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Chevy ´53, 21.11.2003.

  1. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kiihdytyskisoihin ja Street Tracktor-luokkaan?
     
  3. Roadrunner

    Roadrunner 1st gear

  4. KST2

    KST2 3rd gear

    Voi perseensuti! Tarviskohan alkaa rassaamaan isäpapan Zetoria! :grin: :grin:
     
  5. Japi

    Japi 1st gear

    Ei tuo ole mitään uutta (Suomessakaan)! Porissa oli -70. lopulla Fordson Major Fordin pikkulohkolla. Oli myös esillä FHRA Porin näyttelyssä (kuvia myös V-8:ssa).
    En muista kuinka monta sarkaa oli ennätys tunnissa.
     
  6. bbford

    bbford Gearhead

    Kaveri oli testannu tässä lähikunnassa jotakin tollasta pikkutraktoria jossa oli moparin pikkulohko.
    Sano et piti pysäyttää pellolla ja nauraa vaan hetki kun veti kakkosella sladissa ja paska lenti korkeelle.Omistaja oli vetänyt sillä 90km/h maantiellä,olis menny lujempaa mutta loppu uskallus.
    Luulis että lumet lähtee pihasta aika nopsaa...
     
  7. KST2

    KST2 3rd gear

    Ex-luokkakaveri väsäsi vanhasta bensa-petrooli fergusta kans melkosen pelin. fergun lohkoon sopi joku trumphin kansi, jota konestetiin matalammaksi ja kanavat siivottiin. Kaasariksi tuli iso kakskurkkunen pystyweberi (kai). Traktori toimii hyvin, ongelmana vain on, et tehopiikki tulee vasta about 4000 kierroksen jälkeen. Ennen sitä kone on aika hengetön, joten kyntöhommat on kuulemma aika vaikeat....

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: KST2 2003-11-22 09:52 ]</font>
     
  8. Juha S.

    Juha S. 1st gear

    Noita fordejahan on saanut uutena myös lättäpää-V8:lla...
     
  9. Alexik

    Alexik 1st gear

    Sorry boyz, laitetaas kuvat linkkeinä kiitos.

    Tyylikkäitä traktoreita muuten :smile:
     
  10. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Jaaha, löytyis vastaava aihio, pitäisköhän.....?
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Japi hei, se porin traktori oli kylläkin David Brown ja sillä oli kuulemma eräs paikallinen jenkki ym. legenda ( mm. Yön keikka bussia 80-luvulla ajanut ) päästellellyt n. 120 km/h mäntyluodon tiellä...
     
  12. No tämäpä oli mukava nähdä , nimittäin oma 56 harmaa bensa ferkku taitaa vedellä viimeisiään , kiertokangen antama kolina on yltynyt viimeisen viiden vuoden aikana , joten täytyy varmaan ruveta sovittelemaan letukan pikkulohkoa siihen :smile:Onko kokemusta sovituksesta ,kait jonkunnäköinen adapterilevy tehtävä ja sopiva kytkinlevy etsittävä jne...? Naapurikylän huru-ukot perustivat juuri siivapyörä-kerhon , johon pääsee omistamalla wanhan raktorin ts.kopittoman mallin...kävivät viikon loppuna kuvaamassa fergua 04 kalenteria varten ,niitä saattaa tulla myyntinkin asti lähiaikoina. Vanhojen ferkkujen bensakone on kuulemma suoraan triumphin nokalta ?
     

Kerro tästä muillekin!