Trans Am latausprobleema

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja M, 4.9.2013.

  1. M

    M Gearhead

    Tuo -83:nen latailee vähän miten sattuu. Tyhjäkäynnillä voltit n 8, kierroksilla nousee. Oli pitkään ajossa siellä 13 paikkeilla, mutta nyt on jo lähellä 15. Hiilet vai säätäjä? Remmikin kiljuu alhaisella volttimäärällä.
     
  2. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Aivan villi arvaus,olisko laturi vaihdon tarpeessa..?
     
  3. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    itsellä kävi muinoin samalla lailla. latas liika vähän verrattuna auton kulutukseen, joten hyyty ajossa. Ja syy oli hapettunut herättimen piuha. Kannattaa katsoa piuhat ennen kuin vaihtaa laturia.
     
  4. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Ei se remmi kyllä rupee säätäjän,hiilien tai hapettumien takia kiljumaan,sitä meinasin.Justiin piti itellekkin vaihtaa.Näihin on laturit niin halpoja ettei paha rasti sinänsä.
     
  5. M

    M Gearhead

    Joo, eipä sitä hiilissä tai säätimessä mitään vikaa ollut. Etulaakeri sökö. Välillä vaan ahisti niin paljon että remmi luisti ja kun lataus ei riittänyt niin sitten kun taas pyöri sujuvammin täytti akkua. Homma bueno.
     
  6. Substitute

    Substitute Gearhead

    Laturin tarkastamisen lisäksi yleistä:
    Jos tossa on samalla tavalla kuin 90-luvun alkupuolen tulilinnussa käyttövirtajohto yhdistettynä akun plussanapaan sellaisen punaisen muoviklöntin sisällä, niin kannattaa varmistaa että se käyttövirtajohto ei ole hapettunut poikki sieltä klöntin sisältä.
    Pojan Firebirdissä syttyi laturi tuleen kun se tosta johtoviasta johtuen nosti jännitettä niin korkeaksi että tappoi itse itsensä.
     

Kerro tästä muillekin!