TRANSITIN laatikko/kardaani swappi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja dumb, 22.8.2007.

  1. dumb

    dumb Gearhead

    Heh, taas kyselen täällä muista kuin usa-autoista. Mut jospa joku osais antaa neuvoa...
    Eli tarkoituksena lähitulevaisuudessa vaihtaa 84 -koppaiseen pitkään transiittiin 5-vaihteinen laatikko. Autossa on uudempi (veikkaan n.vm.90) 2,5D ja sen perässä ilmeisesti original 4-vaihteinen loota.
    Jos vaihdan tilalle sen 5-vaihteisen, oletan että joudun hankkimaan myös uuden kardaanin... Tietäskö kukaan, että millainen kardaani tuohon sitten olis sopiva, vai saako sellasta valmiina mistään?

    Eniten tietysti ilahtuisin, jos joku sanoisi että 4 ja 5-vaihteiset on saman mittaisia ja lähtöakseli samalla boorilla ja halkaisijalla :odroll:

    Thänks för hjälping!
     
  2. Antti P

    Antti P Gearhead

    Sorvari lyhentää sulle kardaania sopivalla hinnalla.
     
  3. kjj646

    kjj646 1st gear

    jos se nelipykäläinen on ns. iso laatikko eli kytkinakseli muistaakseni 23 boorinen, niinkuin kai sen pitäis olla niin kardaanin pituus tuskin muuttuu mikskään. eli sama kardaani kelvannee, viisaammat vahvistakoot...
     

Kerro tästä muillekin!