tuho700 hajos...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja rokkaaja, 18.4.2007.

  1. rokkaaja

    rokkaaja 1st gear

    No kauan sitä paukuteltiikin henkseleitä...hävisi TH700R4 kolmonen ja loikkari...kustannukset 2500€! köh köh! (siis tehdään remppa kunnolla ku kerran avataan...) aika kiva ilmiö kun heittää kolmoselle ni motti kiekuu ja ei tapahdu mitään,heh.... :mad:


    Eikö tuossa nyt ole käynyt niin että 3/4 kytkinpakka simahtanut...?Oireet olis ainakin sellaset...katsellaan ja kiroillaan,hyvää kevättä kaikille...
     
  2. RacingUSA

    RacingUSA 1st gear

    Eikös tuohon hintaan kannattaisi tilata jo kunnon laatikko ?
    Taitaa saada TCI:n valmistaman 700:sen turbiineineen alle 2000euron?
     
  3. PauliP

    PauliP 1st gear

    Sitten kun puhutaan noista vahvistamisista (+1500€ hintaan), niin kannattaa pohtia sen lootan käyttöäkin. Orkkislootat kestää ihmeen hyvin ilman erityisiä vahvistuksiakin. Vieraaseen kombinaatioon laitetut lootat ei saata kestää vahvistettunakaan, ellei ne toimi optimaalisesti.
     
  4. rokkaaja

    rokkaaja 1st gear

    vakio kaluilla fiksataan(vaik on nelivetonen,vetää joka ilmansuunnasta heh)ni ei harrasteta mitään offia tai 3000kg painavan kuorman vetoa...ihan neutraalia ajelua tiellä! ei ole edes vetokoukkua!(onneksi)kun kerta lavalle mahtuu kauppakassit ja mökkitavarat
     
  5. rokkaaja

    rokkaaja 1st gear

    Huokaus,taitaa tää seitensatanen olla aika susi kun kattelee OD:n keskusteluja...700 sitä 700 tätä...350 ei kukaan oikeastaan ruikuta/manaa.Onko niin että 700 on kalleimpia toosia korjata/korjauttaa? "Raha kasvaa puussa...eikö?"
     
  6. sepet.

    sepet. 1st gear

    Ikävä kyllä kait näin on (siis kallein loota) itelläni tuli toi katiska sunnuntaina 3 viikon jälkeen laatikko remontista ,maxaa jotain reilu 1500€ .. noh jospa siitä tulis entistä ehompi , sama vika mitä sullaki eli 3/4pakka kyrvähti.. mut muuten kait se on ihan hyvä aski kun muistaa huoltaa/huollattaa semmosella joka tietää mitä tekee , mulla oli laitettu tiisseli jälkeen pensiini koneen laatikko ja kait sitä oli joku yrittäny räpeltää(kuulin korjaajalta et oli aukastu) mut ei kestäny tossa 6.2 jäljessä :poff: no nyt on siitä tehty diisselin laatikko vaihtamalla jotain osia joista ei oo mitään havaintoo.. mut loppu kaneetiksi et, OLI TODELLA ASIANSA OSAAVA KORJAAJA, nyt toimii kuten pitääkin.Elämä on , mut olkoon..
     
  7. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Eikös sentää nää uudemmat 4L80-E:t jotka on 6,5 turbodiisseleiden takana, oo vielä tyyriimpiä korjailla? Oli ainakin taannoin huiman hintaisia, joku ennusteli että on paljon vanin ja subbarinraatoo tarjolla vielä... :D
     
  8. rokkaaja

    rokkaaja 1st gear

    Ostan koht manuaaliaskin :eek: ja toi :pinup: on siitä suorastaan riemuissaan :odroll: ,no koklataa korjata toi automatikki ensin
     
  9. rokkaaja

    rokkaaja 1st gear

    hmm...TCI joku PRO-setti sisältääpi aika paljon kamaa (kytkimet pannat jne jne...) reilut 300 taalaa...kauankos mestariasentaja laittaa laatikkoo uuet osat paikoillee(tuntiliksakin olis hyvä tietää) must tuntuu et toi meijän laatikkoremppa on "hiukka" ylihinnoteltu...2500egee,aski pois,remppa(tavallisilla osilla)aski takas öljyt sisää(n10l) ja ajoo...tekisin itte jos olis talli ja nosturi/monttu...mut ei oo ni joutuu muitten vietäväks...taijan kallistuu valmiiks rempattuun laatikkoon...vanha putiikkiin ja rempattu tilalle...onko kokemuksia?
     
  10. cam68

    cam68 1st gear

    no ei saakeli voi maksaa 2500e :eek:
    tilaat itse nuo sisuskalut vaikka summitilta ja etsit jonkun ammatti asentajan joka viikonloppuna laittaa koti hommina sen sun laatiko..
    mun 350 laittoi naapuri joka oikeasti perillä kaikista noista ja tekee kuin omaansa niin otti 200 koko hommasta kun lootan sille vein.. ja sisuskalut (tci) kaikkine veroineen/tulleineen 200e! ja ei ne nyt niin paljon kalliimpia 700:seen ole..

    elä oikeesti pelottele kun mulla tuossa käyttiksessä samanlainen loota.. mut pelaa kyllä hyvin, vuoteen en öljyjäkään ole tarkistanut ja eteenpäin vie koko ajan ja välillä taaksekin :rotfl:
     
  11. rokkaaja

    rokkaaja 1st gear

    Wagnerismi:Miks kaikki aina hajoaa ja ravistuu?!(just silloin ku ei oikee olis varaa)
     
  12. DX

    DX Double Gearhead

    Kyllä toi lootaremppa tonne 2500€ huiteilla asiansa osaavalla verokirjoilla toimivalla korjaajalla tulee maksaan, siinä on tehty liuta tarkastuksia pelkän romujen ulos/sisään heiton lisäks ja todennäköisesti on uus turbiinikin. Muut autoon asennukset/pesut päälle.

    Tommoisen hälläväliä remontin saa muutamalla saturaisella, multakin, usein onnistuu, aina ei.

    Jos turbiinissas ei ole sisällä metallisilppua niin sen voipi hyödyntää sellaisenaan ja haet vaihtolaatikon, pääset vähimmällä/halvimmalla ja saat toimintatakuun lootaan (riipuen tietty mistä haet).

    Nelivedon lootia ei muuten varmaan ole joka oksalla. :-?
     
  13. rokkaaja

    rokkaaja 1st gear

    onks nelivetoaskissa jotain eroja tavalliseen askiin...?niinpä tosiaan, häntä? nyt on vaan persiissä sellain mutu tuntuma et ettei olis sittekii TV-vaijeri vähän löysällä...oireet vaan on sen suuntaiset,1,2 pitoo 3,4 lipsuu.Ja kun se vika tuli ihan ku salama kirkkaalt taivaalt... :eek: tai sitten töhnää jossain venttiilikoneistossa,keskipakosäätimessä...ehkä?
     
  14. kalkkunakoipi

    kalkkunakoipi 1st gear

    Oletkos jo haistanut laatikon öljyä. Jos meinaan haisee paahdetulta kahvilta, niin sit kyl on luultavasti jotain paskana. Kokemusta on :lol:
     
  15. sepet.

    sepet. 1st gear

    äkikseltään tuntus olevan aikasta kalliiksi hinnoteltu :eek: mulla makso täydellinen lootaremppa reilun 1500€ ,sisältää työn ja uudet sisuskalut,uuden lauhduttimen, turbiinin ja muutokset bensakoneen laatikosta diiselin laatikoksi.. et kyselehän jostain muualtakin.. mm usa varaosat koskiselta, hartolasta saat vähän muutakin kun mutu tuntumaa...
     
  16. rokkaaja

    rokkaaja 1st gear

    homma on näin;lootaöljyt kirkkaat,tuoksuu aateeäffälle(?)1 ja 2 pelittää kolmonen ei mee päälle olleskaa(?) sitäkautta ei ODkään mee päälle,vika tuli yhtäkkiä ohittaessani mummelia...(demonimummo?)aikaisemmin ei mitään onkelmia,ainakaan minun ajaessani(vaimo onkin sit toinen juttu...)TV-vaijeri on tiukka kaasu pohjassa(niinkun pitääkin...?)nii ja perruutusvaihekin pelaa,ei ääntele millään lailla mikään pykälä(epäilyttää se mummeli edelleen...)shaisse! :p
     
  17. santtuv

    santtuv Gearhead

    eikös noita saa 1000Ekoskiselta kun antaa vanhan vaihdossa?
    jos haluaa tehdä itte niin <<<jntrading>>> esim. alle 300€ kaikki normaalit vaihdettavat osat ja shiftkit . jos on 3/4 luistaa ei kannata kauheesti enää ajaa vaihtaa vaan masterkitin eli kitkat ja pellit VOI Hyvällä TUURILLA jopa saada pitkään toimivan.
    nim.merkillä ostin korjausoppaat ja sain sen laatikon toimimaan ...
    ei se nyt niin vaikeaa ole ja jos ei toimi vie sitten sinne korjaamolle? on valmiiksi jo osat? :lol:
    ja on jotain tekemistä illan ratoksi...
     
  18. rokkaaja

    rokkaaja 1st gear

    hmm...kellari olis tyhjillään(ok-talon alakerrassa)eipä taija olla kauaa... :lol:
     

Kerro tästä muillekin!