Tukehtuu...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja lesabre85, 3.11.2001.

  1. lesabre85

    lesabre85 1st gear

    Siis onko kaasarin säädöt päin jotain kun lähen liik.valoista, niin ryömintä toimii ja jos painan vähäsenkin kaasua, niin tuntuu kuin kaasari tukehtuisi ja jos muistini toimii oikein, niin ainoastaan D-pykälä päällä tekee tämän kepposen ja liikkeelle pääsee kun lirkutteleepi kaasujalkaa pikkasen... vai olisiko autom.ryyppy rikki??? onko hirmus vaikia asentaa manuaaliryyppyä?
     
  2. Kimi

    Kimi 1st gear

    Kiihdytyspumppu? Ilmavuoto?
    Jos mekaaninen puoli kunnossa, suosittelen (jälleen)tietokoneanalyysiä, koska sähköpuolta on vaikea huoltaa näppituntumalla.
     
  3. lesabre85

    lesabre85 1st gear

    missäkö nämä sijaitsee, jne???
     
  4. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Yksi ja sama aihe kannattaa postata vain yhteen ryhmään. Muuten käy juuri näin, että samasta asiasta keskustellaan kahdessa eri paikassa...
     
  5. lesabre85

    lesabre85 1st gear

    Anteeksi...aloitin juuri keskustelun... myönnän mokani. :oops:
     
  6. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Siis kone ei saa bensaa muuten kuin kiihdytyspumpun kautta kaasua lipsuttamalla?

    Mikä kaasari vaiko alkup. sähköohjattu rochesteri :sad:
    Tarkista kaasarista suodatin (bensalinjan liittimen takana). Tikittääkö kaasari kun kone käy tyhjäkäyntiä? Jos ei bensan määrää säätelevä solenoidi on rikki tai sitä ohjaava aivo. Vaihtoehtoja riittää noissa mehumaijoissa.
     
  7. lesabre85

    lesabre85 1st gear

    taas sekoilen näitten tietohirviöiden kanssa...:roll
    Pitääkö sieltä kaasarisn juuresta kuulua isokin ääni tyhjäkäynillä??? olisko mahdollista et kaasarinsäädöt vois tehä kyseistä jäynää..? meinaan kun enempi painan kaasua niin kyseistä ilmiötä ei mielestäni ilmene...
     
  8. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Sieltä sähkö-rochesterista kuuluu (tai pitäisi kuulua) vähän kuin kellon tikitys (tai venttiilinnostajan), kun lämmin kone käy hiljaista tyhjäkäyntiä sen kyllä kuulee kun on tarkkana. Jos ei muuten niin ota filtteri pois ja kuuntele ohutta metalliputkea pitkin.
    Muuta en noista tietokonehirviöistä ymmärrä, onneksi ei ole tarvinnut paljoa rassata.
     
  9. Kimi

    Kimi 1st gear

    Muistaakseni kaasari tikittää hetken, kun virta kytketään päälle, vaikka konetta ei käynnistetäkään.
     
  10. lesabre85

    lesabre85 1st gear

    sirinä ääntä kuulen kun laitan virrat päälle. moottorin käydessä olen yrittänyt kuunnella, mut perskutin flekti hurisee... tuli vaan sellainen tunne, että tuo automaattiryyppy ei toimisi kovinkaan hyvin kun kuuntelen mmoottoriääntä... ja välillä sammuu kun kylmänä hyristelen valoihin tai lähen valoista... eli olisiko mahdollinen vika autom.ryyppy???
     
  11. lesabre85

    lesabre85 1st gear

    lisäys... wallan unohdin et kun totta tosiaan kone on lämminnyt, niin kyseistä ilmiötä en nyt ole huomannut... kiitos et kestätte...
     

Kerro tästä muillekin!