tulipalon jäljiltä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja mesev8, 15.3.2012.

  1. mesev8

    mesev8 3rd gear

    elikkäs on lievä auto palo,palannut vähän lokasuojaa ja konepeltiä,niin nytpä kysyn millä pohjustan sen lokarin ja konepellin ennen kuin maalaan sen,tiedän että palaaneesta pellistä pitää saada hiili pois,mutta mitä pohjaväriä siihen roiskitaan ennen maalausta että se ei lähde ruostumaan,
     
  2. jublomb

    jublomb 1st gear

    Joku epoksi pohjamaali.
     
  3. heh heh©

    heh heh© Gearhead

    Niinpä muuten, mitähän palossa oikein pellille tapahtuu?
    Esim. konehuone palossa konepellistä ei palanut päältäpäin edes maalit, korkeintaan jossain kohdassa pientä kuprua, mutta koko konepelti meni hyvin lyhyessä ajassa aivan tohjoksi, että voi melkein lykätä sormella läpi.

    Toisaalta taas hitsattu pelti kestää huomattavasti kauemmin vaikka sitä ei olisi millään suojattu.
     

Kerro tästä muillekin!