Tullaus ongelmia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja markoyt, 19.7.2021.

  1. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Vastasivat yllättävän nopeasti,ylimääräinen maksu täytyy anoa erillisellä lomakkeella takaisin.Tällä hetkellä ainoa mahdollisuus saada tullattu lähetys liikkeelle on tehdä se tuolla vapautuspyyntö lomakkeella.En ymmärrä miten tieto tullista jo tilattaessa maksetuista veroista ei siirry suoraan postille kun kuitenkin tullaus- ja maksutiedot siirtyy
     
  2. viri-viri

    viri-viri 3rd gear

    Eipä näköjään kannata maksaa näin koronan aikaan "ylimääräistä" tuosta Fedexin nopeammasta kuljetuksesta mitä rockauton sivuilla tarjotaan, ihan sama toimitusaika kuin tuolla halvemmallakin kuljetuksella :mad:48h meni että paketti tuli Fedexin terminaaliin (valmiiksi tullattuna) keräilemään pölyä... yhteyttä otettu ja lupasivat laittaa paketin heti liikkeelle mutta eipä oo mitään tapahtunut asialle..
     
  3. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Nyt on sitten uusi ongelma,mulle on tulossa neljä lähetystä joista kaikista maksettu verot oston yhdeydestä ja kaikista on IOSS tunnus.Postista tuli ilmoitus että tullaa lähetyksesi,mutta joku noista paketeista on vaihtanut matkalla rahtaria ja sitä myötä seurantakoodia.Kävin paikallisessa postissa jos näkisivät siellä enemmän mutta ei,on kuulemma täysin tullin ongelma.Kokeilin noita kaikkia IOSS koodeja lähetykseen mutta ei kelvannut,ei kai auta muu kuin jonottaa tullin puhelimeen huomenna,voisin kuvitella ettei ole lyhyt jonotus.Tähän mennessä enkka DNA:lle 50 minuuttia,katotaan tuleeko uusi.
     
  4. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    tsekkaa esm. postalninja seurannalla jos näkyy mikä lähetys vaihtanut koodia
     
  5. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Kiitos vinkistä,sieltäpä se tieto löytyi,en tiennyt kyllä tuosta mitään aikaisemmin.
     
  6. laakkius

    laakkius Gearhead

    Mulla taas on tullu sillä hitammalla fedexillä tavarat paljon nopeemmin kuin on luvattu, viimeks tuli 3päivää aikasemmin 5 päivässä.
     

Kerro tästä muillekin!