TULOKSET 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mikkoli, 16.5.2010.

 1. ransu68

  ransu68 1st gear

  Tuntuu oleven melkosen paha force majeure Ku tuloksia ei saada viidessä arkipäivässä julkastua. Oishan se kiva tietää miten tulokset jatkossa saadaan lukea. Veekasista kenties..... Toivottavasti sitten lehes julkastaan myös ajat muittenkin osalta kun voittajien.
   
 2. Henski

  Henski 1st gear

  Salaliitto sohvaperunoita vastaan? Oikeesti alkaa ihmetyttää ton takia, että toiminnanjohtaja ja usea toimitsija on kyllä käynyt kommentoimassa erinäisiä asioita ja nimenomaan se, että nettisivujakin päivitetty, mutta tuloksia ei näy missään.
  Ymmärrän vanhojen turinoiden pohjalta liveraportoinnin puuttumisen tietyissä kisoissa, mutta viis arkipäivää kisojen jälkeen ilman mitään infoa on jo lähes hanurista :eek:. Ei oo vissiin vielä "buutattu sitä dossii", että olis saanu "dataa ulos"... :rotfl:

  Kas kumma, siellähän ne: http://www.fhra.fi/results/20101516_sonaxtulokset.html

  Ja KIITOKSET!!
   
 3. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

 4. Jza

  Jza Double Gearhead

  No tuolta rääkeising -> tulokset -> Sonax Spring Nats. ;-)

  Kiitoksia näistä!

  Mutta olis silti kiva tietää että onko moinen viive ihan tarkoituksella harkittua niiden osalta, jotka eivät vaivaudu paikan päälle, vai vaan olosuhteiden tuomaa viivettä?

  Toivottavasti mua ei blokata kisoista jatkossa pihalle (sit kun on taas resursseja osallistua), kun täällä julkisesti suutani soitan, mutta jos ei kehittämisehdotuksista ammuta, niin mun mielestä toi homma pitäs saada toimimaan.
   
 5. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  V*ttu minuu huijataan, ei mulla aukea sieltä kuin vanhat tulokset :poff:

  Ei vaan kerropas Jza tietokonenerompana mistä voi johtua että ei muuten näy vieläkään kun avaan noi FHRA:n sivut Chromella mut sit kokeilin Firefoxilla niin siellähän ne nyt on kuin onkin :eek:

  En oo ainakaan ennemmin huomannu etteikö tolla Chromellakin selaillen sivut päivittyis käyntikertojen välillä jos jollekin sivulle on tullut jotain uutta kamaa :-?
  Eikä auttanu vaikka kokeilin välillä jopa sulkea koko selaimen ja mennä sit sinne ikäänkuin ihan tuoreesti uudelleen sisään.
   
 6. Jza

  Jza Double Gearhead

  Nyt kysyt vaikeita. En ossoo sannoo, kun en tota Chromen sielunelämää tunne sen tarkemmin. Kenties se vaan ei tajuu päivityksiä moisista sivuista? (eli ei aavistustakaan) :lol:
   
 7. rude1

  rude1 Gearhead

  Niinpä näkyy. Ei löydy Chromella uusia tuloksia :eek:
   
 8. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Toi on tosiaan jännää kun en ainakaan mä oo aikaisemmin huomannu mitään tommosia ongelmia ton muutoin aika kivan Chrome -selaimen kanssa.

  Vaan kukahan löytää sit ekana vielä pistetilanteen ja millä selaimella :rotfl:
   
 9. Limpuri

  Limpuri 3rd gear

  Vielä jos joku jossain vaiheessa korjais tonne jr dragster kaaviosarakkeeseen oikeat tulokset ei jr bike. Kiitos. -Pasi-
   
 10. Lohkoneuvos

  Lohkoneuvos 1st gear

  Jos haluaisi hienosäätää, niin tulokset voisi netissä julkaista suoraan tuon "15. - 16.5.2010 FHRA SONAX Spring Nats SM & CUP Drag Race" linkin alla luettelona tai ihan tekstinä. Nyt ne on julkaistu tavallaan painetun paperin ehdoilla netissä, vaikka tuskin noita kukaan mihinkään tulostaa? No offense, vain kehitysideana.
   
 11. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  ^En tiedä mikä siellä FHRA:lla on noiden kanssa ollu ongelma mut selkeesti ikäänkuin "hätäratkaisuna" ne tulokset näyttäs tonne sivuille nyt viedyn hiukka erikoisella tavalla.
  Eli ne lie tosiaankin nyt ens skannattu paperiversioista ja sit laitettu tonne pdf-muotosina linkitettyinä tulossivulle.

  Tostahan tuo on hyvä vertailla jos kattelee nyt noita tuloksia:
  http://www.fhra.fi/results/20101516_sonaxtulokset.html

  Ja sit aikaisempina vuosina sivuille laitettuja:
  http://www.fhra.fi/results/09082830_finals.html

  Mut hyvä kun on siellä nyt edes jollain lailla :lol:
   
 12. vesaraiski

  vesaraiski 1st gear

  tulosten viivästyshän johtui siitä että meillä ei ollut hanskia motoparkissa mukana, kuka ne on aina tehnyt ja kukaan muu nykyisitä ei taida edes osata tuota html koodausta....o.(
  eli hakusessa olisi yksi tulosten netti päivittäjä kisoihin tälle kaudelle, jos intoa ja ideoita syntyy niin ei kun rohkeasti yhteyttä vaikka allekirjoittaneeseen ja hanski varmasti opastaa mitä ja miten on tehty....
  nyt saimme kuitenkin luotua järjestelmän jossa skannaamme tulokset ja siirrämme ne pdf muodossa sivuillemme, näin saamme jatkossa tulokset nopeasti ulos kun niitä ei tarvitse erikseen naputella kenenkään.
  ongelma on se että ajannotojärjestelmästä ei saa tietoja ulos sähköisesti sellaisessa formaatissa joka olisi järkevää, vaan hanski on tehny aikaisempiina vuosina koko homman uudestaan käsin naputtelemalla....
  mut toivotaan et jo kamasassa aika-ajo tulokset on netissä la iltana ja tulokset su iltana....
  jos vapaaehtoinen löytyy niin ehkä livepäiivityskin on jo toiminnassa.....o)
   
 13. Henski

  Henski 1st gear

  Miks tämäkin tieto piti panttaa näin pitkään? Olisko ollu reilua ilmoittaa: "Nettisivujen päivittäjä oli estynyt saapumaan paikalle ja tulosten julkaisu kestää aikansa". Ainakin mun mielestä on huomattavasti mukavampaa odottaa tietäen, että tulokset tulevat "viikon päästä syystä että...", kun käydä joka päivä kurkkimassa sivuilla josko-nyt-jo-olis-tullu :eek: Varmaan ymmärrät eron?
   
 14. Yorkki

  Yorkki Gearhead

  Kyllä nykyaisten sivujen päivittämisen pitäisi onnistua ilman minkäänlaista html- tai muuta koodausta.
   
 15. Cadillac390Man

  Cadillac390Man Gearhead

  Perskeles. Ei mun viimeistä huutoa oleva Firevoksi (3.6.3) löydä muuta kuin 2009 ja alaspäin tulokset ja pisteet.

  Vai oonko mää niin urpo etten vaan nää niitä?

  P.S. Ollaan sitten sijalla 3. :lol:
   
 16. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Tsekkasin noita sivuja omassa koneessa olevilla selaimilla niin Firefoxilla ja IE8:lla näkyy kaikki hyvin, Chromella kaikki muu mut ei tulossivun uusin eli 2010 linkki vaan se sivu loppuu yhä yläreunastaan kauden 2009 tuloksiin ja jännin selaimista oli Opera kun sillä ei tuolla FHRA:n sivuilla näy edes mitkään ne sivun yläreunassa etusivulla olevat linkitkään eli koko se palkki on kateissa.

  Eli selvästikään noita sivuja ei oo suunniteltu millekään oopperaväelle :poff:
  Mut pitäishän kaikki autoharrastesivustot nyt sentään kromiselaimella näkyä :rotfl:

  No, kurkkasinpa tuolta noiden sivujen lähdekoodiakin niin näyttäs että sinne olis jostain syystä kirjoiteltu aika jänniä määritteitä noille eri selaimillekin (Mozillalle, IE:lle ja Operalle), miksköhän?
  Ehkä toi käytetty rakenne ei taivu kaikkeen mut hiukka outoahan se olis tän päivän systeemeillä :-?
   
 17. SP80

  SP80 3rd gear

  Onks kellään haisuu mistä vois pisteitä tiirailla :eek: ei ollu viellä fhran sivuilla 2010 vuoden pisteitä :eek: ilmeisesti toimiston palo voi vaikuttaa asiaan =)
   
 18. gremlin

  gremlin Gearhead

  Ei tuolta Kamasasta mitaan tuloksia missaan olis? Outlaw.fi kylla omasta luokastaan mutta onk mittaa muuta missaa?
   
 19. Mikkoli

  Mikkoli Gearhead

  Paikanpäällä olleena...onx väärin vaatia tuloksia tähän aikaan illasta :soosoo: SM-sarja ja silleen...ei o ainakan tiedotettu mistään tiedotus ongelmista :poff: Onx edelleen Force Majour...
   
 20. gremlin

  gremlin Gearhead

  Samaa mielta, kuitenkin kuskit satsaa aika reilusti S/M sarjaan niin tarttis olla kattojarjeston toiminnat sen tasosia.
  Taitaa olla Fordson Major lahinna kyseessa kun taa tiedotus etenee VUODESTA TOISEEN niin hitaasti.
  Ei taa voi oikeesti olla nain saatanan vaikeeta saada tota tiedottamista pelaamaan???
   

Kerro tästä muillekin!