TULOKSET 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mikkoli, 16.5.2010.

  1. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    motoparkissa laahas viikon perässä myönnetään,
    toivottavasti saamme tulokset nettiin ennen maanantai aamua......
    realiaikaisen infon saa paikanpäällä, tän jäsenet saa käyttöön 10 eurolla koko viikonlopuksi......
     
  2. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    motoparkissa laahas viikon perässä myönnetään,
    toivottavasti saamme tulokset nettiin ennen maanantai aamua......
    realiaikaisen infon saa paikanpäällä, tän jäsenet saa käyttöön 10 eurolla koko viikonlopuksi......
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    Eli jos ja kun kyse lienee rahasta, niin josko tekis siitä reaaliaikaisesta palvelusta maksullisen?

    Kirjautuu vaikka tänne johonkin uuteen fhra dragrace -tulospalvelu -osastoon, johon saa tunnarit aktivoitua muutamalla eurolla? Vois saada fyrkat himaan semmoisilta, jotka ei viitti tai pysty lähtee toiselle puolelle suomee.
    Mä ainakin voisin osallistuu, kun en viitti tänä vuonna johonkin kalajoelle ja pudikselle ihan vaan turistiks lähtee, mutta kisan seuraaminen kiinnostaa silti.

    Ja jos siit sais hilloo, niin niitä rahoja vois käyttää yhden hyypiön roudaamiseen messissä lisää, joka tekis vaan tota.
     
  4. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Ai että suuri yleisö olisi niin kiinnostunut jostain paikallisista jarruluokkien suoraan ajon tuloksista että maksaisi tulosten lukemisesta. Alan harrastajat varmasti tuon parin euron panostuksen tekisivät.

    Vertailun vuoksi; kuinka kauan on puhuttu että netissä ilmestyvät lehdet muuttuisivat maksullisiksi? Sitten kun vaikka Hesarin sivut muuttuvat maksullisiksi niin fyyrakin voi muuttaa tulospalvelun maksulliseksi :-?
     
  5. gremlin

    gremlin Gearhead

    Niin, kait toi on miettimisen arvoinen asia. Jollei kukaan kerran tunne yhtaan ihmista keta tulis tota tekemaan ilmatteeks niin kait siite sitten tarttee maksaa jollekkin. Mina ainakin olisin jonkun euron valmis pulittamaan siita etta saan seurata KAIKKIA luokkia livena, edellyttaen tietenkin etta se on todella toimivaa live seurantaa, siis minimissaan Eurodragsterin tasoa!
    Amerikan ihmemaassakin joutuu rekisteroitymaan/maksamaa 1320go.com sivulle etta saa tuloksia maaratyista sarjoista.

    Vesa, toi sun kommenttis oli vahintaankin typera, jollei jo luokittelis sita ihan idioottimaiseks.
    Et oo varmaan ikina miettinyt etta sita voi olla ihmisia jotka ei kerta kaikkiaan paase kisoisiin aina paikan paalle?
    Maakin kylla olisin paassyt mutta olis tarttenu ostaa 1200e lentolippu sinne ja takas ja olla matkoineen 5 paivaa pois toista etta nakis 2 paivan kisat.
    Eli siis turhahan munkin on tollaisia tuloksia kysella kun se kerran oli omasta halusta naemma kiinni etten tullu paikalle! :-?

    Kerro nyt viela esim. Mikkoli;lle ja muille paikalla olleilla etta mista Alastarossa saa sen reaali aikasen infon tietoonsa?
    Kuulutuksista? :rotfl: Puukyna ja ruutupaperia taskuun joka jampalle ja kisaa seuraamaan?
    Mutta jos siella on sama kuuluttaja kuin viime suvena ja sita meinasit niin se juttu on huono jo vitsinakin :soosoo:
     
  6. Jza

    Jza Double Gearhead

    En tiiä siitä suuresta yleistöstä, mutta kaippa sitä saa ehdottaa? Se muutama euro vaikka edes alan harrastajilta, jotka eivät katsomaan lähde on kuitenkin enempi kuin mitään. Ja kun vähän vaikuttas, että tossa nimenomaan pelätään jengin jäävän kotiin jos julkaisevat lennossa tulokset, niin en tiiä auttaako se ilmainenkaan kaveri? Kaippa heitäkin löytys...

    Mitä tulee jarruluokkiin, niin tais olla nyt parin päivän aikana oikeastaan Outlaweissa ainoot himmaukset ennen maaliviivaa, jos ei rooryhmäläisten testivetoja lasketa mukaan. Muut vetää kaasu pohjassa :lol:
     
  7. superbird

    superbird Gearhead

    V***U pitakaa tuloksenne jos maksulliseksi. Onneksi taalta nakee ja kuulee valilla ihan suoraankin www.nhra.com ja www.dragracecentral.com Pitaisiko ehdottaa Nhra:lle jos laittaisivat maksulliseksi! Saisi varmasti suuren kannatuksen.
     
  8. BBC

    BBC Guest

    Tulokset

    Aika ihme hommaa kun eivät saa tätä netin tulospalvelua toimimaan.
    Me täydennettiin kisatietoja läppärillä varikolta omille sivuillemme jo 90-luvulla,... mutta fyyralla taitaa olla pohjattomassa kaivossa kaikkien muiden ongelmien lisäksi uskottavuusongelma?

    Tais mennä tulipalossa se läppäri jolla yksi ihminen täydentää tietoja nettiin? No, nettikeräystä pystyyn niin eikö sieltä joku commandore 64 saada yhdelle vapaaehtoistyöntekijälle.

    Ehdotin V.Raiskille kesän kuulutusdiiliä, mutta tais rahat loppua siinä vaiheessa kun ois pitänyt kunnon kuulutuksesta maksaa jotain.
    Minun osalta on talkoot tehty. Olen ollut kaivamassa kaapeleita radoille, asentamassa näyttötauluja, ollut ilmaisena kuuluttajana, jne jne ja kulkenut muutaman vuoden omilla bensoilla Helsingissä kokouksissa (700km keikka), mutta uskon vakaasti että ko järjestöllä on älyä ja resursseja hyviin satsauksiin tulevan 20vuoden aikana (ehkä loppujaksosta). No, onneksi on komia paidanmyyntirekka.

    T.Aulis

    JZA, onko trottle stoppi pelleilyt sun mielestä kaasu pohjassa ajamista? Älä nyt höpöjä puhu, delay boxi on ainoa rehellisen kilvanajamisen apuväline auton jarruttamiseen, kaikki muu on invaliidivälineitä kaiken maailman trottet vai mitä ne ny on. Ei niitä oo ikinä tarvittu, vaikka autosuunnistusta oon harrastanutkin 15vuotta.
     
  9. Jza

    Jza Double Gearhead

    Re: Tulokset

    Haha. :D Kyllä mä oon kuvitellut, että throttlen kanssakin kaasu poljetaan lattiaan heti lähdössä (siinä yhdessä ja ainoassa luokassa, mikä niitä vissiin vielä käyttää). :rotfl: En tosin tiiä, kun en oo moisen kanssa koskaan ajanut. Jarruttamisestahan tossa puhuttiin, mihin kommentoin, mutt puuttu vissiin riittävät hymiöt kun meni niin vakavaksi ;-)

    Eikä noista mun maksukommenteistakaan herneitä herneitä ottaa. Se nyt oli vaan heitto ilmaan. Ja minusta olis ihan jees että saadaan asiasta keskustelua. Joskaan se ei tietty kauheasti auta että me täällä pelkästään keskenään pähkitään näitä juttuja.

    Mutt tuli nyt sentään se kymppi satsattua rannekkeeseen, että pääs kattoon poikien ajeluita. Olisin kyllä maksanut saman vaikka tulokset olis ollut netissäkin lennossa, mutta Kalajoelle ja pudikselle ei taida tulla lähdettyy vaikka olis ilmainen pääsy. Sen sijaan jonkun rahan voisin sijoittaa että pääsisin tuloksiin käsiksi. Mutt se on vaan mun mielipide ja toki mielummin kattelisin niitä online -tuloksia ilmatteeksi.
     
  10. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    olen pahoillani tökeröstä vinkistä :oops:
    mutta pointti oli se että tilanteeseen etsitään parannusta ja hyvään suuntaan ollaan menossa ja toivotaan että tän kauden aikana tulokset suht realiaikaisesti nettiin tulisivat.
    homma ei ole mahdoton tehtäväksi ja läppärikin löytyy, mutta tekiää ei...
    eli koko ajan porukka vähän vähenee ja tekiöille olis tilausta, mutta kun ko netti homma otettiin täällä puheeksi niin tekiä on löydetty ja projekti on työn alla, mut antakaa nyt työrauha uudelle tekiälle, niin kyllä se tuloskin sieltä syntynee...
    hanski lupas laittaa tulokset nettiin viimeistään aamulla, joten huomenissa kaaviot on netissä luettavissa...
    sit kuuluttelijoita ainakin paikan päällä on kehuttu, mut ehkä se rikkinäinen puhelin rätisee kun rapakonkin takana kuuluu vaan enää pelkkää suhinaa... :rotfl:
     
  11. W201

    W201 3rd gear

    :mad: :poff: :mad:
     
  12. ransu68

    ransu68 1st gear

    Möyrimmin tiedutelen että mistähän aamusta oli kysymys koska tuloksia olisi saatavilla? Kyl mun puolesta saa olla tulokset lukematta jos niistä tarvii ruveta maksamaan. Johan moinen pelleily on ihan älytöntä. Meneekö se sit jatkos näin: Jos et maksa niin tulokset saat lukee parin viikon päästä maksutta? Haisee homma vahvasti RAHASTUKSELTA!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
     
  13. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

  14. swoore

    swoore 1st gear

    pitäsköhä fhra:n porukan mennä ja kattoo peilii..
    sieltä varmaa näkyy miks tekijöitä ei löyvy! tai miks ne lähtee kävelee.
    ettei vaa rupee homma mätänee sisältäpäi.....


    ei muutaku tulokset maksulliseks vaa summan voi sit kans hilata johokii 100€
    ja kavereille ilmaseks!!
    saattepaha sitte pitää omaa kivaa keskenää kaikkine tuloksinee ...kele :mad:
     
  15. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    lukutaito vois olla poikaa...

    jza ehdotti tota maksua, fyyran puolelta tota ei ole ehdotettu!!!
    joten turha kiukutella rahastamisesta jos kilpailija sitä ehdottaa.

    :argue: :argue: :argue: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :argue: :argue: :argue: :argue: :mad: :mad: :mad: :mad: :argue: :argue: :argue: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :mad: :mad: :mad: :mad: :argue: :argue: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :mad: :mad: :mad: :argue: :argue: :argue:



    :oops:
    osaa muutkin näitä hienoja hymiöitä laittaa.
     
  16. swoore

    swoore 1st gear

    eiköhä se rahastus oo fyyra mielest hyvä idea! eihä ne muuta osaakkaa..
     
  17. V-100

    V-100 1st gear

    ...ja syy päivittämättömyyteen ilmoitetaan samoilla sivuilla... 8)


    Keskiviikko 07.10.2009 klo 12.30

    FOORUMI SULJETTU


    Dragrace.fi Foorumi on ainakin toistaiseksi suljettu ja todennäköisesti myös lopullisesti, liiallisesta roskapostin määrästä johtuen.
     
  18. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Tarkoittaa Dragrace.fi'n keskustelufoorumia. Heillä oli oma kiihdytysmoottoripyöräilyyn liittyvä foorumi.

    Liekö sivua ylläpitäneen henkilön ajan vie hänen yritystensä pyörittäminen.
     
  19. Käkö

    Käkö Gearhead

  20. ransu68

    ransu68 1st gear

    motoparkissa laahas viikon perässä myönnetään,
    toivottavasti saamme tulokset nettiin ennen maanantai aamua......
    realiaikaisen infon saa paikanpäällä, tän jäsenet saa käyttöön 10 eurolla koko viikonlopuksi......


    Kirjoitti vesaraiski.
     

Kerro tästä muillekin!