Tulossa kaikkien aikojen Cruising kesä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja markoyt, 4.4.2020.

  1. markoyt

    markoyt 3rd gear

    Näyttää että harrastus saa pitkästä aikaan kunnolla tuulta purjeisiin....bensan hinta alhaalla,kokoontumiset kielletty....jne.
    Mutta Cruisailu sallittu....nyt lähtee nuorisokin kyytiin ku ei oo muuta hommaa.Vahapurkit esille ja kun kadut on lakaistu nii raudat kiiltään.
    Moni "järkevästi" varansa sijoittanut seuraisi kurssien heilumisen sijaan mielummin bensamittarin neulaa meidän elämäntapaan sijoittaneiden tavoin.Koko harrastuksen tulevaisuus näyttää hyvältä....Unohtamatta maailman tilanteen vakavuutta....turha negatiivisuus pois ja baanalle.
     
    mikkis83, Jori85, impala67 ja 32 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. kerkko

    kerkko 3rd gear

    Hienosti muotoiltu, kiitooos!
     
  3. 0rs0n

    0rs0n Gearhead


    Täällä ainakin virkavalta heti pysäyttää jos ajelee Heti pysäytti ja kysy miks ajelee. Heti kotiin jos ei ole pakollista ajoa. Ja sakot seuraavan kerran ku ajelee
     
  4. karra

    karra Double Gearhead

    Ei oo totta. Mie ajan täällä töihin joka päivä ja prismaan 2 kertaa viikossa. Yhden poliisin nähnyt parin viikon aikana...
     
  5. karra

    karra Double Gearhead

    Ajoneuvoveron vois poistaa koronan ajaksi jos jengi ajaa vain kerran viikossa kauppaan. Kunhan kelit lämpenee niin omat museoautot ainakin tulee liikkumaan. Kai noi 98E5 bensaa kestää kun venäjälle ei nyt just pääss tankkaamaan. Vois imaista vajaa sata litraa itäbensaa G mersun tankista pois kun se sattuu oleen täynnä edellisen reissun jäljiltä. Se on nyt seisonu tammikuusta...
     
  6. 0rs0n

    0rs0n Gearhead


    Siis jos kylä rinkiä heittää. Täällä ainaki käyny poliisi möykkäämässä. Eikä saanu parkittaa keskustassa. Kotiin ajettiin heti
     
  7. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    missä?
     
    1purehell tykkää tästä.
  8. Neon 2K

    Neon 2K 3rd gear

    Miten se noin voi olla? Meillähän ei ole mitään ulkonaliikkumis kieltoja. Ja ihan järjellä ajateltuna, jos istuu oman auton kabiinissa parkkipaikalla tai tai ajelee kylänraittia, eihän sillä ole mitään tekemistä viruksen levittämisen kanssa, vaikka kuskilla valuisi räkä solkenaan nokasta.
    Vai onko näiden valmius-hätätila lakien nojalla poliisilla muka oikeus käskeä vaikka hyppimään tasajalkaa jos siltä tuntuu...
     
    falcon1, Mr Banner, jarkko359 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  9. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Kyl Hyvinkää-Järvenpää akselil jo 10v si poliisi ajo kotio kruiseilta välil
     
  10. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Siitä asti kun p-ralli on kesitty, on kierroslukua torin ympäri mitattu ja kotiin passitettu kun punaviiva ylittyy
     
    falcon1 ja Inlinee tykkäävät tästä.
  11. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Musta välillä tuntuu, että sä et asu Suomessa? Oonko oikeassa? Mua ei ole koskaan vanhan auton takia poliisit passittaneet kaupungilta takaisin, missään missä olen ajellut. Eikä Suomessa muutenkaan ole ulkonaliikkumiskieltoa nyt, ajoi sitten Teslalla tai Taunuksella.
     
  12. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    0rs0n on tainnu kusta pahasti jonkun kyläpoliisin muroihin, tai pannu sen vaimoa:D
     
    mikkis83, falcon1, passerby ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  13. karra

    karra Double Gearhead

    Nyt kun niitä esiin manasin niin näinkin tänään poliisimaijan, se ajoi yliopiston suuntaan itse kun olimme ns rantaraitilla sauvakävelemässä. Ne oli menossa varmaan tarkastamaan ettei siirtolapuutarhan mökeille ole mennyt ketään koronaa karkuun; ei sieltä piipuista kyllä savuja noussut eli valtiovallan ja Kotiteollisuuden uhkailu et Pysy Kotona puree hyvin :D
     
  14. mopar-mikko

    mopar-mikko Gearhead

    Mitä poliiseja? Ai niin niitä sinipukuisia siitä TVohjelmasta. Itsellä aikomus ajella pääsiäisestä alkaen Furyllä niin paljon kun kerkeen nyt kun ei paljon muutakaan tekemistä ole. Sitä ennen pitää vaan yksi toinen pirssi saada pyörilleen että pääsee tallista ulos.
     
    tinareki ja valtsu67 tykkäävät tästä.
  15. Malossi

    Malossi 2nd gear

    Ihan rauhassa sai eilen cruisailla stadissa ja torillekin oli se about 15 autoa kokoontunut. Poliiseja ajoi muutama ohi eikä kukaan tullut ajamaan kokoontuneita tiehensä...
     
    rane58 tykkää tästä.
  16. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    90-luvulla tätä ainakin tapahtui.

    Kerran oltiin vkl. matkalla Saloon kaverin coupeCorollalla, kun poliisi pysäytti ennen määränpäätä. Kyselivät, mihin matkalla. Kerrottiin, ja ne sanoi että kylärinkiä ette sitten ainakaan siellä ajele, tai he tulee sakottamaan.:confused:

    Somerolla (outo) pikkuCorolla kiinnitti heti poliisien huomion, ja kyselivät millä asialla oltiin siellä. Kaikilta matkustajiltakin kysyttiin paperit. Siellä kyllä nuoriso ajeli traktoreilla pillurallia bassot jumputtaen. Joten tuskin meitä poistumaan käskivät, en muista.

    Lohjallakin taisi tulla (muistaakseni) 90-luvun puolella kielto, ettei Laurinkatua saanut enää klo. 23 jälkeen ajaa. Ainakaan edestakaisin.
     
    Muokattu: 4.4.2020
  17. Cortina71

    Cortina71 3rd gear

    Eipä taida poliisien resurssit ainakaan täällä Uudellamaalla riittä tällä hetkellä juuri muuhun kun tarkastuspisteiden toiminnan ylläpitoon..Tuskin ekana prioteettilistalla on jenkkiautoilijoiden paimentaminen.
     
    passerby ja rane58 tykkäävät tästä.
  18. Dart 67

    Dart 67 Gearhead

    Joo Lohjalla tuli toi aikarajoitus ihan liikennemerkeillä, mut sit epävirallisemmin poliisit laski ajettuja kierroksia ja sanomista tuli, mutta ei muistaakseni sakkoja.
     
  19. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    No hyvä jos sais autot liikkeelle.Mulla cruising lähes joka päivä ympäri vuoden,ettei juurikaan vaikuta meikäläisen hommeleihin;).
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  20. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Latasin Novan akun täyteen ja käyttelin sen tänään lämpimäksi. Ajattelin, että mahtuu sitä halpaa bensaa sitten enemmän tankkiin kunnes tiet sulaa kunnolla täällä Keminmaan kuningaskunnassa.
     
    isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!