Tulossa TV:stä: ??? (Yle Areenssa katsottavissa: Katsastus)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Elky70, 10.11.2016.

  1. raaseriruiseri

    raaseriruiseri 2nd gear

    Niin no. Onneksi tuota ilmiötä ei rätkäpuolella huomaa - ainakaan niin selvästi. Esim parin vuoden välein järjestetyt (ekat kai v. 2000?) Muistojen Imatranajot oli mainio esimerkki; porukka oli vaan hiukka harmaantuneempaa, ja liikkeet oli ehkä hiukka loivemmat... Muuten (lähes) kaikki oli ku Silloin!
    Se Imatran Henki oli männäkesänä mainiosti aistittavissa myös IRRC Imatranajot 2016 -kisoissa, joissa siis ajettiin OIKEASTI kilpaa! Nyt oli kisayleisössä (ja radalla) nuoremmankin polven edustajia ja tietysti kalusto oli nuorempaa. Mutta ihan sujuvasti me "vanhuksetkin" siinäKIN joukossa uiskentelimme. Ja se Imatran Henki oli läsnä; ei rähinöitä - edes jonottaessa, jengillä koko alueella joku ihmeellinen yhteenkuuluvaisuuden tunne.
    Viime kesän Imatrasta jäi kummastuttamaan YKSI asia: Median TÄYDELLINEN hiljaisuus asiassa. Paikallismedia tietysti poikkeuksena - ainoa juttu, jonka viikonlopusta löysin, koski Imatralla 6-tiellä "kaahanneeseen MP-kuskiin, joka ajoi yli 200km/h!!!", eikä siinäkään uutisessa mainittu puolella sanallakaan parin kilometrin päässä käynnissä olleeseen kilvanajoon. Sentään legendaarinen MM-tason katurata, jossa ajettiin kilpaa ensi kertaa 30 vuoteen!!!
    Tuskin maltan odottaa tulevaa kesää ja Imatranajoja 2017, 53. Imatranajo IRRC !
    --------
    Ja autopuolen re-union -tapahtumiin palatakseni: Räyskälä Vintage Drag -tapahtumassa oli aistittavissa jotain samaa ku edellämainituissa Muistojen Imatranajoissa.
     
  2. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    American Graffiti eli Svengijengi '62 tulee tänään maanantaina (19.12.2016) Yle Teemalta klo 22.00.

    "Kauan sitten, kaukaisessa galaksissa: American Graffiti ei ole tästä maailmasta

    Mielen muljauttaneen cinemaattis-farmaseuttisen cocktailin tärkein vaikuttava ainesosa oli musiikki. Vaikka olin kuullut elokuvan soundtrack-albumia ennen elokuvan näkemistä, rock’n’rollin ja epätodellisissa väreissä hehkuneen kuvaston yhdistelmä valkokankaalla oli lopullinen niitti. Kävi niin kuin monelle: flippasin."

    Artikkelin kirjoittaja Pekka Laine on Ylen musiikkitoimittaja (dokumenttisarjat Rock-Suomi, Iskelmä-Suomi ja Klassinen Suomi), joka syttyy erityisen herkästi historian ja nykyajan yhteentörmäyksistä. Radiossa sunnuntaiaamuisin Pekka Laineen Ihmemaa. Pitää sisäisen lapsensa hengissä soittamalla sähkökitaraa yhtyeissä Hypnomen ja The Fanatic IV.


    Lue Laineen koko kirjoitus: http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/1...ssa-american-graffiti-ei-ole-tasta-maailmasta
     
    Muokattu: 19.12.2016
  3. Elky70

    Elky70 Gearhead

  4. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Ylen areenasta löytyy elokuva Päivä ennen 70 luvun lopulta, jossa pääosassa Suomi Chrysler 50 luvulta AH-3. Auto esiteltiinkin V8:ssa samoihin aikoihin
     
  5. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    American Graffiti taas vaihteeksi tänään kutoselta klo 21.00 ja toisen kerran klo 02.10.
     
  6. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tulihan tuo "pitkästä aikaa" taas katsottua...olisko edellinen kerta ollut vuosi sitten ? :odcool:

    Käännös oli taas vähän sitä sun tätä, mutta ei minusta huonoimmasta päästä.
     

Kerro tästä muillekin!