Tuning elää ja voi hyvin...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja MadMike, 31.3.2005.

  1. MadMike

    MadMike Gearhead

    Itseasiassa elänyt ja voinut hyvin jo 70 luvun puolivälistä asti...

    tässä esimakua vuodelta 75 :wink:

    [​IMG]
     
  2. Petteri75

    Petteri75 1st gear

    Juuri näin

    Ja lisäesimerkkejä löytää varmasti vaikka niistä 70/80-lukujen V8-Magazineista, kun takapään PITI olla ylhäällä, sisustassa karvaa (mielellään vielä useampaa väriä) ja Aivan Hirmuisen Isot Renkaat alla. Tosin, tulee muistaa että jos Ruotsissa "tyynättiin" autoja 70-luvulla, olivat ne Keski-Euroopasta ja U.S.A:sta tuotettuja oikeasti liikkuvia pelejä. Nykyäänhän siihen 1.6-litraiseen vaihdetaan äänekkäämpi ilmansuodatin, ja se on siinä.. En jaksa uskoa, että 20 vuoden kuluttua haikailtaisiin näiden tyypillisimpien rakennuskohteiden perään, mutta hiukan saattaa ulinaa kuulua esim. näiden nopeiden japsi-coupe -yksilöiden "jalostamisesta".

    Nojuuh. Hyvähän se on että on yhteinen mielenkiinnon kohde - auto. Muu on keinotekoista rajaamista.
     
  3. Jani K

    Jani K 1st gear

    Re: Juuri näin

    80-luvullahan oli muodissa flake-maalit ja kromi-mangelsit. Nykyään tuning-autoissa kromiset peltivanteet ovat vaan vaihtuneet aluvanteisiin ja vanhat flekehiutaaleet kaivettu maalaamoiden hyllyiltä käyttöön.
     
  4. MadMike

    MadMike Gearhead

    Itse-asiassa toi on kyllä Super Star Camaro....Eli tuttavallisemmin Camaro Cup kilpa-auto...
     
  5. Pika-Pasi

    Pika-Pasi 1st gear

    Onpahan autoja rakenneltu jo pitkään. Lowriderit, hot rodit, kisaan rakennetut jne. Tää nykyinen tuning, taikka styling jos vaan ulkonäköä parannetaan, on vaan yks tietty suuntaus.
     
  6. cabune

    cabune 1st gear

    siisti kaara

    siisti kaara :p
     

Kerro tästä muillekin!