Tuning Sucks Cruising 2012 (Kuopio)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja toomass, 5.2.2012.

 1. Adventurer

  Adventurer Gearhead

 2. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Kiitoksia järjästävälle taholle ja katsastuskonttorin väelle! Hauskaa oli kelistä huolimatta. Innolla jo ootan seuraavaa cruisinkia jolloin on ihan mahtibändit taas tarjolla. Et älä laita rakas Kapinakatti tanssikenkiä turhaan kaappiin. Kesä jatkuu :)

  Ja tervetuloa Buickustom uudestaan ;-)
   
 3. Slants

  Slants Gearhead

  Vanhempien harrastajien pyynnöstä Tuning Sukcs Cruising goes countryside eli back to the roots hiekkatien varteen missä amerikan autoilun juuret ovat syvimmillään suomessa toisin sanoen reitti kulkee maaseutua myöden tai katsokaapas itse!
  Tuning Sukcs cruising 6.10.2012 ajo-ohje
  Lähtö: noutotukun parkkipaikka tehdaskatu 14-tehdaskatu-oikealle saaristokatu-vasemmalle tasavallankatu-oikealle moottoritielle kohti siilinjärveä-noustaan rampilta joensuu/vuorela pois vt5:lta ja lähdetään vuorelaanpäin eli liikenne ympyrästä oikealle erkanevalle kaistalle-vuorelantie-käännös oikeaan viitonen-käännös vasempaan haaparinne-käännös vasempaan kehvo/räimä-T-risteyksestä oikealle koivusaarentie-käännös oikealle siilinjärveä kohti-käännös oikealle maaningantielle kuopioon päin-nilsiäntie-käännös oikeaan kasurilantie-golftie-käännös oikeaan tauko kasurilan shell huoltoasema-Lähtö:käännös vasempaan golftie-käännös oikeaan viitonen-käännös vasempaan jälä-lentokentäntie-käännös oikeaan-joensuuntie-lähdetään moottoritietä pitkin kohti kuopiota-noustaan vt5:ltä päivärantaan päivärannantie-lakeissuontie-oikealle puijonsarventie-suurmäentie-karjalankatu-puistokatu-oikealle minna canthinkatu-alavantie-siikaniemenkatu-oikealle tasavallankatu-vasemmalle leväsentie-oikealle kolmisopentie-volttikatu-käännös vasempaan nikkelikatu-metsurintie-vasemmalle vesurikuja-pääteasema neulamäen liikekeskus tori
  Ajo-ohje noin aikatauluineen

  Lähtö:17.00 noutotukun parkkipaikka tehdaskatu 14-tehdaskatu-17.02oikealle saaristokatu-17.05vasemmalle tasavallankatu-17.10oikealle moottoritielle kohti siilinjärveä-17.15noustaan rampilta joensuu/vuorela pois vt5:lta ja17.20 lähdetään vuorelaanpäin eli liikenne ympyrästä oikealle erkanevalle kaistalle-17.25vuorelantie-17.30käännös oikeaan viitonen-17.35käännös vasempaan haaparinne-17.45käännös vasempaan kehvo/räimä-18.00T-risteyksestä oikealle koivusaarentie-18.05käännös oikealle siilinjärveä kohti-18.15käännös oikealle maaningantielle kuopioon päin-18.15nilsiäntie-18.20käännös oikeaan kasurilantie-18.25golftie-18.25käännös oikeaan tauko 1 tunti kasurilan shell huoltoasema-19.30Lähtö:käännös vasempaan golftie-19.30käännös oikeaan viitonen-19.35käännös vasempaan jälä-19.40lentokentäntie-19.45käännös oikeaan-19.50joensuuntie-19.55lähdetään moottoritietä pitkin kohti kuopiota-20.00noustaan vt5:ltä päivärantaan päivärannantie-20.05lakeissuontie-20.05oikealle puijonsarventie-20.15suurmäentie-20.20karjalankatu-20.25puistokatu-20.30oikealle minna canthinkatu-20.35alavantie-20.40siikaniemenkatu-20.45oikealle tasavallankatu-20.50vasemmalle leväsentie-20.55oikealle kolmisopentie-20.55volttikatu-21.00käännös vasempaan nikkelikatu-21.00metsurintie-21.00vasemmalle vesurikuja-21.00pääteasema neulamäen liikekeskus tori
  Cruising T-paitoja myydään tapahtumassa jälleen halukkaille myös lähtö-tauko-ja pääte pisteessä.
  Järjestäjän toive olisi tällä kertaa seuraavanlainen eli ne autokunnat jotka haluavat ajaa cruisingin ja pysäköidä pääte asemalle muiden mukana mutta kuitenkin haluavat poistua melkein heti cruisingin päättymisen jälkeen,ajakaa suoraan sinne kaupan parkkipaikalle niin voitte lähteä milloin tahdotte tai jos ajatte sinne torille asti niin parkkiin ajattajat ohjaavat teidät pelastustietä myöten sinne kaupan parkkiin.pelastustietä ei saa tukkia!!
  Tervetuloa kaikki cruisaamaan!! :lol:
   
 4. laukkanen

  laukkanen 2nd gear

  Hyvähän se välilä käyvä pitempikkii reissu. Viimene ruisinki ja sitten ruavot työn alle :-D
   
 5. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Mukana menossa! Flipside Combo ja The BopCats on jotain mitä oon odottanut piiiiiiitkän aikaa 8) Ja cruisinkilenkkikin vaikuttaa oikein hyvältä
  Kapinakatti poimii sit mut/meidät kyytiin, kiitos :pinup:
   
 6. Kapinakatti

  Kapinakatti 3rd gear

  Ms Cadillac
  Tottahan toki- kyysään teitä sit Jopon tarakalla jos ei oo nuita moottorivehkeitä :poff:

  Jees, paitoja myydään ja toki iltabilelippujakin saatavana jo päivällä. Tarjous edelleenkin voimassa.
  (Paita 15e, lippu 8e, yhdessä ostettuna 20e)

  Tulkaahan kaik vielä maisemareitille mukaan- tähän on hyvä ajokausi päättää. 8) Aurinkoinen syyssää tilattu, toivottavasti pitää.
   
 7. Timmo

  Timmo 1st gear

  Tarkoitus olisi raahautua paikalle, toivotaan että fmx:n holkki kestää vielä tämä reissun...
   
 8. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Ohan se hienoa, että on camino jo talvitelakalla
  Jos jonkun kyytiin mahtuu kaksi rakkaria niin laittaapi viestiä tai tuun saabilla paikalle :mad:
   
 9. Kapinakatti

  Kapinakatti 3rd gear

  Ms Cadillac
  Elä hättäile, mulla on teitin päänmenoksi suunnitelma.
  Kunhan ennättäisin jossain välissä sulle puhelun ottaa. :odroll:
  Vähä matalalentoa elämä taas... vuorokaudessa on Aivan Liian vähän tunteja.
   
 10. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  ^ Kiitos honey :pinup:
  Lupaan silti, et jos kesänä säkätin on kunnossa niin kerran tulen paikalle team ahma tyyliin :rotfl:
   
 11. laukkanen

  laukkanen 2nd gear

  Kohtase oes tuas tämäkii ja HYVÄT on orkesterittii! Suattaa tuas olla tukka kippee su uamuna :D
   
 12. Kapinakatti

  Kapinakatti 3rd gear

  Kohta! Kohta! :wink:
  Nyt hyvät ihmiset! Kun lähdetään maisemareitille kauemmas, niin LUKEKAA REITTI HUOLELLA!!! KARTTA KÄSITTÄÄ VAIN SIILIN OSUUDEN!
  Kartta ei tule olemaan tällä kertaa niin tarkka eikä ole Kuopion keskusta- alueen reittiä piirretty.
  Sisäistäkää kirjoitettu teksti ja jos epäselvää- nykikää hihasta ja kysykää- KIITÄN! :poff:

  Lauantaihin! :pinup:
   
 13. Slants

  Slants Gearhead

  No niin eipä näytä tuosta kelistä osaavan kukaan ennustaa mitään mutta laittakaa ihmiset päälle kunnolla jos ette ota mutta jos kuski on löytynyt niin kannattaa varata lämmikettä riittävästi mukaan!
  Kuten edellä jo mainostettiin niin luvassa on maaseutureitin ja kaupunkireitin sekoitus joten ihmiset nauttikaa!
   
 14. Timmo

  Timmo 1st gear

  Olipa hyvä keli, oikein naamaa poltti matalalla paistanut aurinko. Joko pitää tehdä liikennekäytöstä poisto, vai vieläkö on tällä seudulla kokoontumisia?
   
 15. toomass

  toomass 1st gear

  Kiitokset kaikille osallistujille ja bändeille menneestä kesästä. Ensi kesän cruisingien suunnittelu alkaa samantien. Kehititys ehdotuksia ja bändi toiveita saa taas laittaa tulemaan. Myös niistä onnistuneista hetkistäkin saa kertoa :)
   
 16. Tuide

  Tuide 1st gear

  Kuten laitoin jo naamakirjaankin, niin omasta mielestä hyvä reitti, jatkakaa samaan malliin! :)
   
 17. supo

  supo Gearhead

  Hienoa toimintaa taas,laitoin yv:llä kevään ehkä ekaan cruisingiin päivälle ohjelmaa eli olisi hieno harrastepäivä tiedossa jos saataisiin cruisingikin loppupäiväksi ja kunnon rokit illalle!!
   
 18. Kapinakatti

  Kapinakatti 3rd gear

  KIITOS! Bändeille, kävijöille, kaikille!
  Eka kesä virallisesti Cruisingin suunnittelu- /järjestäjäjoukoissa ja kivaa oli!
  Tällä erää ilta meni pitkälti lipunmyynnissä, mut nauttihan sitä musiikista niinkin.

  Ensi kesän metkuja suunnitellessa :pinup:
   
 19. Slants

  Slants Gearhead

  Kiitoksia myös minunkin puolesta vaikka oli suht viileää niin aurinkoinen sää oli kuitenkin plussaa ja ihan kuin tilauksesta. ensi vuonna sitten taas palataan cruisingin merkeissä!
   

Kerro tästä muillekin!