Tunnista työkalu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja kmovat, 10.4.2006.

  1. kmovat

    kmovat 1st gear

  2. hannux

    hannux 1st gear

    Millainen asteikko?
    Näyttää momentilta kyllä.
     
  3. D 51

    D 51 1st gear

    Toi on bemarin "erikoistyökalu".Siirrä säätöpalikka haluttuun kohtaan,jonka jälkeen käännät päässä olevaa hammastettua pyörää niin ettei se oo enää siinä tasasella.Sit kiristät ja naps se ohuempi tanko antaa peräx ja haluttu momentti on saavutettu.On muuten vanhaksi momentti avaimeksi pirun tarkka jos vertaa halpis versioihin.
     
  4. puusilmä

    puusilmä Gearhead

    Mitenkäs tää bemariin liittyy? Kun menin tuossa 80-luvun puolivälissä sähkökeskushommiin, niin meillä oli verstaalla juuri tuollainen momenttiavain.
     
  5. D 51

    D 51 1st gear

    Juu,sori.Varmasti noita on saanut aikanaan ihan työkalu kaupastakin.Mut mossella se kuuluu erikoistyökalu osastoon...
     
  6. kmovat

    kmovat 1st gear

    no niin tämäkin selvis.. vai että tarkka laite , pitänee testata jonkun tiedetysti kunnollisen avaimen kanssa mitä näyttää jos olis vaikka käyttöä..
     

Kerro tästä muillekin!