tunnistamaton keskikonsoli + sifteri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja exchevelle, 15.7.2012.

  1. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Charger:n takakontista löytyi tunnistamaton keskikonsoli sifterillä. Ei ainakaan pikaisella tarkastelulla löytynyt mitään merkintöjä osien sisäpuolelta jotka johtaisivat osien tunnistamiseen. Konsoli musta alaosa on saattanut alunperin ollut punainen. Tässä muutama huono kuva:

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Vinkkejä otetaan vastaan :wink:
     
  2. Karck

    Karck 3rd gear

    Ainakin mun ponussa on aivan samanlaine toi kepin "nahka" nuppi. ja muuteki muistuttas vähäniiku ois samaa suunnitelu kun omas keskikonsolissa... Voin huomenna laittaa kuvan iha vertailun vuoks ku se on mulla nyt irti. Mut tiukka veikkaus et joku Pontiac sukune.
     
  3. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Ok, kiitos tosi paljon. Noissa tuontiautoissa saattaa olla mukana mitä tahansa. Cudan takakontista löytyi aikoinaan mm. ElCaminon lampun kehykset ja Cadillac laturi sekä Ford kaasari. Eli eivät liittyneet ko autoon mitenkään.
     
  4. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Ja joka ikiseen on tungettu sökö akku oli se auto sitten kuinka kallis tahansa.
     
  5. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    On tutun näköinen konsoli, mutta en kyllä nettiäkään selaamalla nyt osaa sanoa mistä tuo on.
    Kerron heti kun muistan. Eikö siinä tosiaankaan ole mitään leimaa/logoa missään stanssattuna tai valettuna?
    Yleensä niissä on joku pieni merkki jossain. MoParin tähti tai GM tai joku muu.

    Ja mitä tulee autojen mukana tulleisiin esineisiin, niin muistan lukeneeni että joku löysi amerikasta tilaamansa auton etupenkin alta ladatun Smith & Wesson 357 -revolverin.
    Oli kyllä oikeaoppisesti poistanut ammukset ja kuskannut löytönsä poliisiasemalle.

    Mikäköhän senkin löydön historia on. Varmaan perikunta myynnyt auton suomeen, eikä kukaan ole missään vaiheessa tutkinut autoa??
     
  6. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Uudella tarkastelulla löytyi konsolista numerosarja 3994511. Googlella ei löytynyt (ainakaan vielä) tietoa mista varmasti on, mutta hivenen viittaisi GM:n tuotantoon. Valkoinen yläosa on pehmeää kumea tms ja ollut aluperin musta?
     
  7. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Ahaa, oli siis numero. No se on tietysti 73-75 Chevellen konsoli

    [​IMG]
     
  8. Karck

    Karck 3rd gear

    Noniin näyttäski jo löytynee sitten se oikea. GM tuotos ni ilmankos on vähä samantapanen tuo omakin vaikka kuitenkin ihan eri. ;D
     

Kerro tästä muillekin!