Turbiini: Th700+454bbc

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Jenkki Jesse, 4.3.2020.

 1. Jenkki Jesse

  Jenkki Jesse 1st gear

  Morjensta!
  Mulla on th700 turbiini minkä luulen olevan huono mun 454 isolohkolle. Stalli kyseisessä turbiinissa olisi 1397. Järjettömän pieneltä stallilta kuulostaa isolohkolle, mutta toisaalta aika laimea moottori kyseessä eli ei tule kiertämäänkään huimasti.
  Onko turbiini sopiva isolohkolle?
  Kotoisin pikkulohko 350+th700 systeemistä...
  Kiitos jo etukäteen vastauksista!
   
 2. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Mulle tulee alavääntöisen 454:n perään th350 ja näillä näkymin sen vanha vakioturbiini eli 11" jossa suurinpiirtein sama stalli kuin tuossa sun omassa. Nätkiniltä, joka vahvisti laatikon, sitä kysyin että kannattaako vaihtaa johonkin toiseen niin ei se ainakaan nähnyt tarpeelliseksi. Iso auto ja 3.73 välitys niin ainakin omassa toiminee ihan hyvin arkikäytössä. TH-Maticille tai JN-Tradingille kannattaa soitella jos askarruttaa?
   
 3. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Jos se 454 on suunnilleen samanlaisessa vireessä kuin edellinen 350, niin paremmin se vakioturbiini isomman koneen kanssa toimii, ja stallikin nousee ylemmäs kun vääntöä enemmän.

  Mulla oli painavassa autossa matalavireisen 383 pikkulohkon takana th700 ja liian löysä ja huonolaatuinen turbiini, niin sehän vaan "söi" hyvät väännöt pois.
  Vaihdoin vakiolimpun ja koneen ominaisuudet pääsivät paremmin oikeuksiinsa.
  On siinä tosin perävälityskin vakiota tiuhempi, ja kun 700:sen ykkönenkin on tiuhempi kuin 3-vaihteisissa niin korkeastallinen turbiini oli turhake.
   

Kerro tästä muillekin!