Turbiinin muutokset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja janne28, 10.11.2003.

  1. janne28

    janne28 1st gear

    Turbiinin muutokset,eli kuka laittelee turbiineja suomessa ja kokemuksia näistä käytössä.Onko parempia kuin jenkkien/mexicon tekeleet(tci ja muut).Tarttis saada katukäyttöön th350 laatikkoon noin 2000 stallilla.Myös tarinat tci:n kestävyydestä kiinnostaa.Auto on full size ja kone n.300hv pikkulohko.
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Varmaan joku laittaa turun turbiinipajan yhteystiedot tänne. Siellä on jotkut 'hiotuttanut' turbiinejaan ja olleet tyytyväisiä. Myös minä, mutta mulla se meni siellä pieleen. TCI on sht edullinen perusmerkki, mulla on ollut niitä ehkä viitisen kappaletta eikä oo ollut ongelmia. Parempia varmasti löytyy, mutta lompakkoa tarttee levittää kans sitten eritahtiin.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    tuossa tuo Turussa/kaarinassa toimiva paja jossa voi fiilauttaa turbiinia:
    JN Trading Piispanristi Korsuvuorenkatu 3 (02) 253 4606
     
  4. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Kyllä siellä turun päässä turbiinihommat kehittyy, viimeisimpinä osoituksina kai tuplaturbohornetin (ex-pönni) ja nixonin erikoislimput jotka kuulemma osu ns nappiin.
     
  5. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Pitää varmaan lähettää toi Coani sinne takas? Ja tosta TCI:stä piti siis lisätä, että paja siis myy myös noita ns. bulkkiturbiineita jotka on kohtuu hintaisia, samoin kuin muutkin, B&M, T/A jne. Mutta kaikki noista tekevät ja osaavat tehdä myös toisenlaisia turbiineja, silloin puhutaan vähintäänkin tuplahinnoista vastaavaan bulkkiturbiiniin verrattuna. Alle 500 libsiä vääntävillä vapastihönkäävillä pärjää vielä suht mukavasti noilla edullisemmilla bulkkiturbiineilla.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mopeman 2003-11-11 08:39 ]</font>
     
  6. 454SS

    454SS 3rd gear

    Mitäs noi erikoisemmat turbiinit sitten yleensä kustantaa? Eikös toi Mudracer ole turun suunnalta?
     
  7. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    TH-matic?
     
  8. Herje

    Herje Double Gearhead

    Täältä ääni T-H matic
     
  9. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    TH-matic!:D
     

Kerro tästä muillekin!