Turbo ebaysta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja GM4WD, 17.12.2008.

  1. GM4WD

    GM4WD 1st gear

    Oisko parempi heittää rahansa sinne kuuluisaan kankkulan kaivoon kuin sortua tuollaiseen? PITÄIS olla ehta tehdasuusi Garretti, ei kiinakopio. Niin, ottappa noista selvää. Myyjällä kyllä 99.7 % positive feedback ja yli 5000 kauppaa... Hintaa n.50% mitä täällä vastaavasta huudellaan.
     
  2. rx_racing

    rx_racing Gearhead

    tutkimatta asiaa on pakko heittää sulle muutama kommentti:
    - päälle tulee rahdit
    - ja alvi, + tulli
    - myyjän voi kusettaa tai sitten ei
    - jos paljon positiivista palautetta - ja vielä isommista kaupoista ni tuskin ei
    - aina kun ostat yksityiseltä vaikka suomesta niin voi olettaa että huonompi kuin mitä sanoo
    - jos kaikki ok, niin voi säästää paljon

    Joo kiitos tyhjästä... ei ollu apua
     
  3. NUTFINN

    NUTFINN Gearhead

    Onko se Buy it now, vai huutokauppa? Linkki
     
  4. impala67

    impala67 Double Gearhead

    meillä kävi tuuri. ostettiin ämpärin kokoinen turbo ebaystä. Maksoi vain 400 taalaa, tuli suoraan kotiin(!) ja on vielä hyvä. emme taida uskaltaa uhmata kohtaloa toista kertaa. tuohan oli kuin lottovoitto.

    pidä pää kylmänä ja lue ilmoitus tosi tarkkaan ja myyjän feedbackit.
    muista kysyä että voit tarjota ja että lähettää varmasti tänne sen vaikka ruohonleikkurin varasäiliönä ja kohtuuhinnalla.
     
  5. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Toi rahti kannattaa selvittää ensin, meinaan turbot yleensä tykää painaa aika paljon... Ite tuotin puolitoista vuotta sitten yhden 15kg painavan ahtimen usps:llä ja rahti texasista tänne oli luokkaa 200usd. Kyllä kannatti ostaa hyllyyn pölyä keräämään...
     
  6. GM4WD

    GM4WD 1st gear

    Rahti 100 taalaa. Lähtö $299, buy it now $469. Garrett TO4.

    Eli edullisimmillaan sen sais kotio n.300 eurolla +tulli ja alvi.

    Myyjä on turboihin erikoistunut firma ja kyseinen ropelli on ilmoituksen mukaan just sen malliseen koneeseen mihin sen aion laittaa.
    Ja just tuli sähköpostilla vastaus kun kysyin että onko 100% aito Garretti. ON.

    Mikä vielä voi mennä pieleen? :poff:

    Tuliskohan hintoihin jos veisi sen heti tuoreeltaan ammattimiehelle katottavaksi? Ettei riko konetta jos vaikka ei oo tasapainossa tms...
     
  7. NUTFINN

    NUTFINN Gearhead

  8. Kylänvanhin

    Kylänvanhin 3rd gear

    Kyllä meillä on semmoinen kokemus että firmat ei juurikaan kuseta. Yksityiset kyllä saman verran kuin täälläkin. Noin 35 ostosta Ebaysta ja firmoista suoraan. Yhdet lamput on jäänyt tulematta. Muuten tavara on ollut sellaista kuin luultiinkin. Ehkä se on tuuria... Yksi potkurintekijä lähetti Kaliforniasta vääränlaisen potkurin. Käski lähettää takasin ja ilmoittaa kulut. Parin viikon sisään tuli oikea tavara ja shekki. Lähetin shekin takasin amerikkaan köyhtyneelle meilikaverille joka oli myynyt ton perävetolaitteen... :D
     
  9. NUTFINN

    NUTFINN Gearhead

    Mulle voi noita shekkejä kanssa lähettää :lol:
     
  10. mke77

    mke77 Gearhead

    se riipuu kuin hirmu"kojotukseen" olet laittamas turpooo? "normaali" auton turboja saa suomen maastakin ihan huokeasti kunhan kysyy oikeesta paikkaa!! esim. tampereelta korjattu( ja on ainakin hyvää valuuta kun on orginelli keskiö)v-pro tekiltä 740(pienemmällä pakopesällä(ar?) ) toudella hyvä "pikkuviritys" turbo makso 400€???

    ja sit on noi "master power" myyjät kautta maan!! tuttu osti mb 300d-mersuunsa MB-609:sin turbon 200€!!! vaikka on brasilialainen ni hyvin on toiminu 3-vuotta, eikä puske ööliii läpi!!

    kaveri penkitti 200sx:säs tänä vuon Brasilaisella (merki?)turbolla 480hv ja 500nw(?) ja pakosarjakin on siellä tehty...kaks vuotta ollu paikallaan eikä ollenkaan mitäät oireita....
     
  11. cncwoo

    cncwoo 1st gear

    Noitahan kantsii katella samalla myös saksan ebaystä (www.ebay.de)koska sieltä ostaminen on myös aikas luotettavaa MUN mielestä.N 130 ostoa ja yks startti jääny tulematta.Maksaminen helppoa kun antavat Ibanin ja Bic:in het kättelyssä niin kotikoneelta maksuun.Ja ompa lyhyempi matka lähtee rahoja hakeen takas. :lol: Samoja kamppeita pyörii pitkälti ku amiriikassakin.Tosin hintoja en ole vertaillu täytyy myöntää.
     
  12. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Ettei firma vain olisi ollut VeProTech ja paikka Nokia...

    Olen jonkinverran jutellut Lehtosen kanssa.

    Ajelee Volvo 240 R:llä vauhtipäivillä.
     
  13. mke77

    mke77 Gearhead

    kait se joku "tommonen oli" :oops: aina tulee sanottuu ja kirjoitettuu toi väärin :wink: mulla on sen numero ja "virman osote/nimi töissä" ni sielt sen saa vakoiltuu!

    tosiaantuntuu aika pätevältä kaverilta noitten kanssa... veneen potkureit akehus aikaan korjanneens ja sit siirtys turbojen korjaukseen kun niitten myynti rupes "kasvaa"(n.7vuotta aikaa?) ......osaa kyl hommansa!!
     
  14. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    ei kai nyt sentään näin. Ei ole ihme että nykyään joutuu Tullipostista hakemaan kaikki pienetkin ostokset todistaen että tavara on mitä papereissa lukee kun näitä kikkailuja riittää!! :soosoo:
     

Kerro tästä muillekin!