Turku Kustom Show 17.8.2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Forvolett, 21.11.2012.

  1. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

    Facebookilaiset lienevät lukeneet TKS Facebookista:

    !! Kenttävaraus tehty, joten showpäivä on 17.8.2013 !!

    Tänä vuonna on ruodittu järjestävän Ry:n toimesta jo tunti kaupalla ensi kesän tapahtumaa. Tapahtuma järjestetään jälleen Paavo Nurmen Stadionin ylähiekkakentällä. Perusasiat pysyvät ennallaan, mutta tiettyä kehitystä ja yllätyksiäkin on luvassa, pysykää kuulolla.
     
  2. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Tähän kohtaan semmonen iso peukkuhymiö.
     
  3. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

    Ensivuoden show:n kannattaa nyt lähteä kauempaakin, enää ei ole majoituksesta kiinni ! Seuraavanlainen diili neuvoteltu: 2h/vrk, autopaikalla, Scandic Plaza, Yliopistonkatu 29, Turku ja hinta vain 75e !! Tilauskoodi: Tur170813, varaukset viimeistään 2viikkoa ennen tapahtumaa.
     
  4. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

    Flaijerit on jälleen painettu ja onnellisimmat ovat niitä jo saaneet Helsingin näyttelyssä.

    Kuten allla olevasta merkkijonosta klikkaamalla näette tänä vuonna on jo tässä vaiheessa vuotta tapahtumalla suuri määrä sponsoreita: Amerikan Rauta, Bike Rellows, Custom Chrome, Kopteri Magazine, Motonet, Neste Paimio, Oili Jalonen, Triangle Motor co., WP Katsastus, eivätkä kaikki ehtineet vielä edes mukaan. Painotan edelleen, että tämän kaltaisen tapahtuman järjestäminen 5 euron pääsylipulla olisi mahdotonta ilman sponsoreita ja Kiertokanki Ry:n talkoovoimia.

    Tänä vuonna saimme musiikista vastaamaan Rock-A-holics ( http://www.facebook.com/pages/Rock-A-Ho ... 9524445918 ) ryhmittymän. Sen verran kovia esiintyjäehdotuksia yhdistyksen kautta sateli, ettei tästä voinut kieltäytyä. Ko. ryhmä järjestää myös iltabileet Klubille, joka on varmasti paras esiintymispaikka useammalle orkesterille ja suurelle yleisölle. Varmistamme vielä esiintyjät ja ilmoitamme ne myöhemmin.


    https://mail.google.com/mail/u/0/?u...b1e68ac61f7e6&attid=0.0&disp=inline&safe=1&zw
     
  5. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

    Kotisivut on nyt päivitetty:

    http://www.turkukustomshow.com/

    Eli kovaa settiä on luvassa- niin musiikillisesti, kuin muutoinkin.

    Yhtenä uudistuksena mainittakoon mopot palkittavana luokkana. Tällä luokalla toivomme saavan nuoret rakentajat esittelemään osaamistaan. Olisi tietysti mahtavaa nähdä joitain takavuosikymmenienkin rakennelmia kentällä.

    Kannattaa varailla hotellia jo hyvissä ajoin.

    Ajoneuvonsa näytille tuoneille on tarjolla tuntuvia palkintoja, mainetta sekä kunniaa ja ennakkoon ilmoittautuneille (ja paikalle tulleille) puolestaan bensakortteja.
     
  6. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

  7. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Ihan just!!
     
  8. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Oliko tuolla joku harrasteautoparkki? no paikalle tullaan kyllä joka tapauksessa :)
     
  9. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

    Hoovee ja muut harrasteajokeilla tulevat: tervetuloa harraste-parkkiin, niin kauan kuin tilaa on. Ilmoittelen vielä lähempänä tapahtumaa, jos aiempien vuosien parkkitilanteeseen on tulossa muutoksia.

    Ennakkoilmoittautuneita on jo runsaasti: hienoa ihmiset! Nyt ilmoittautuvien kirjaaja on taas luurin lähellä, joten ilmoittautukaa ihmeessä. Jaossa on yli 700 euron edestä polttoainekortteja Neste-asemille ja palkituille tuhansien eurojen arvoiset palkinnot!
     
  10. Buickustom

    Buickustom Gearhead

    perskules, nyt pitää perua osallistuminen, käyntiongelmia buickissa eikä aikaa korjata :p
     
  11. sibe70

    sibe70 Gearhead

    Harmi kun on sadetta lupailta melko paljon, toivottavasti ei pidä paikkaansa
     
  12. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    katselin äsken samaa. no eihän noille säille mitään voi :( Mutta toivotaan että ennuste vielä muuttuis...

    Missä se harrasteajoneuvoparkki sitten sijaitsee jos sellainen on?
     
  13. Truck S

    Truck S 1st gear

  14. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

    Sadetta ei tule: se on päätetty.

    Viimeiset järjestelyt jatkuvat edelleen kovaa vauhtia.

    Tuo edellisen linkin parkkipaikka on se ns. VIP-parkki, johon ohjataan hienot, alaikäiset tai rakentelemattomat yksilöt. Tämä parkkialue on jo lähellä varsinaista tapahtumapaikkaa- ylähiekkakenttää.

    Kun paikalle saapuu Betaniankadulta tulee ensimmäiseksi vastaan ns. alahiekkakenttä, jossa on vaihtuva harrasteajoneuvonäyttely/ parkkipaikka edellämainituille. Edes tänne ei pääse, jos ei läpäise porttigorilloiden tarkkaa harrasteajokkisyyniä.

    Tervetuloa näytteelleasettajat ja yleisö!
     
  15. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

    Ja sitten lähtee.

    Ilma näyttää miellyttävältä pilvipoudalta. Jo eilen katukuvassa näkyi ulkopaikkakuntalaista täysikästä kalustoa ja osaa saatettiin jopa korjata kerettiläisin suomalais-ugrilaisin konstein (?).

    Ilmoittautuneita ajokkeja on ennätysmäärä- n. 50 kpl.

    Muistakaa uusi rakennettujen mopojen luokka!

    Paikalla on myös hyvä otanta straippareita.

    Tervetuloa koko Kiertokanki Ry:n puolesta.

    -F-
     
  16. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

  17. sectoid

    sectoid Gearhead

    Hienoja kulkineita oli jälleen tullut paikalle. Sää oli melko perseestä, joten jouduin ostamaan tulomatkalla sateenvarjon kameran vuoksi. Kuvista tuli kuitenkin kelvollisia. Porukkaa oli säähän nähden kohtuullisesti. Kiitokset yritykselle VT-cycle. Olut maistui sateellakin.

    https://picasaweb.google.com/antijeesus/TurkuKustomShow2013
     
  18. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

    Kiitokset kaikille tavalla tai toisella tapahtumaan osallistuneille. Taas on rankka rypistys takana ja on aika kerätä voimia seuraavia koitoksia varten. Kaikki varmasti ymmärtävät, että taloudellisesti tapahtuma tällä säällä ei ollut mikään järisyttävä kokemus. Edellä mainittu asia vaikuttaa varmasti tietyllä tavalla seuraaviin siirtoihimme.

    Opasteita Show-paikalle tulee varmaan hieman lisätä.

    Sattuneista, Ry:stä riippumattomista syistä johtuen lämmintä ruokaa ei ollut tarjolla, samoista syistä johtuen kahvin saantikin takkuili välillä.

    Paikalla olleet ihmiset tuntuivat pitävän tapahtumasta entiseen malliin. Mielestäni ajoneuvoja oli olosuhteisiin nähden jopa runsaasti paikalla. Itseäni säväytti erityisesti voittajakolmikon taso kustomeissa.

    Iltabileet olivat hieno kokemus, toivottavasti ne järjestetään jatkossakin Klubilla ja yleisömäärä oli varsin suuri.

    Pyrimme ilmoittamaan kävijämäärän ja julkaisemaan voittajaluettelon pikimmiten.
     
  19. NikkeNakkertton

    NikkeNakkertton 1st gear

  20. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

Kerro tästä muillekin!