Turku Kustom Show 18.8.2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Forvolet, 28.7.2011.

  1. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Tapahtuma on taas ihan käsillä. Sen takia hieman infoa asian tiimoilta. Ajan tasalla olevin tieto löytyy aina KS kotisivuilta: http://www.turkukustomshow.fi/

    Eli tapahtuma pidetään jo perinteiseksi muodostuneella Paavo Nurmen Stadionilla ihan kaupungin keskustassa. Paikkahan sijaitsee jokilaivojen yläpuolella olevalla mäellä, alueelle ajo mäen toiselta puolelta. Kaupungissa on pääväylillä liikenteenohjauskylttejä ja kartta alueelle löytyy myös KS:n kotisivuilta.

    Näyttely on Drive In-tyyppinen ja paikalle toivotaan rakennettuja polkupyöriä, custom-, chopper-, bobber-, classictyyppisiä moottoripyöriä. Moottoripyörien valmistusmaalla ja vuosimallilla ei ole merkitystä. Lisäksi paikalle toivotaan kustom- ja hotrodtyyleihin rakennettuja autoja, jotka ovat rullanneet tehtaalta vuonna -63 tai ennen sitä.

    Näyttely on avoinna klo 11-17. Ajoneuvonsa näytteelle asettajat voivat tuoda ajokkinsa paikalle klo 8:00 alkaen. Mielellään jonkin verran ennen klo 11:00, koska paikka on urheilupuisto ja ajoneuvot joudutaan ohjaamaan paikoilleen jalankulkuväyliä pitkin.

    Paikalla on runsaasti kustom kulttuuriin kiinteästi liittyviä yrittäjiä myyntikojuineen. Sponsorit tapahtumalla ovat myös hyvät. Kaikki järjestävän Kiertokanki Ry:n saamat sponssit ja lahjoitukset menevät palkinnoiksi. Mainittujen luokkien kolme ensimmäistä saavat Suomen mittapuun mukaan hyvät, useiden satojen eurojen arvoiset palkinnot. Lisäksi palkitaan People´s Choice ja Järjestäjien valinta niin auto- kuin moottoripyöräpuolellakin.

    Ohjelmaa on mm. luentoja (tarkennuksia myöhemmin), Yhtyeitä: Shoebox Revue, joka teki hyviä arvosteluja saaneen debyyttikeikkansa juhannuksena Ellivuoressa: http://maihinnousu.net/a/?artist_id=2266 ja Lost Acapulco (Mexico), joka esiintyy ensimmäistä kertaa Euroopassa. Maistiaisia mm: http://www.youtube.com/watch?v=CPgFZz7n ... re=related

    Alueella ei ole alkoholitarjontaa, koska tapahtuma on perhetapahtuma. Illalla R-Beat Oy järjestää Kårenilla tapahtuman iltabileet, jossa soittaa Melrose, joka ei varmasti esittelyjä kaipaa. Lisäksi musisoimassa on päivällä lyhyen setin soittanut Lost Acapulco Mexicosta.

    Alueella on kahvin-, pikkupurtavan- ja pitsanmyyntiä.

    Pääsylippu yleisölle on 5 euroa. Lapset pääsevät näyttelyyn ilmaiseksi vanhempien mukana.

    Tervetuloa!
     
  2. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Hieman lisätietoa tapahtumasta seuraavassa. On kaavailtu, että Lost Acapulco, joka esiintyy muuten ensimmäistä kertaa Suomessa, ei välttämättä Euroopassa, soittaisi lyhyen setin noin klo 13. Shoebox Revue soittaa kolmen vartin setin noin kello 14. Taannoisesta juhannuksen keikasta on olemassa hyvää kuvamateriaalia, kunhan joku osaisi pilkkoa keikasta esim. pari biisiä ihmisten ilmoille. Toivon mukaan saamme kuulla TKS:ssä Lost Acapulcoa vielä lisää noin klo 15. aikaan.

    Tapahtuman takapiruista on kuulemma kohtuullisen kokoinen ja avoin tarina tänään tilaajille pudonneessa V8 Magazinessa.

    Lisäinfoan, kun tiedän.

    Onko OD:lle kirjoittelevia tulossa paikalle? Onko joku mahdollisesti jopa tuomassa kalustoa näyttelyyn?

    -F-
     
  3. JiiTee

    JiiTee Gearhead

    Täältä tullaan ainakin ja ajateltiin ajella toi kippo ihan sinne ylös asti kaikkien ihmeteltäväksi. Ymmärsin ettei tarvii ilmoittautua sen kummemmin kunhan saapuu vaan ajoissa paikalle? Kaippa sellanen vähemmän viimeisteltykin auto kelpaa näytille? Voitte sitte käännytää takas jos ei kelpaa... :rotfl:
     
  4. merc

    merc Gearhead

    Jos kelit sallii niin tarkoitus olis tulla paikalle, ehkä....
     
  5. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    ajatuksena ois tulla paikalla pälyilemään.
     
  6. Buickustom

    Buickustom Gearhead

    Ollaan tulossa vaikkei tuo buicki missään näyttelykunnossa ole :odroll:
    Meni loman alku koneswappiin hitsaushommien sijaan.
     
  7. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Kuinka kustom täytyy auton olla? Riittääkö jos on on ns. mild kustom? :-?
     
  8. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Ot, mutta onko shoeboxin laulaja miss ellie psychostarsista?

    Ja kyllä olisi tarkoitus tulla turkkuseen, mutt ei juhtbackan kautta niin kuin viime vuonna...
     
  9. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Hauskaa, että tätäkin kautta ilmoittautuu paikalle tulevaksi väkeä ajokkeineen.

    Me pidämme (omistamme) nuhruisista ajokeista ja mild customit ovat ainakin lähellä minun sydäntäni. Ymmärtänette, että on todella vaikea luvata näkemättä ajoneuvon pääsy alueelle. Tapahtumassa on tänäkin vuonna ns. VIP-parkki, jonne hienot ei hot rod-/ kustom- liian nuoret autot ainakin pääsevät. Ajoissa tulevilla on tietysti parhaat mahdollisuudet saada ajokkinsa
    aitiopaikoille. Tervetuloa vielä kerran.

    -F-
     
  10. CoolKustom

    CoolKustom 3rd gear

    Tulossa ollaan.
     
  11. iak

    iak Gearhead

    8) Persana,ei taaskaan pääse, keikkaa pukkaa. :mad:
     
  12. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Turkukustomi-sivusto jumissa..?
     
  13. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Tulossa? Kyllä! :D
     
  14. DeS

    DeS Gearhead

    Tiäräksää Forvoletti, mää sai kans noi tyäjutut sopii ni, tuanoi, määki tuu sin, jos miina ei vaa räjähr matkal. Noi tee sivut on näköjää juu jukelis mut sää sanoit jottai ett sin o opasteet ko vaa eka loytää koko kylä. Nährään viiko pääst!
     
  15. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Ikävä homma tuo sivujen kaatuminen juuri nyt kriittisellä hetkellä- tiedän, että ne yritetään saada ylös. Haluamaansa tietoa voi kysyä toki myös tässä topicissa, YV:llä tai soittamalla:

    Yhteyshenkilöt:
    Moottoripyörät: Topi Räsänen +358 50 3097586
    Autot: Ari Talus +358 50 533 6546
    Polkupyörät: Ari Sinkkonen +358 40 565 8350
    Myyntikojut: Iiro Mattila + 358 400 990 347

    Luulen, että Räsäsen ja Sinkkosen paikallistuntemus Turussa on paras noista vaihtoehdoista(?)

    Opastekyltit ilmestyvät Turun keskustaan pääväyliltä ohjaten TKS:ään puolen viikon maissa.

    sepi-ukko, ei tuollaisia saa kysellä :wink: Tule ja totea.

    Hienoa CK,Tulilanka ja Des.

    Meillä on kyllä tarvittaessa DeS:in maalaamien pirujen varalta paikalla työkaluja ja hankimme esim. trailerin, vetoautoja on, lisäksi on säilytys-/ korjaustilaa nosturilla ym.

    -F-
     
  16. Otto

    Otto Gearhead

  17. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    No tulen sitten tuolla vaalean vihreällä Galaxiella koittamaan onko se kustom vai ei. Ainakin vuosimallirajakriteeri täyttyy.. :poff:
     
  18. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

  19. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    on se, on siinä ainakin maalatut puskurit :rotfl:
     
  20. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    :poff: Mutta eikös kustomiin kuulu myös putkimaski ja peili oven karmissa sekä karsitut listat ja merkit? Täh? Nekin on. 8)
     

Kerro tästä muillekin!