Turpakäräjät Riihimäellä Keskiviikoina 18:00 Ullan Pakarissa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja cdv70, 18.5.2009.

 1. 1320

  1320 Gearhead

  Eilen ei ollut tarkoitus alunperin ajellakaan Riksuun kahville, mutta kun kelit oli niin hienot ja Ramblerikin kiilteli duunipaikan parkkiksella niin hienosti, niin ajattelin kurvailla kuitenkin Pakarille. Kannatti käydä, hienoa kalustoa oli taas runsaasti paikalla.

  Tuossa on kanssajotain kuvia. Tosin laatu ei kaikissa päätä huimaa, kameran linssiin on näköjään tullut särö joka näkyy osassa kuvia. Uusi samanlainen kamera menikin jo tilaukseen...
  https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2021/Cruisings/Riihimäki/Turpakäräjät+14.7.2021/

  Parhaiten jäi mieleen tämä Chevrolet Opala farkku, en ole koskaan tuollaista livenä nähnytkään vaikka tiedän että muutama kappale Opaloita Suomesta löytyykin.
  [​IMG]
   
  esmi, Latexoxo, cdv70 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. Latexoxo

  Latexoxo 2nd gear

  Tuplawee, esmi, Marklin ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. Marklin

  Marklin Double Gearhead

 4. 1320

  1320 Gearhead

  flanagan, Tunaman, Latexoxo ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!