Turun seudulla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jaj, 16.7.2006.

  1. jaj

    jaj Gearhead

    ajelin turussa pari vuotta sitten ja näin siellä pernon asunto-alueella kerrostalon pihassa jo muutamia vuosia seisoneen -74 vuoden valkoisen chevrolet novan. tein kauppoja omistajan kanssa mutta emme päässeet hinnasta sopuun. olen koittanut ottaa yhteyttä novan omistajaan mutta en saa puhelimella kiinni kaveria. tietääkö kukaan autosta että onko se vielä siellä kerrostalon pihassa ja mahtaako kukaan tuntea auton omistajaa..
     
  2. flatonia flattop

    flatonia flattop 3rd gear

    Muuta en tiedä kuin että eipä ole enään siinä näkynyt..
     
  3. jaj

    jaj Gearhead

    on varmaan saanut myytyä sitten
     
  4. Naima

    Naima 1st gear

    chevrolet nova

    En oo ihan varma onko sama auto kyseessä, omistaja taitaa olla Männistö Marko?? auto seisoskeli aika pitkään äitylinsä kotipihalla... on tainu poika muuttaa jo pois kotoota.. Äiteen nimi on muistaakseni Riitta... soitteleppa numerotiedusteluun..
     
  5. jjilmarinen

    jjilmarinen 1st gear

    Kaverikin on yritellyt autoa ostaa. Omistaja oli (urbaanilegenda?) oli silloin kuulemma linnassa?!
     
  6. MP13

    MP13 1st gear

    Siitä on mielestäni jo pari vuotta, kun auto vedettiin trailerin kyytiin, eikä sen jälkeen ole näkynyt.
    Makasi tosiaan aika kauan siinä samassa paikassa. Ikkunassa oli välillä siirtokehoituksia taloyhtiön toimesta ja välillä ostajaehdokkaiden viestejä.

    MP
     
  7. Toke

    Toke Gearhead

    mielestäni tää männistö vaikuttaa ( vaikutti) nakkilassa, aina välillä myynnissä auton osaa ja mielenkiintoisia autoja.....
     

Kerro tästä muillekin!