Turvavyö tietäjät Huom!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Toke, 9.3.2022.

  1. Toke

    Toke Gearhead

    Murheita 1987 suburbanin kanssa kun kävin rekisteröintikatsastusta suorittamassa. Kyseessä on kolmen penkkirivin auto, takapenkki sekä keskipenkki varustettu lantiovöillä. Reunimmaisissa paikoissa pitää kuulemma olla kolmipistevyöt. Jos ei korista löydy tehtaan paikkoja vöille, homma menee vielä vaikeammaksi. Onko jollain tietoa, pykälä numeroita tms jolla saisi näillä lannevöillä tämän rekisteröityä 7 hengen autoksi.
     
  2. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Turvavöiden kiinnityspisteiden, N1-luokan autosta M1-luokan autoksi muutetun auton sekä M2- ja M3-luokan auton muita kuin etuistuinten turvavöiden kiinnityspisteitä lukuun ottamatta, tulee vastata EY:n neuvoston moottoriajoneuvojen turvavöiden kiinnityspisteitä koskevan jäsenvaltioiden lainsäädännön lähentämisestä antaman direktiivin (76/115/ETY) vaatimuksia, sellaisina kuin ne ovat muutettuina direktiivillä 82/318/ETY, E-säännön n:eek: 14/02 vaatimuksia tai standardin FMVSS 210 vaatimuksia. Turvavyön kiinnityspisteiden tulee autossa, joka otetaan Suomessa ensi kertaa käyttöön 1 päivänä heinäkuuta 1997 tai sen jälkeen vastata edellä tarkoitetun direktiivin vaatimuksia sellaisina kuin ne ovat muutettuina direktiivillä 90/629/ETY. Edellä 1 momentissa tarkoitettu H-piste määrätään sanotun EY-direktiivin tai E-säännön mukaisesti.
     
  3. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

  4. Toke

    Toke Gearhead

    Todella asiallista palvelua Auranmaan katsastus Oy. Soittivat tänään ja ilmoittivat että ovat selvitelleet asiaa ja turvavöitä ei tarvitse alkaa vaihtaa.
     
    jknR, Blower Camino ja esmi tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!