Turvavyöt astroon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja jumani, 1.7.2005.

  1. jumani

    jumani Gearhead

    Onko kukaan kaittanut astroon kolmipistevöitä kovalle takapenkille? mihin kiinnitetää? Rulla ja lukko lattiaan läpipultilla mutta mihin yläpiste? tolppaan liukuoven ja ikkunan taakse??? jos niin millä? Niin vuosimalli on -88 ja tällä hetkellä ei mitään turvavöitä takana.
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Kaveri toteutti vaniin tuon siten että hitsasi neliöputkesta kehikon tavaratilan puolelle ja siitä sitten läpipulteilla yläkulmista kiinni. En oo tutkinut mutta luulis että jostain sieltä katon reunoista löytyis alkuperäiset bussi-astron vyönpaikat?
     

Kerro tästä muillekin!