Tutustuminen jäsenille

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja BBC-Bome, 16.9.2010.

  1. BBC-Bome

    BBC-Bome 3rd gear

    Moro,

    Kerhomme järjestää tutustumis- ja kulttuurimatkan yhteistyökumppanimme Myllykosken Autotarvikkeen liikkeeseen la 25.9.2010 klo13.00. Paikan päällä Maestro Koli esittelee myymäläänsä ja kertoilee mukavia. Happy hour -tarjouksia on luvassa! Paikalla myös makkaratarjoilu ja pari kiihdytysautoa.

    Letka lähtee talliltamme Asentajankadulta klo 12.30 Myllykosken suuntaan. Takaisinpäin Kouvolaan lähdetään n. klo 16.00, minkä jälkeen kurvaamme uudelle tallille tutustumiskäynnille.

    Tervetulloo!

    - Boman
     
  2. NewPort-67

    NewPort-67 1st gear

    hmmmm....makkaraa !!!
     
  3. kaasari

    kaasari 3rd gear

    ai onko siellä asentajantiellä (sijaitsee korialla) joku talli kans????? :poff:
     
  4. arzi

    arzi Gearhead

    Rasvakaapelia - hmmmm!
     
  5. BBC-Bome

    BBC-Bome 3rd gear


    Virhe korjjattu.
     
  6. osaase

    osaase 3rd gear

    Huomenta,kaikki harrastajat tervetuloa myllykoskelle lauantaina. Tarjoamme kahvit ja makkarat. Arvomme kaikkien kävijöiden kesken 50e lahjakortin jolla voi ostaa mitä haluaa. Korjaamon puolella nähtävillä moninkertaisen street-mestarin auto ja joku camaro.Paikalla myös scream harleyn ukot myymässä omia tuotteitaan. Minä teen lauantain ostoksista ja tilauksista Krisun kanssa erikoistarjouksia. 8)

    Tervetuloa kaikki!!!!
     
  7. torino71

    torino71 1st gear

    saako tarroja ? pikkupoikina 70 luvulla pyydettii aina tarroja tapahtumista.
     
  8. kaasari

    kaasari 3rd gear

    En mä siellä korjaamon puolella nähny kyl yhtään autoa... mut tais olla perkeleen hyvän kelin syytä et ne viihtyivät ulkona.
     
  9. osaase

    osaase 3rd gear

    KIITOS kaikille paikalle saapuneille.Oli mukava iltapäivä ja porukkaa oli runsaasti. Arvonnassa onni suosi MARJA HYTTIÄ. Tervetuloa noutamaan lahjakortti. Keväällä uudestaan keksitään jotain.

    t.kk :D
     
  10. NewPort-67

    NewPort-67 1st gear

    8) mää kerron vaimolle :D
     
  11. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Parempi varmaan niin kun noista se tässä vaiheessa kautta yhä ajokunnossa ollut eli Camaro veti sellasta performanssia että se olis ollu jo aika hard corea siellä sisällä korjaamohallissa :poff:

    Hieno tapahtuma :D
    Selvittenpäinkin :eek:
     
  12. Scottsdale1980

    Scottsdale1980 1st gear

    Hieno tapahtuma! Mukavasti kulu lauantai iltapäivä! Makkaraa oli riittävästi ja kahvi oli hyvää ja kesäntuoksuakin oli ilmassa 8) vaikko jo syksy onkin,keli suosi!
     
  13. arzi

    arzi Gearhead

    Kiitokset kaikille mukana olleille myös kerhon puolesta, ja tietysti suurkiitokset myös osaase:lle. 8)

    Jos joku otti tuolla tapahtumassa fotoja niin niitä otetaan erittäin mielellään vastaan osoitteessa webmaster(a)fhrakouvola.fi.
     

Kerro tästä muillekin!