Tuulilaseja Helsingistä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Mustarauta, 18.8.2014.

  1. Mustarauta

    Mustarauta 2nd gear

    Pitäis pojan autoon saada uusi tuulilasi,Toyota Carina 2 liftback vm.90.
    Lasiliikkeet ei oikeen sivuillaan mainosta muutakuin lasi+asennus.Nyt ei tarvis asennusta vaan lasin?Onkos kellään tietoa liikkeestä joka myis?
     
  2. mikka

    mikka 3rd gear

    City pit stop Hämeentien loppupäässä, myy myös postimyynnillä. Vaimon autoon tuli joskus laitettua täällä, tosin asennettuna. Googlella löytyy.
     
  3. jariha

    jariha Double Gearhead

    rengaslasi löytys vartioharjusta
     
  4. ipp3l1

    ipp3l1 1st gear

    Jaa, eiköhän ne kaikki lasiliikkeet kainaloonkin laseja myy (me täällä Kuopiossa ainakin) Kovin vaan on harvassa ne ti miehet, jotka noita yksin asentaa, monelle liian tähtitieteellistä toimintaa (väärillä liimoilla ja/tai ilman ohjeiden noudattamista meneekin metsään.) Ja yleensä kannattaa tinkiä liimat ja kemikaalit sopivaan hintaan samasta paikasta, yhden työn liimasarja maksaa 20-30€ tarvikeliikkeessä. Lasiliikkeet ostaa yleensä vähintään 12kpl laatikoissa ja pystyy järkevään hintaan myymään.
     
  5. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Semmonen paikka ku 123tuulilasi kehä kolmosen varrella myy myös pelkän lasin. Kävin Dodgeen hakemassa sieltä ku olin nurkilla ja vaikka pari liimatuubia maksoi 45 euroa ni taisin sen 180 euroa jäädä voitolle vs lasiliikkeessä teetettynä.
     
  6. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    No eikös tuon nyt saa ihan ilman asennustakin, jos firman valikoimasta löytyy? Vai meneekö noilla lasiliikkeillä nykyään niin hyvin ettei laseja myydä kuin asennettuina...?
     
  7. Mustarauta

    Mustarauta 2nd gear

    Vaihto työ kyllä onnistuu itseltä kun on muutama sata lasia vaidettua,pitää kysellä sitkeesti ni eiköhän se siitä.
     
  8. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    Jos liikut hämeenlinnassa päin, niin meiltä saat lasin kainaloon 135€
    jallu(at)autoporssi.fi
     

Kerro tästä muillekin!