tuulilasiin 4" reikä millä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja studio57, 7.10.2011.

  1. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    No mut hei DAAAAAAAA!!! Siks se reikä ammutaankin sisäpuolelta. :poff:
     
  2. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    No mutta sinäpä sen sanoit!! :rotfl:
     
  3. cuda69

    cuda69 Gearhead

    mutta mahtuuko tykki auton sisälle?tietysti jos ottaa takalasin pois ni voi ampua kummasta suunnasta tahansa,kunhan ei omaa mökkiä kohti sihtaa :rotfl:
     
  4. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Toki. Lattiaan (auton) riittävän iso reikä, ja auton koppa nosturilla lasketaan tykin päälle niin, että putki on siinä kohti tuulilasia johon reikä halutaan. Sen jälkeen "vedä narusta ja nauti kesästä". :rotfl:

    Jos et pääse ulos tekemään tätä toimenpidettä, niin sisätiloissa suosittelisin tähtäämään siten, että kuula lentää ovista ulospäin. Tietty jos talliin tarvii ylimääräisen ikkunan/oven, niin sittenhän tuossa saa halutessaan ns. lyötyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. :lol:

    Älä tee asioista tarpeettoman yksinkertaisia. :poff:
     
  5. pas2

    pas2 Gearhead

    Tuli jotenkin kans mieleen, jos pitää klasi olla nii ei kai sitä rei'ittää saa vai puuttuuko tällainen sääntö VIELÄ :poff:
     
  6. cuda69

    cuda69 Gearhead

    kyllä tuo tuulilasin leikkaaminen on mainittu ihan Fyyran säännöissä.mutta west-coast voi olla eri juttu,ja minä tarkoitin tällä sitä et kannattaa tarkistaa ennen ku alkaa poraileen :D
     
  7. Putte

    Putte 1st gear

    West Coastin säännöt pitäisi olla samat kuin FHRA:n, ainoa poikkeus on käsittääkseni katuautoissa katsastuspakko.
     

Kerro tästä muillekin!