Tv ohjelma: Romuautot rahaksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja f34, 2.2.2018.

  1. f34

    f34 Double Gearhead

    En haulla osannut löytää topiccia rakenteluohjelmista...
    Mutta kun katselin Romuautot rahaksi ohjelmaa, niin alkoi tympiä kun kaikissa rakenteluohjelmissa pitää tehdä aina samalla kaavalla "badass" autoja. Yllätys yllätys, ilmapalkeet, puskurit koriin kiinni ja isot vanteet. No voi vittu ku tuli taas hieno...
     
    passerby ja Karpov tykkäävät tästä.
  2. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Minä olen soittanut Kelpokerääjälle, kun on pitänyt saada romuauto rahaksi.

    Ei ne kyllä ole vielä mitään puretusta hylsystä maksaneet...
     
    Jsp tykkää tästä.
  3. Make.S

    Make.S Gearhead

    Jossain vanhassa ls-mosassa 500hv heleposti ja fireböördistä 90000 taalaa, ja sit nukkumaan.
     
  4. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Perus-settiä. Kansa tarttee viihdykettä ja esikuvaa siitä, kuinka niitä autoja rakennellaan.:confused::confused:
    Mutta onhan siinä ihan kivoja maalauksia ja autotkin on ihan jees.:cool:
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ton takia en lue nyky harrastelehtiäkään suomessa. 90% samaa paskaa ja just tota.
     
  6. Tired

    Tired Gearhead

    Sä et lue niitä sen takia kun et raaski ostaa niitä, saituri.
     
    mikkis83 tykkää tästä.
  7. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kirjastossa niitä aina ylimalkaan selaankin.
     
    kapa73 ja Tired tykkäävät tästä.
  8. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Ihan hienoja autoja ne siinä näyttäneet.
     
    jaketin tykkää tästä.
  9. 0132

    0132 Gearhead

    Ihan vaan ajantappoviihteenä ookoo. Niin kuin Fast n Loudit ja wheeler deelerssit. Ei nuista miksikään opetusohjelmaksi ole. Sopivasti aivot narikassa kun kahtelee eikä anna sen draaman liikaa häiritä niin kyllä niitä silloin tällöin vahtaa. Pitänee aina muistaa näissä ettei näitä ole pelkästään harrastajille tehty vaan suuremmille massoille. Vähän sama juttu kun veekasin kanssa. Jotain lehteä on mukava silloin tällöin selailla, niin mieluummin selaan kasia kuin tekniikan maailmaa tai cosmopolitania.
     
  10. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Joukko sekalaista porukkaa, sekalaisin taustoin ja tarinoin, nylää tavan autoja, tavan metodeilla kuningatarmehiläisen ympäröimänä.
    Toki tuo johtajatar ei ole samanlainen egoisti kuin sen toisen sarjan RR.
    Poikkeuksena ehkä myös se, että tässä ruostekorjauksiin käytetään oikeaa peltiä ja oikeita työvälineitä sekä tapoja. Tuntuu vaan välillä et noi korihommat ja maalaushommat makaa parin tyypin varassa.
    Myös noiden maalausten laatu näyttää hyvältä.
    Lähinnä paskan näistä sarjoista tekee sen, että ne esitetään kutosella viis kertaa viikossa, uusintoina puolen vuoden välein, GMG, pontikankeiton, autohuutokauppojen, autojobbaamisen, kullankaivuun ja vuorikiipeilyn lomassa. Toki kuitenkaan näitä lajeja yhtään väheksymättä.

    Mut kaikesta tuosta riippumatta kotimainen Paimela voittaa ton 5-0
     
    mikkis83 tykkää tästä.
  11. xp

    xp Gearhead

    Sarjoissakin on eroja. esim Romuautot rahaksi (1 jakso katsottu) ja Fast & Loud remontit tehdään hyvin. Sitten se Teksasin Autohuutokaupat on juuri sellaista hutaisua mahdollisimman halvalla. Juri sellaista mitä ei toivo ostamastaan autosta löytävänsä, ja tietenkin löytää kun ostaa mahdollisimman halvan.
     
  12. mopar-mikko

    mopar-mikko Gearhead

    Katoin 3 jaksoa. Sitten alkoi ällöttämään. Iänikuiset pääkallo maalaukset sun muut tulee jo korvista pihalle.
     
    Karpov tykkää tästä.
  13. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Vissiin pari jaksoa katsonut ja on mun mielestä melkeinpä paras näistä amerikkalaisten autonrakenteluohjelmista, äijät vaikuttaa kaikki osaavan yhtä sun toista eikä sellaista pakollista "pomoa" jonka tehtävä on lässyttää vaan turhuuksia ole, pl. ehkä se muija... En ainakaan itse ole nähnyt vielä käsikirjoitettua tappelua tai muuta draamaa, ja kalustokin ollut ihan hienoa.

    Teksasin autohuutokauppoja ei jaksa ollenkaan, kalusto turataan mahdollisimman nopeesti ja halvalla, eikä sitä tallien välistä haukkumista ja paskapuhetta vaan jaksa katsella. Ja sen yhden tallin läski vetäjä on vastenmielinen...
     
    jaketin tykkää tästä.
  14. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    En jaksa kattoa mitään rakenteluohjelmia.
     
  15. Hai

    Hai Double Gearhead

    Eikö edes Roadkill garagea tai Hotrod garagea?
    Ne on mielestäni parhaita rakentelusarjoja. Tony, Lucky ja Mike on oikeita rakentelijoita.
    Pitää tietysti heti myöntää, että on niissäkin vikansa. Esim. mua ärsyttää usein se, että likaiseen ja käsittelemättömään runkoon ruuvataan uutta ja hienoa osaa, kun työ pitäisi aloittaa siitä rungosta. Mut kuitenkin "aidointa" kamaa.
     
    jaketin tykkää tästä.
  16. minorv8

    minorv8 Gearhead

    Itseä kyrsii turhan teatraalinen tumpulointi, aina sytkän ajoitus persiillään sun muuta. Ja pitäis olla proo pajoja. Surkein oli kun auto ajettiin pajaan ja sitten huomataan myöhemmin että laatikon poikkipalkki puuttuu kokonaan. Just joo, pikkusen pannaan harrastajia halvalla. Jostain luin että Rawlinsille maksetaan 50000 USD joka jaksosta. Ei sillä hinnalla kantsi vielä kauheasti panostaa...
     
    mikkis83 tykkää tästä.
  17. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Youtubesta tulee katsottua Tatro Machinea. Vanhempi patu sepittää vanhoja HD:itä kulmahousut jalassa. Tallissa on niin paljon roinaa että on vain kulkuväylät ja nosturin luona vähän tilaa. Ei turhia juonia
     
    palontie tykkää tästä.
  18. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Onhan tuota topiccin sarjaa tullut katsottua, hienoja projekteja aika monet.

    Varmaankin se oma suosikki näistä rakenteluohjelmista Kindig It Customs, vaikka sarjan suomalainen nimi onkin ihan naurettava" Une...n..to" turhaa sekoilua ja mörhöilyä hyvin vähän muihin verrattuna...työnjohtaja nyt on täysi idiootti tai siis jostain syystä ainakin esittää sellaista.

    http://www.kindigit.com/

    Heput osaa tehdä oikeasti muutakin kun levittää pelkästään sitä keltaista pakkelia...luomukset on muutenkin tyylikkäitä ja rakenneltava kalusto on monipuolista, on uutta ja vanhaa, muskeleita, rodia ja Klonksvwagenia...GM Futurama bussi oli pahuksen hieno, pari vuotta tekivät sitäkin.


    GraveYard Carz tulee myös katseltua, hienoa työtä tekevät kun pelastavat vanhoja Moparin muskeliautoja...se keinotekoisesti tehty draama ja sekoilu menee välillä yli, mutta rakentelutilat ja se tapa jolla kaikki tehdään viimesen päälle on hienoa katsottavaa.
    Hassu sattuma on että pomo Mark on melkein kuin yhden kaverini kaksoisolento...huumoria myöden :rotfl:

    https://www.graveyardcarz.com/
     
  19. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    En itsekään jaksa näitä oikein katsoa, mutta muutamien jaksojen kokemuksella ihmetyttää tekstittäjän kielitaito. Ei tietysti voi vaatia, että käännösfirman palkkaama juuri yliopiston kielitieteiden tutkinnon suorittanut Susanna, tai Kukka-Maria olisi autotekniikan sanaston osaaja, mutta voisi se edes googlettaa, jos ei ole varma mitä tekniikan sanat on Suomeksi.

    Yksinkertaisimmillaan metsään mennyt mm. pariinkin kertaan toistunut sana fender, ja kuvassa samalla ukot on lokasuojan kimpussa, kääntäjän mielestä se oli puskuri.

    Viallista remmiahdinta tutkiessa: = Moottorin puhallin on rikki.

    Cam shaft = Kääntöakseli. ym.

    Te, jotka näitä sarjoja katsotte, niin kerätkää tänne näitä käännöskukkasia, niin saa muutkin nauraa.
     
  20. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Olen laittanut huvittuneena merkille, että moottorin ensikäynnistyksestä tehdään joka tv sarjassa suuri ohjelmanumero.:confused: Silmät pyöreinä, erilaisin naamavääntein ja lukuisien toistojen jälkeen päästään asiaan ja saadaan moottorista savut tai ei saada.:D
    Ottaen huomioon autojen muut ongelmat ja työläs rakentelu, on mielestäni tuo moottorin käyntiin saattaminen aika pieni juttu.
    Kyllähän kone yleensä saadaan pörisemään, mutta se onkin sitten eri juttu, kuinka lykkää pakoputkesta sinistä ja minkälaisin sivuäänin.:rotfl:
     
    mikkis83 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!