TV- Ohjelmat harrasteautojen kunnostamisesta.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja WBBC, 11.12.2018.

 1. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Täällä kanssa mtod tilattuna alkujaan roadkillin takia mutta ~5e kuussa ni kyllä sieltä kattomista löytyy :)
   
 2. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Onneksi on omia projekteja niin paljon,ettei tarvitse telkusta katella ohjelmia autojen kunnostamisesta.Eikä mitään muutakaan.
   
 3. urho3

  urho3 Gearhead

  Lähinnä sitä että ei kukaan tee niitä videoita? Oon minäkin korjannut yhden uudehkon Astran aikanaan ja kyllä se kesti yli 400t ajaa. Semmosia vippaskonsteja siinä piti käyttää kun ei vaihdettu montaa peltiosaa mutta ihan hyvä auto tuli vaikka piti aisat ja apurungot korjata.
   
 4. Custom_Rod

  Custom_Rod Gearhead

  jenkkilän japsiautot tuli eilen tölsystä. voi hyvää päivää...
   
  mikkis83 tykkää tästä.
 5. MJF

  MJF Double Gearhead

  No mielummin noita kuin salkkareita tai emmerdalea :D Omalla kohdalla tuota aikaa ei pysty käytännön syistä vaihtamaan talliaikaan vaikka se kotipihassa onkin :)
   
 6. Morbidelli

  Morbidelli 2nd gear

  Tuo autojen rassailu kun on intohimoni ja aina mielessä...:p, eikä iltaisin jaksa enää tallilla värkkäillä, niin kattelee sitten töllöstä kun muut rakentelee autoja, joskus voi jopa vaikka oppia uutta. Miellyttävämpi tapa kattella töllöä siten, että typerät mainokset loistaa poissaolollaan.
   
  Pertti K tykkää tästä.
 7. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Motor trend on demand tuli tilattua aikoinaan just Roadkill takia, mutta siellä on nykyään paljon muutakin. Roadkill Garage, Hot Rod Garage, Engine Masters yms...
  Ja Mopar miehenä Graveyard Carz.
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 8. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Mulle toi Graveyard Carz sanoo "We´re sorry, this video is unavailable at your location" :mad:
   
 9. Camino'79

  Camino'79 Gearhead


  On muuten useempikin sarja joita ei saa näkymään suomessa... Jos joku nörtti keksii konstin tän ohittamiseen niin lupaan kaljat tarjota :D
   
 10. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Mulla näkyy vain uusinkausi, eli season 10... vanhemmat ei :/
   
 11. T5

  T5 Gearhead

  Kaljaa en juo sen pahan maun takia, mutta VPN käyttöön ja valitsee omaksi osoitteeseen Amöriikan niin johan alkaa näkymään ohjelmat. Muistaakseni Opera-selaimessa on sisäänrakennettu VPN, mutta se on aika hidas. Erillisenä softana noita saa sitten vaikka kuinka paljon ostettua.
  Bonuksena VPNssä on se, että kukaan ei pysty seuraamaan sun verkkoliikennettä.

  Itselläni on juurikin näitä geoblokkauksia varten VPN omalla koneella. Helpottaa paljon elämää.

  F-Securen Freedome näyttäisi olevan "kokeile kuukausi ilmaiseksi"- tarjouksessa. Siitä vaan kokeilemaan.

  E: tänään pitäis taas laittaa striimi tulille. 2gen vani pitäisi saada käyntiin.
   
  Muokattu: 20.12.2018
  AnHie65 tykkää tästä.
 12. stana

  stana 3rd gear

  Mikä se tuommoinen vpn on?
   
 13. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  No perskele, tarviipa kokeilla josko tommosen vpn-softan sais jostain kaivettua freewarena tai sit kikkailla noiden trialien kanssa :rolleyes:
   
 14. Luoppis

  Luoppis 3rd gear

  Monsteri-talli/Monster Garagea taisi TV2:lta tulla joku 2 tai 3 ekaa tuotantokautta ja siihen jäin kyllä silloin kunnolla koukkuun. "Jos sitä ei kuule, ennen kuin sen näkee, ei kannata edes vaivautua." sanoi Jesse James melko monessa jaksossa. Ehdottomana suosikkinani, kun rakensivat 14-litraisesta rekkaveturin moottorista Triken. Ja joka jaksossa oli kuitenkin eri rakennus-tiimi niin homma pysyi siinäkin mielessä tuoreena.

  Tällä hetkellä telkkarissa National Geographicilla pyörivää Autojen ensiapua tykkään katsella, kun siinä isolla sydämmellä autetaan todellisia autojen ystäviä saamaan rakkaat menopelit takaisin tien päälle. Eikä siinä ole mitään "saatiin viis tonnia voittoa" diibadaabaa, vaan just sitä, että on tehty huolella jopa mahdottomalta vaikuttava käyttökunnostus vain ja ainoastaan auton omistajan ilahduttamiseksi. Ja tietysti täysin tämän tietämättä ennen paljastusta.

  Toi joku Autonraadot rahaksi tai mikä ikinä olikaan on kanssa melko huvittava, varsikin sen kaljupäisen äijän röyhkeän päällekäyvä kaupankäyntityyli. Ei tietty liity autojen kunnostamiseen, kun siinä tehdään juuri päin vastaista, eli annetaan raadoille se viimeinen kuolinisku ja myydään käyttökelpoiset osat eteenpäin.
   
 15. lpr

  lpr 2nd gear

  Leepu oli ihan kuningas pilaamaan autoja :D. Niitä oli hauska kattoo, et mitä se nyt taas keksii...
   
  mikkis83 tykkää tästä.
 16. speedy

  speedy Double Gearhead

  stana tykkää tästä.
 17. maverick999

  maverick999 3rd gear

  Olis hauska nähdä joku erikoisjakso missä näytettäis kooste hankalimmista osien irrotuksista :cool:. China taistelis toista tuntia jonkun pultin kanssa, koko ajan jostain tippuis 30v vanhaa kuraa naamalle. Kaikki se kiroilu/hajoilu/tavaroiden paiskominen...
   
  mikkis83, Karpov ja fenix tykkäävät tästä.
 18. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Tai sit siellä on joku perus duunari joka sen paskatyön tekee ja alustaa.
   
  mikkis83 tykkää tästä.
 19. MJF

  MJF Double Gearhead

  https://protonvpn.com/

  Tuon latasin omalle koneelle. Nyt näkyy Graveyard Carzin vanhemmat tuotantokaudetkin :) Ja moni muu.
   
 20. valpas

  valpas Gearhead

  Autojen ensiavussa kunnostivat Mercedes 230SL:än.
  Pajalle tullessa oli ihan siistin näkönen äkkiseltään, mutta kun pakkelit syövytettiin pois, niin paljastu sellaset peltityöt, että miten joku on voinu tehdä tommosta?

  Onneks Mekeen saa kaikki pintapellit uusina!
   

Kerro tästä muillekin!