Tyhjäkäynti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja JTE3, 27.9.2004.

  1. JTE3

    JTE3 Gearhead

    Mistähän johtuu seuraava: Kone käy 800 rpm tyhjäkäyntiä ja
    nostan kierroksia hitaasti n. 1100 rpm:ään. Sitten palautan takaisin
    tyhjäkäynnille, niin tyhjäkäynti on 900-950 rpm. Tämän jälkeen vedän D:n päälle ja kierrokset tippuu 600 rpm:ään ja kun laitan takaisn N:lle niin tyhjäkäynti nousee 800 rpm:ään. On normaalia?
     
  2. pikkupoika

    pikkupoika 1st gear

    ihan normaalia kun laittaa vaihteen päälle nin kierrokset vähän tippuu mut se että vapaalla käy tyhjää normaalisti mut polkaisun jälkeen ei nin vois kaasuvaijeri jumia...
     
  3. Anssi

    Anssi Gearhead

    Saattaisi olla, että kaasuläppäakseli on väljä. Sen oireet on helposti samantyylisiä. Tai sitten jokin vipusysteemi tai se vaijeri kanittaa. Jos se akseli on väljä, niin sen tuntee helposti sormin: avaa läppiä vähän ja vääntele akselia...
     
  4. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Tai palautusjousi löysä....
     
  5. Nova400

    Nova400 Gearhead

    Tai sytytysennakon säätö (jos on mekaaninen) ei palauta aivan täydellisesti:perusennakko palaa vasta, kun kierrokset on käyneet tosi alhaalla, eli vaihde päällä. Mulla oli tuota vikaa, tosin en testannu noin pienillä kierrosvaihteluilla.
     

Kerro tästä muillekin!