työhaalareita MISTÄ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja nalleolut, 26.10.2010.

 1. nalleolut

  nalleolut 3rd gear

  muutamis tapahtumis törmänny kaveriin jolla käytettyjä ja uusia työhaalareita...silloin ei ole moisille ole ollut tarvetta ,mut nyt olisi. tietääkö kukaan tätä kaveria--

  tai muuta paikkaa josta harrastaja ystävälliseen hintaan umpihaalareita-
   
 2. mke77

  mke77 3rd gear

  kyll ainaki tääl seurul kiertää, simmone tummatukkane viiksekäs kaveri...jol o melkkee ain muija mukan....täytyy velipoijalt kyssyy oisko sill sen käyntikortti!! ollaa usjampii umpihaalarei ja palokestävii housui ostettu!
   
 3. hanekki

  hanekki 3rd gear

  Karjalan Tekniikka Oy - Lappeenranta

  leijona haalaria ainaski heillä hyllyssä.
   
 4. Lava-Ripa

  Lava-Ripa 1st gear

 5. Harri S

  Harri S Double Gearhead

 6. ari2004

  ari2004 Gearhead

 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  Us-partsista löytyy gulf-haalareita. diilerihinta 30e.
   
 8. nalleolut

  nalleolut 3rd gear

  hyvä että huumoria löytyy :poff:
   
 9. iikka-

  iikka- 3rd gear

  Selki nimisessä paikassa Vihdissä on tollanen firma kun Citromar Oy, myy käytettyjä työvaatteita ainakin. Useasti ruotsista peräisin noi vaatteet, mm Volvo jne. Siitä en tiedä että pyöriikö noissa tapahtumissa.
   
 10. KHN

  KHN 1st gear

  Viime viikonloppuna Padovassa oli Italian suurin harrasteautotapahtuma. Siellä oli yhdellä kauppiaalla käytettyjä aitoja eri merkkien huoltohaalareita pyyntöhintahaarukassa 20-50 €, merkkeinä mm. Fiat, Chevrolet, Caterpillar yms. Itselleni mukaan tarttui Ferrari-haalarit, jospa joskus joutuu yllättäen isoa punaista ropaamaan.
   
 11. signet

  signet Gearhead

  Se on sama kaveri joka myy romutoreilla noita Ruåtsista tuotuja haalareita.Ekan kerran taisin muutama vuosi sitten Orimattilassa tai vorssassa ostella haalareita siltä ja sen jälkeen se on tuonut ne meille virmalle kun ostaa jonkunlaisen nipun kerralla.Niissä on paljon Scanian ja Volvon lokoja :D Puhelin tälle Citromarille olis0400474998
   
 12. nalleolut

  nalleolut 3rd gear

  nää tiedot riittää homma etenee kiitos!
   
 13. arix

  arix 1st gear

  Mojo,

  Pientä mainostamista, kannattaa katsastaa varustelekan nettisivut, armytavarat tuppaavat olemaan hyvälaatuisia ja kohtalaisen halpoja.

  http://www.varusteleka.fi/group.php?show=87&Haalarit

  Itse olen muutaman tilauksen tuonne laittanut ja tyytyväisyys on säilynyt.
   
 14. mke77

  mke77 3rd gear

  kyllä juur tää :rotfl:

  veljel oli sama numero käyntikortis...
   

Kerro tästä muillekin!