Työkaluja made by myself

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja 63impala, 30.11.2003.

 1. cuda69

  cuda69 Gearhead

  kyllä mulla on 440 kone roikkunut bilteman pukissa ja hyvin on kestänyt :)
   
 2. laakkius

  laakkius Gearhead

  Tollasia lasten moottoreita... :)
   
 3. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

  Täällä alkoi uhkaavasti taipuun,eli oli siinä ja siinä kesto. :rotfl:
   
 4. julpero

  julpero 1st gear

  Onko kukaa tehny ite sylinterin porauslaitetta esim jyrsimestä ?

  kokeilin tuossa 4 pyttysen lohkon "porata" semmosella yksleikkusella ite tehyllä avartimella jäi vielä kaks pyttyä poraamatta yhestä tuli vähä liia väljä mutta tuommone harjotus lohko ku oli vähä väljä muutenki 1,9dci renaultista otettu ..

  tuommosella tossin vanhalla työkalujyrsimellä tein tuon käänsin teräpään 90 astetta ja x liikkeellä tein syöttöliikkeen keskitin terällä mahollisimman keskelle että raapii tasasesti joka kohasta ja suorakulmalla katoin suoraan kulmaan pöydän suorasta sivusta ymms kyllä näyttäs että sais nuin porattua lohkot tästähä tullee hyvä pisnes 8)

  huomenna vois kuvaa ottaa systeemistä
   
 5. Roope Vankka

  Roope Vankka 1st gear

  Ihan täysin mistään mitään koskaan mitenkään tietämättömänä sanoisin, että helpompi vois olla sellainen itsestään keskittävä kuin väkisin keskittävä juttu ehkä, tai sit ei.
   
 6. d-lowrider

  d-lowrider Gearhead

 7. jaketech

  jaketech 1st gear

  ite oon miettinyt samaa mutta mulla loppuu jyrsimestä pystyliikeen rajat kesken.
  ei muuta ku kuvia tänne "porauslaiteesta"
   
 8. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Hajos vanha hallitunkka joten sille piti keksiä hyötykäyttöä. Mitäänhän ei saa heittää menemään :odroll: :odroll: Tossa linkki :eek: http://kanadanvani.fi/tunkki/index.html missä rikkoutunut tunkki muuttui laatikon nosto koneeksi
   
 9. hanekki

  hanekki 3rd gear

  Aika bueno.Taidanpa tehdä ittellekin.
   
 10. julpero

  julpero 1st gear

  jos saat käännettyä teräpään 90 astetta nii voi käyttää "aarporakoneena" tulee lisää syöttö varaa, ei oikeen riittäs omassakaan jos pitäs pystyssä porauspäätä

  eihä siinä sitte muuta tarvihekkaan ku semmosen terän millä "poraa" itellä on semmone sopivan mittane 40mm sylinterin työntövarresta tehty ja siinä semmone pienen terän paikka jota voi säätää , heittokellolla vaa kahtoo että lähtee sopivan verran tavarata
   
 11. sbc350

  sbc350 Gearhead

 12. d-lowrider

  d-lowrider Gearhead

  Hieno cnc-plasma! Mitkä askelmoottorit tuossa ovat?
   
 13. sbc350

  sbc350 Gearhead

 14. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  ^ hieno homma.

  Melkein oon kateellinen..

  Tollas oon aina halunnu!!
   
 15. RockHQ

  RockHQ 3rd gear

  Miten sulla on hoidossa kipinäsuihkun+metallisulan poisto/keruu leikkuukappaleen alapuolelta?
   
 16. sbc350

  sbc350 Gearhead

  Piikkien alla on kaukalo minkä keskellä on kanavapuhaltimelta tuleva putki. Duunailen tohon just toiseen päähän vesikaukaloa et saa leikkaa tarkempia juttuja siinä. Vesi imee sit pölyä ja kipinät samalla.
   
 17. JP-350

  JP-350 Gearhead

  En keksiny parempaakaan osoitetta tälle kysymykselle enkä viiti uutta aihetta alottaa: Onko porukalla ollu ongelmia noitten induktioajoituslamppujen kanssa,ei millään saa poimittua signaalia johtojen läpi?? Edellisen lampun kanssa oli ongelmia,hommasin uuden niin sillä tilanne vaan huononi,ei saa kun satunnaisesti välähtämään kun kääntelee leukoja/johtoa :-? . Ei jaksa välkkyä niin pitkään yhtäjaksoisesti että sais sytytyksestä mitään tolkkua.Sekä msd street fire että accel super stock piuhoilla sama homma,ja kahdella eri pyssyllä. Vai onko puolasta teho hukassa..?
   
 18. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Niin siis kukaan ei ole koskaan säätäny sytytystä normaali halpislampulla...? Jämymmillä piuhoilla ?
   
 19. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  YK hommis meillä oli ratioauto jonka tulpanjohdoissa oli niin hyvät suojat että piti aina vaihtaa ajoituksen ajaksi normijohdon ykkösen piuhaksi. Millainen suojavaippa noissa sun johdoissa on? Kokeile "rautalankajohdolla" saada sytkä kohdalle. Kyllä sen säätämisen ajan voi olla millainen tulpanjohto hyvänsä.
   
 20. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Mulla ei oo kun noi kahdet,street fire piuhoissa vastus n.5 ohmia ja näissä super stockeissa 11-15 pituudesta riippuen,lieneekö tuolla vastuksella mnoin iso merkitys ettei saa induktiona poimittua..? Mut ei tosiaan saa noilla streeteilläkään.Ja ihan vakiopiuhoja en oo koskaan omistanukkaan.
   

Kerro tästä muillekin!