Työkaluja verottomina

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Kine, 2.1.2007.

  1. Kine

    Kine 3rd gear

    Vähän erikoinen aihe, mutta koitetaan kuitenkin. Minä kun asustelen täällä ulkomailla tässä vuoden verran, niin eikös sitä voi hankkia kaikenmoista irtainta vallankin ilman alvia?

    Tuli vaan mieleen, että säästäisihän siinä jonkin euron jos vaikka pienempiä käsityökaluja ostaisi tax-freenä.

    Täällä foorumillahan on varmaankin työkalumyyjiä tai -kauppiaita, osaako joku valaista miten homma toimii käytännössä?

    Nyt juuri kun ei pääse kysymään kalukaupastakaan.

    Olen siis EU:n ulkopuolella.
     
  2. oldsCF 13

    oldsCF 13 1st gear

    Kyllä se onnistuu. Joko ostat kalut sieltä tai raahaat ne täältä tai muusta eu maasta jolloin saat alvin rajalta takaisin kun poistut maasta. kirjan mukan sun pitää ola pois eu:sta vuoden ja muuttotavarana tuodun tavaran vähintään puolivuotta (käytössä). Mutta eipä sitä kukaan kysele paitsi autoa tai moottoripyörää tuodessa. Sinä vuotena saat olla 72 vrk kotona.
     

Kerro tästä muillekin!