Työkalut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja -VVL-, 25.12.2014.

 1. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  itte ostin suosiolla ulkomailta, innova pro 5568. tais olla silloin amazonissa huomattavasti halvempi kuin summitilta.
   
  Hillbilly89 tykkää tästä.
 2. Hillbilly89

  Hillbilly89 1st gear

 3. Väpsy

  Väpsy 3rd gear

  Just kyseistä lamppua kattelin Summitilta ja ebaysta, ja aiheutti lievää suurempaa omistamisen halua, mutta ajattelin jos olis löytyny jotain vastaavaa tuotetta euroopan suunnalta ettei olis tarvinnu hoidella tullimuodollisuuksia. Taidan antaa itelleni periksi ja yksinkertaisesti tilailla kyseisen lampun.
   
 4. Hillbilly89

  Hillbilly89 1st gear

 5. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

 6. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead


  Ite sovelsin kahta muovimukia. Laakeri pohjalle, rasvaa päälle ja mukit sisäkkäin

  Ei täydellinen, mutta ihan toimiva oli
   
  Camino'79, Vuppe ja Pertti K tykkäävät tästä.
 7. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

 8. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

  Ja näin toimii:

   
 9. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

 10. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Asiaa sivuten, itsellä jotain hylsyjä/lenkkiavaimia useita kappaleita, ns ylimääriäisiä. Kaikki tietenkin käytettyjä mutta ei mitään loppuun käytettyjä pyöreitä väljiä. Itseltä uupuu
  An-10, An-12, An-16 kokoiset lenkkiavaimet, ei kellään sattuis olemaan sellasia vanhoja ylimääräisiä ja ois tarvetta pienemmille avaimille/hylsyille? Sais ns. vaihdettua itselle ylimääräisiä pois. Ei viittis ruveta myymään tai heittää menemäänkään.
   
 11. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  tartteeko noi an liittimet jotkut omat avaimet?
   
 12. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  sulla on sormet ja parhaimmassa tapauksessa jopa rasvaprässi millä saat sen 1 rivisen rullalaakeris tarpeeksi täyteen rasvaa jopa sillon kun se on siellä navassa jo paikoillaan..
   
 13. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

  Kartiorullalaakeria varten kyselin. Rasvari ollut jo hyllyssäkin aikoja sitten.
   
 14. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Ei, oikeastaan ihan tuumaiset normaalit käy.
  An-10 => 1" AN-12 1, 1/4" An-16 1 1/2" Noin isoja ei oo oikein missään. Ja tarvii harvoin.
  Millisiä mulla ois mutta ei voi käyttä kun ei satu sopivaan väliin jos on yli 1mm heittoa menen kaikki nurkat rikki. Sitten toiseksi noissa isommissa koossa lenkkiavainten koko kasvaa ihan hermottomiksi siis pituus.
   
 15. 6PPC

  6PPC Double Gearhead

  Tuli tilattua murrosnivelen suojakumin paineilmalevittäjä, kun tuli tuo etuveto Neon ostettua, ja siinä heti suojakumi paskana.
  Samaan syssyyn puslien vaihtoholkkisarja. Englannista molemmat
   
 16. jakulepi

  jakulepi Double Gearhead

 17. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Työkalu jota en edes tiennyt tarvitsevani... :D
   
 18. Swinger

  Swinger Gearhead

  Jotenkin aina pitänyt bachoa laadukkaana mutta nyt loppu noiden romujen ostaminen prkl. Moottorinostimesta katkesi pyörä, auton siirto alusta lento hammas irti. Letku klemmari avaus pihdit on niin hyvät ettei niillä saa puristettua tarpeeksi että klemmarin saisi auki eikä tietenkään ole edes lukitusta. Momenttiavain.. ei vittu mikä paska!! Hyppii tyhjää, suunnan vaihtaja sellainen vitun nipukka mikä ei pysy missään asennossa. On niin löysä että jos sattuu tallissa olemaan ilmanvaihto päällä ni voi kääntyä itsekseen. En edes muista enää mitä kaikkea bacho paskaa tullut ostettua ja mitä kaikkea mennyt rikki tai todettu käytössä ihan kelvottomiksi. Välttäkää bachon työkaluja ja niiden tuotteita. Reklamaatiota bacho ei ota vastaan kuin sähköpostilla!
   
 19. Camino'79

  Camino'79 Gearhead


  Niinkuin sitä täälläkin on jo moneen kertaan puitu niin kannattaa selvitellä mitä bahcoa ostaa... Sille kun on käynyt kuten monelle muullekin merkille että on se halvin luokka, eli ihan kiinakura mitä sunkin käsiis on oletettavasti osunu, sit on se "keskiluokka" mikä on ilmeisesti ns. Bahcon omaa(?) Tuotantoa ja sit on pro-luokka joka on snaponia jotka onkin sitten jo varsin päteviä kamppeita.

  Merkki kuin merkki niin pohjatyön joutuu nykypvänä tekemään ettei tuu paskaa silmille... Valitettavasti :confused:
   
 20. Swinger

  Swinger Gearhead

  Motonetistä noita paskoja ostanut ja olettanut niiden olevan laatu kamaa ainakin hinnan puolesta. En tiiä mistä nyt olisin osannut ruveta etsimään bachon toisenlaista parempaa moottori norsua tai parempia siirto alustoja.
   

Kerro tästä muillekin!