1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Typhoonin (= S-10) lämppärin puhalluksen suuntaus

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Pertti K, 5.11.2015.

 1. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Puhalluksen suuntaukset toimii muuten niinkuin pitääkin, mutta kojelaudan venttiileistä ei puhaltele millään asennolla. Sen verran tsekkailin että alipaineen jako näyttäisi toimivan, eli vika lienee jossain toimilaitteessa tai läpässä. Mutta mikähän niistä se mahtaa olla ja miten siihen pääsee käsiksi? Manuaalin mukaan toimilaitteita (actuator) on
  - Outside air door
  - Heater/defrost door (tämän näkyykin hyvin, mutta toimiiko niinkuin pitää, en tiedä)
  - Recirc door
  - Panel door
   
 2. Pertti K

  Pertti K Gearhead

 3. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  ^Eipä ollutkaan. Hommasin tuo nippelin ja keräsin toista vuotta rohkeutta ennenkuin käärin hihat, niin jopas vain oli ihan ehjä se nippeli. Syylliseksi osoittautui panel door actuator. Oli huomattavasti helpompi vaihtaa, uutta vaan ei äkkiseltään mistään saanut mutta SW trade toimitti nopeasti ja edukkaasti purkuosan.
   
  VilleTre, KajS, Rotten ja 1 muu tykkäävät tästä.
 4. KajS

  KajS Gearhead

  Hienoa, kun viitsit Pertti K kommentoida kaksi vuotta vanhaa juttua. Näin tän virtuaaliautonkorjaamisen pitäisi toimia.

  Pitäsiköhän näille olla oma topikki? Mulla oli slantin öljynpaineanturin vaihto samanlainen vuoden projekti. Tänä syksynä sitten Slant Sicknessin vinkistä rohkaistuin ja sain monta kertaa yritetyn homman tehtyä vartissa.

  Autoharrastus on mukavaa.
   
 5. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Joo. oT:n uhallakin pitää mainita Passatin ABS-vika, mikä oli autossa kun ostin sen 2013 alkuvuodesta. Aina silloin tällöin meni vikatilaan joka poistui kun sammutti auton ja käynnisti uudelleen. Vikaa koitti etsiä kolmekin ammattilaista, boksi todettiin ehjäksi, jarrupolkimen katkaisijaa vaihdettiin jne. Välillä oli kuukaudenkin poissa mutta aina palasi. N. Vuosi takaperin eli 4 vuoden selvittelyn jälkeen pestyäni moottoritilan painepesurilla tuli keltaisen valon sijaan punainen ja räikät soi. Kuivailin ja puhdistin huolellisesti abs-yksikön pistokkeen ja vika on ollut nyt vuoden pois.
   
  KajS tykkää tästä.
 6. KajS

  KajS Gearhead

  Mikään ei oo ooteeta, mikä auttaa eteenpäin. Sanoi pilkunviilajat ja nettipoliisit mitä tahansa.
   
  MadMike ja Jussi289 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!