Tyypillinen autoharrastaja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 400 cid, 5.3.2002.

  1. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    37 vuotta ikää. Siviilisääty single mutta pari vuotta on yks blondi pomppinu kuvioissa mukana.. :pinup: Ja sillä plondilla on koira joka on ihan mukava otus!

    Armeijassa olin 11kk josta jäi sentään rekkakortti muistoksi.

    Koulutusta ehkä enemmän kuin tarve vaatii (autonasentaja, diesel as., koneins, puuseppä, veneenrakentaja..) mutta elantoni hankin viimemainitussa hommassa jossa saa sopivasti yhdistää osaamistaan.

    Työssäni virkanimikkeeni on lähinnä mallipuuseppä ja siinä saa tehdä uusia prototyyppimalleja, muottiplugeja sekä ihan tavallisia asennustöitä. Valmistettavat tuotteet on tuollaisia swan purjeveneitä.

    Harrastus antaa sopivaa vastapainoa työhön vaikka tekniikan puolella sekin on eli harrasteautona Buick Skylark 2d -65 jolla on tullut ajettua yhden kauden "leikkimielellä" katuautokisaa D-ryhmässä. Terapiaprojektina on kaksi -39 Chevyä joista pitäis jalostaa yksi ajokuntoinen ja näillä näkymin siitä tulee ns. woodie wagon..
    Pääasiassa tuo harrastaminen on kuitenkin "läpänheittoa tallilla" ja vastaavanlainen laiskottelu samanhenkisessä seurassa! :wink:

    Käyttöautona olen aina suosinut tuollaisia muutaman tonnin ritsoja. Tällä hetkellä -91 VW jossa piti tulla tunnit täyteen aikoja sitten..

    Asumiskuviot on mulla niin sekavat että lyhyesti: asunto vaasassa joka toimii tavallaan "viikonloppumökkinä", töissä pietarsaaressa majailen yöt muijan sohvalla (illat tallilla) ja muutenkin tilanne "elää" sopivasti..

    Tulevaisuudesta en tiedä yhtään mitään mikä onkin elämässä paras juttu! Ikää myöten oon tullu suvaitsevammaksi ja ehkä jonkinverran paremmin ymmärrän miten tyhmä/hullu ihminen voi joskus olla eli toisinsanoen suurta hupia saan nauramalla itselleni..
    :odroll: :rotfl:
     
  2. WTF

    WTF Gearhead

    Tänä vuonna tulee 35v täyteen....
    Vielä lähempänä 20v kuin 50v. :eek:
    Ruotsissa syntynyt savolainen, joka asuu päijät-hämeessä itäuusimaalaisen vaimon kanssa, olisiko elämä voinut paremmin alkaa...

    Naimisissa toista kertaa, lapsia kolme ja tietenkin poikia kaikki.

    Tällä hetkellä molemmat autot käyttöautoja,mutta tottakai Chevrolettejä.
    Ammatti: huoltomies-> keskusasentaja-> tolppa-apina->teollisuussähkäri->rakennussähkäri->teollisuussähkäri ->rakennussähkäri->teollisuussähkäri->projektinhoitaja->projektipäällikkö->ostaja ja nykyisin työnjohtaja (sähkö edelleen).

    Ai niin ja moottorikelkka Yamaha srx 500cc, millä saanut solisluunkin palasiks.

    Moottoripyörän hankintaa taas harkinnut, mutta se iso reikä päässä kun kypärän siihen laittaa... :eek:
    Leijonat johtaa 3-0!
     
  3. GM-Cruiser

    GM-Cruiser 1st gear

    Punakka ja pönäkkä melkein 35v perheellinen äijänkäpykkä Burning Creekistä (Northern New Land Area, Hopeland).

    Amerikankikkareita on tupa ja talli täynnä
    - Cheva S-10 pikkis, käyttis
    - Vette -86, perheenjäsen
    - Dart GT -69, ensi kesän harrastekulkine
    - H-D Spora Custom '94, vaimon mopo
    - VW Polo, vaimon työmaakuljetin
    - Fordson Dexta -58, puutarhan harrastukseen
     
  4. GM-Cruiser

    GM-Cruiser 1st gear

    Hopeland meni vähän mettään .... Curlingville vois olla päivän sana ?
     
  5. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Tyypillinen jenkki harrastaja on 35v insinööri tai Duplo Insinööri. :eek:

    Missä kaikki rakennus miehet?

    Ite 23v, (työtön) ajoneuvoasentaja, välillä rakennusmies, ja luuseri joka nukkuu aina 3 tuntia pommiin ja vieläpä v*ttuilee pomolle. Tosin musta tulee kohta puoliin yrittäjä, eli ei haittaa mitään.. :poff:

    Harrastus alkoi 12 vuotiaana ke30 corollan hitsaamisella ja mopoja virittelin vasta kun se 15v ikä alkoi lähestyä. :rotfl:

    Ainii, avovaimon ja 3v "äijän" kanssa asutaan vuokralla kaupungin kämpässä. Autotallin virkaa toimittaa kaverin vanha navetta jonne on matkaa n. 45km, eli jokapäivä en pääse Darttiin käsiksi. :cry:

    Käyttiksenä automaatti vaihteinen Honda Civic. :oops: Mutta pihassa oottaa leimaamista vm.78 Ke30 Corolla..
     
  6. 454SS

    454SS 3rd gear

    Ikää tullu taas lisää ja muutenkin tiedot päivittynyt :D Naimisissa, kaks poikaa (ainakin vanhempi innostunut ajoneuvoista), pankin talo ja talli, edelleen tirehtöörinä korjamossa, fleetside odottaa valuuttavarantojen parantumista. Käyttiksinä pränikkä Opel (vaimon ajokki) ja offroad Pajero (joo oon joutunu nöyrtymään dieselillä ajajaksi vaippojen korkean hinnan takia, persaukinen siis).
     
  7. Carpenter

    Carpenter Double Gearhead

    Jos nykyajan Tyypillinen autoharrastaja on kaikki illat netissä (katson peiliin :eek: ) niin kuka ne projektit joskus tekee valmiiksi ... :D :D :D .
     
  8. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Päivitystä:
    Oikeastaan ei ole paljon tapahtunut tuosta. Edelleen kesken kasvuinen ja ikää on tullut pari vuotta lisää, enkä asu enää pankin asunnossa keskustassa. Ammattia en ollutkaan maininnut aikaisemmin, mutta mainattakoon sen olevan verkottumista
     
  9. niemikko

    niemikko 1st gear

    mitään muuta en tiedä mutta olen 26v autoista tykkäävä jannu vilppulasta jolla on irtisanomislappu taskussa. kyllä elämä ja chevrolet voittaa.........
     
  10. Mokomakin

    Mokomakin Gearhead

    lukio-opiskelia 17 vuotta ja ensimmäisen harrasteauton kimpussa. Vaikka sydän haikailee ameriikan autoja, taloudelliset syyt pakottivat -81 Mazda 323 :) noh viepähän vähemmän tallitilaa
     
  11. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Mehän ollaan vähän niinkun kollegoita, molemmat tekee työtä verkkojen parissa :D:D
     
  12. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :) ..Vae tämmönenkin topikki on kaivettu arkistoista....Mitäs tohon nyt sanois....Sanotaanko,jotta tällanen ihan tavallinen Ismo Pyykkönen.... :lol:
     
  13. Midnightbandit

    Midnightbandit 1st gear

    82-syntynyt rekkakuski kotkasta. Asun yksin pankin omistamassa rivitalo kolmiossa, Eli ei muijaa sun muitakaan ötököitä(friidut saa ottaa yhteyttä :wink: ) käyttöauton virkaa toimittaa nykyisin 92vm vinokeula taunus(sierra) ja harrastepelinä toimii -68 pontiac firebird 400cid.
     
  14. apukuski

    apukuski Gearhead

    Herran vuonna 1979 syntynyt. Sinkkuna asustan vuokrakämpässä. Koulutuksena Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja ja koulutusta vastaavaa työtä myös teen.
    Autoo kerkee työn ohella rämpätä riittävästi, harrastuksen kohteena enimmäkseen nuo Pikku moparit. Käyttöautona näin talvisin Opel Vectra 1.7 äkänen :D Diesel
     
  15. Jeep-Ukko

    Jeep-Ukko Gearhead

    Vuonna 1984 TAYS:in synnytys osastolla Vilppulalaiseen perheeseen synnytetty poika.....

    Joo, nykyisin Lempääläläinen. Omassa omistuksessa olevassa, kerrostalo huoneistossa asusteleva maansiirtokone-asentaja. Tälläpä hetkellä taidan olla sinkku.
    Käyttöautona Volvo.
    Ja harraste peleinä Jeeppejä pitkä rivi ja Chevrolet.
    Sekä NSU moottoripyörä.
     
  16. Ahis

    Ahis Gearhead

    Päivitys: Ikää on tullu itelle ja tyttärelle lisää, toinen mukula tulossa loppukesästä, naimisissa edelleen, chevy vani vaihtui -58 bel airiin noin vuosi sitten, buick on vieläkin, koulutus sama, TYÖTTÖMÄNÄ ja ranchi on vieläkin pankin... Joku vois ahkeralle koneteknikolle tarjota hyväpalkkaista ja vähätöistä hommaa Porin lähimaastosta...
     
  17. Jebulis

    Jebulis Gearhead

    Kohtapuolin 24v täyttävä melekeen rakennus insinööri. Savonmualta tänne Stadiin eksynyt opiskelemaan ja viikonloput ja illat menee autojen kimppussa touhutessa niiltäosin kuin töiltä kerkeää. 15v eka jenkki kutos Dartti tuli ostettua ja se on vieläkin mulla olemassa. Tänäkesänä ois haaveena ostaa ensimmäinen V8 koneinen peli!
     
  18. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    28-v, koulutus ajoneuvoasentaja, omakotitalossa, kihloissa, emäntä+koira, töissä autonkuljettajana, harrasteautoja Chevrolet El Camino 350cid 74`, Vw Kupla 1300 72` Opel Omega 2,5 v6 Sport 99, moottoripyörää harkitsen vakavasti + paria jenkkiä lisää 8)

    P.S. Nimim. Jebulis, kattelin vaan että taidan tuntea sinut... :odroll: T.Sami
     
  19. lintta&romu

    lintta&romu Gearhead

    18v. opiskelija, käyttiksenä 20m taunus. uutta pitäs suaha...
     
  20. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Olipahan luppoaikaa ja aattelin päivittää tätä topiccia omalta osaltani. Selasin läpi liittymispäiväni jälkeen kirjotetut jutut, enkä löytänykkään omaa tekstiäni! :eek:

    1. Joko muistini alkaa reistata pahasti, enkä oo koskaan itestäni täällä kertonukkaan tai...
    2. Jossain elämäni vaiheessa oon hermostunu, ja suutuspäissäni poistanu kaiken kun teksti ei oo alkuunkaan pitäny enää paikkaansa tai...
    3. Ylläpito on katsonut parhaaksi suojella alaikäisiä OD-laisia puli-ukon jaarituksilta...

    No anyway - täältä pesee.

    -79 Vantaan Korsossa syntymässä käyny koneinsinööri(AMK), joka koittaa tällähetkellä pitää työnjohtajan hommia rukkasissaan. Harrasteautoja löytyy monta eritasoista läjää, joten niiden tarkan lukumäärän määritteleminen on vaikeeta.
    Asun 0,5v kissani kanssa rivarikaksiossa, josta pankki omistaa vielä suurimman osan. Tyttöystävä löytyy, joka myös täällä OD:lla kirjoittelee. Tarkoitus muuttaa yksiin heti, kun työ- ja opiskelutilanteet sen sallivat.

    Tonteilta löytyviä kamppeitani:

    1923 T-Ford
    1939 Fordor Ford x 3,5kpl
    1939 Lincoln Zephyr x 2kpl
    1958? Büssing linja-auto
    1962 Ford Taunus P3 turnier x 2kpl
    1966 Opel B-Record
    1968 Ford Taunus P7A
    1970 Ford Taunus P7B 5d Farmari
    1975 Peugeot 104 x 2kpl
    1974 Volvo 142
    1978 Chevrolet Van G30
    1982 Citroen CX
    1984 Saab 99
    1985 Mazda 626 x 2kpl

    + lukematon määrä irtomoottoreita, vaihteistoja, akseleita, vanteita, renkaita, ovia, lokasuojia, koska osiksi on mennyt vähintään se 20kpl autoja, eikä tämmönen pussihousu osaa sulattoon heittää mitään käyttökelposta. 8)

    Onneks tuo kulti tietää, millasen romu-ukon kanssa on tekemisissä.

    Ps. jos tossa listassa oli sellasia, joiden osia kaipaatte, laittakaa YV:tä! Monta osaa löytyy ihan ylimääräsenä. 8)
     

Kerro tästä muillekin!