UCC:n talvipäivä la 8.3.14

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja Tseiaar, 28.1.2014.

  1. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Hyvät UCC:n jäsenet.

    Järjestämme teille ja perheillenne kerhon talvipäivän lauantaina 8.3.14 klo 12-16 Lamminmäen metsästysseuran majalla. Luvassa pilkkimistä, mäenlaskua (niinkuin maasto antaa myöten), arpajaiset ja makkaranpaistoa hyvässä seurassa. Päivän ohjelma on vapaa, kaikkia tarjolla olevia aktiviteetteja saa touhuta omaan vapaaseen tahtiin. Kerho tarjoaa eväät ja muut puitteet päivän läpiviemiseksi.

    Kello 16 jälkeen päivä jatkuu aikuisemmalla ohjelmalla. Noin klo 18 luvassa hyvää ruokaa Pöyhölästä (a' 10€/pää), saunomista ja muuta mukavaa.
    Illaksi oma pullo ja pyyhe mukaan.
    Päiväohjelmaan ei ilmoittautumista tarvita, mutta jos osallistut illanviettoon ja ruokailuun kanssamme, tarvitsemme siitä sitovan ilmoittautumisen la 1.3.14 mennessä, jotta osaamme varata riittävästi syömistä kaikille halukkaille.

    Tervetuloa!

    Hallituksen puolesta,
    Jari Räsänen
    Puheenjohtaja
    UCC Pieksämäki ry
     
  2. xarper

    xarper Gearhead

    Uskaltaakohan tänne tulla kuokkimaan, jos ton familian sais mukkaan kans
     
  3. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Tottahan toki, ja kerhoonhan voi liittyä paikanpäälläkin. Tervetuloa!
     
  4. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Talvipäivä onnistuneesti takanapäin :D !
    Noin parisenkymmentä kerholaista saapui viettämään mukavaa päivää pilkkimisen, mäenlaskun, potkukelkkailun, makkaranpaiston, saunomisen ja mukavan illanvieton merkeissä. Kiitos kaikille osallistuneille, ja tällä kertaa poisjääneille tiedoksi, että "meillä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisitte voinut olla mukana..." :wink: .

    [​IMG]
    (Tällä MM-kelkalla ajettiin jäällä nopeusajoja, huippujen ollessa 16,4 km/h)

    Johtokunnan puolesta,
    Jari Räsänen
    Puheenjohtaja
    UCC Pieksämäki ry
     

Kerro tästä muillekin!