UHO JUHO

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Vallu 426, 23.6.2020.

 1. Vallu 426

  Vallu 426 2nd gear

  Kysyn asiasta,josta ei ole mitään kuulunut aikoihin...eli miten on Uho-Juhon auton tilanne,oli ajossa,mutta ei aikoihin ole mitään kuulunut?
  Tottakai,ihmisten tilanteet elämässä muuttuu ja siinä voi moni juttu samalla siirtyä/loppua?

  Samaan kyssäriin Suomen nopein katubiili Toyota ja iso turbo eli Kalle Koivuniemi,mihin hävis?
   
 2. supo

  supo Gearhead

  Kalle Koivuniemestä ei tietoa mutta Kalle Koivumäki on nykyään täällä Kuopion kupeessa Hiltulanlahdessa ja Toyota ,kuulemme varmasti lähiaikoina jotain eli rakentanut omakotitaloo,pari immeistäkin putkahtanut maailmalle jne.Varma tieto että vauhti ei ainakaan hiljene!
   
 3. maverick

  maverick Gearhead


  Moro.

  Kyllä tässä yritetään "koko ajan",

  Mutta elämäntilanteet( Perhe) sen verran muuttuneet että ei aikaa ja rahaa ole niin paljoo laittaa kilpuri toimintaa tällä hetkellä.
  Sit tullut haalittua muitakin projekteja ja oltua muiden projekteissa mukana niin tuntuu et se vähäkin aika on kortilla.
  Kilpuri on periaatteessa "ready", eiköhän sitä vielä tänä kesänä testailla ja yritetä edetä hommassa.
  Viime kesänä käytiin Malmössä, Porissa ja Kauhavalla ajamassa, mutta ikävä kyllä niistä ei jääny tuloksia käteen, mutta saatiin ongelmia ratkottua.
  Uusi moottori ja turbo tuli viime Kesälle ja nyt seuraavalla kerralla kun ajetaan toivottavasti turbiini olisi nyt sellainen että mahdollistaisi sen puolesta kovaa ajamisen.
  Ilman koronaa oli idea meidän ja Asserin tiimin aloittaa heti keväällä ajaminen, mut toisin kävi. Suunnitelmissa meidän tiimillä oli ajaa pari kisaa ruotsi ja Suomessa joku juttu.. Mut nyt Homma on taas auki, ehkä parin viikon päästä Kauhava west coas cup tai sit elokuussa, aika näyttää..

  T. Juho ( uho)
   
  63S88, GS, Larry ja 1 muu tykkäävät tästä.
 4. kari6767

  kari6767 3rd gear

  Sitten,koivumäen ei ole nopein katubiili. Nyt voi tähänkin kaikki nenänkaivajat alkaa lässyttää mikä on katuauto ja mikä ei,olkaa hyvät. Ja ei Uhojuho,vaan Tuhojuho!
   
  maverick tykkää tästä.
 5. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Teillä tuntuu olevan tietoa, mites Erhomäet? Jotain tais hajota viime vuonna ruotsissa? Onko siellä tapahtunut mitään kehitystä ja mikä hajos ruotsissa viimeeksi? Ovatkohan ajamassa missään Suomessa tänä vuonna? Mites asseri viimeeksi kun näin hajos just moottori blacklist hommissa ja mitä sen jälkeen? Onko alle laitettu uusi 302 turbo vai? Risto Virtala taitaa nykyään vaan ajella vakio GTR:llä ja onko Andreas Arnover taunuksellaan, onkohan ajelemassa Suomessa? Tai sitten tämä Godzilla Nissan missähän se on?
   
 6. maverick

  maverick Gearhead


  Asserilla prepattu mosa ja uudet turbot. Auto lähes ready, mut katotaan ajaako tänä kesänä vai ei.. Se on vielä auki. Korona tauko muutti sielläkin juttui yms.
   
  supo ja Vermilion tykkäävät tästä.
 7. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Erhomäillä on laite kunnossa ja kovemmassa iskussa kuin koskaan. Virossa kausi pyörähtää käyntiin 4-5.07, saa sit nähä keitä siellä on viivalla. Fast Ford Racing on testaamassa viikonloppuna Hudiksvallissa, Andres ajanee jotain isompia kisoja ulkomailla. Nissanist en oo kuullu mitään.
   
  Larry ja Vermilion tykkäävät tästä.
 8. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Hienoa tietää vähän kuulumisia, motopark melkein ainut missä itse saatan vieralla. Malmilla meinasin käydä mutta 4.7 tais olla peruttu vai olenko väärässä?

  Onko tietoa mikä oli vikana ruotsissa erhomäellä?

  (olivatko siirtyneet alumiini kankiin juurikin? hajosko sellanen?)

  Tuossa oli viimeeksi jotain hämärää? Puhuivat uudesta ahtimesta, mutta en tiedä onko vaihtunnu?
   
 9. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Erialisai murhieta on ollut niinku on ilmiselvää tolla tasolla ja paineilla liikuttaessa. En nyt musita mitä ruottissa oli, mut ei muistaakseni mitään vallan suurta, esti vain ajamisen. Viimeks kun kuulin oli dynossa käyty ja sekä huipputeho et alue oli parantunut. Kaverit kuitenkin käsittääkseni edelleen ajaa lukkokytkimellä!
   
 10. gremlin

  gremlin Gearhead

  Nissanissa oli lohkohäiriötä, mutta uusi lohko oli kait tehty jo.
   
 11. väsynyt

  väsynyt 3rd gear

  Kiitos! Uholle ja "kokki Sulikselle" erinomaselle Hampurilais aterialle:D! T.Nälkänen
   
  maverick tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!